Smartson

Man kan få testa en ny kamera via Smartson...

http://smartsontestpilot.se/ricoh-px/bli-testpilot/

http://www.youtube.com/watch?v=lo9gcfI_Cwk

Kolla in videon... en kanonkamera som du kan ta kort på 3 meters djup med.

Glass

Har inte orkat kolla det där med blogga från mobilen...

Izabelle är hemma med feber och halsont och var även det igår.
Jag kan inte vabba för det är sommar och folk är på semester så vi är kort om folk här på jobbet naturligtvis men det gör inte så mycket, hon fixar det ganska bra själv och jag åker hem till henne på lunchen.

I går skickade min kollega i Borlänge ett mail att jag skulle köpa en glass till Izabelle för det är bra mot febern, han skulle skicka en 20:a skrev han...haha skrev jag tillbaka, tack för tjugan...

I dag kom den med posten plus en 10 för vad räcker 20:- till? Gulligt av honom va?
Izabelle blev glad och sa att det hade räckt att han skickat en tia...

Ooops

Råkade visst ramla in på min blogg idag, det var inte igår... hehe

Jag skulle vilja blogga via mobilen men har inte upptäckt hur man gör ännu via iPhone men jag ska klura på det idag. Det är ju bra mycket enklare att slänga iväg ett inlägg via mobilen än att behöva logga in på datorn och ladda upp bilderna innan osv...

Vad har hänt sen jag var här sist?

Jag har haft en 4 veckor lång semester, har aldrig haft så lång semester förut. Vi var först 3 veckor på Öland, jag och brudarna och sen åkte dom till A och jag hade en vecka för mig själv hemma och då drog jag iväg på två kryssningar med Birka, hur kul som helst och välbehövligt för en avdankad partybrud.

Det gick bra att vara ifrån tjejerna 2 veckor, längtade som f-n emellanåt men det som inte dödar det härdar som jag så ofta brukar uttrycka mig.

Om 3 veckor flyttar jag. Huset är sålt, med förlust :-( och de nya ägarna flyttar in 1 september. Sen 3 oktober har jag fått en lägenhet på 3 rok och 103 kvm. Så ca en månad bor vi på gatan! Nä, vi får bo i mammas och pappas lgh, dom är ändå på Öland.

Nej, nu ska jag klura på hur man bloggar från mobilen...och sen ska jag jobba lite oxå :-)

Kram

RSS 2.0