Usch...

Du

vet  


att det


snart är sommar


när


flickorna


börjar

att visa sin

navel...



















Till verdens besta mamma...

Du är den reta
Du jer sälek till ala
Du är best

Detta fina brev fick jag från min älskade Nathalie ikväll.

Det värmer mitt mammahjärta!

Lördag 21 maj

I dag har jag haft en underbar dag som Marlene.

Var och tittade på Adams match i morse och sen har jag bara varit hemma.

Tvättat några maskiner och suttit i min solstol och läst. Jätteskönt att bara få vara helt själv. Funderar på om jag ska ta en cykeltur till Ikea för att få komma ut och röra på mig en stund men jag har inte bestämt mig ännu om jag orkar.

Träffade på min "gamle" vän Lotta idag och det var så kul att se henne och speciellt hennes fina lilla Julie, hon är så söt och go, önskar bara att jag träffade henne oftare.

Nu ska jag ta och slänga mig i soffan och se på lite tv och fortsätta min Marlene-dag :-)

Kram


Oron i magen växer...

Stora tårar rullar på hennes kind och jag måste vara bestämd. Det är inte det lättaste.

Helst skulle jag vilja torka hennes tårar och sen ta henne i mina armar och bara krama henne hårt!

Gör det då, tänker ni säkert! Visst, jag kan göra det men då kommer hon inte iväg till skolan och jag kommer inte iväg till jobbet.

Jag har en stor klump i magen just nu och mår skit över den här situationen och jag vet att jag inte kan hjälpa henne eftersom hon själv inte vet varför hon känner så här inför skolan. Hoppas hoppas vi kan få hjälp nästa vecka.






17:e maj

I går hade vi en mysig kväll jag och Belle. Nathalie var som vanligt hemma hos Tanja.
Efter middagen tog jag och Izabelle en cykeltur för att inhandla lite fil till frukosten samt frukt. Vi valde en ICA Sjöhagen som ligger lite längre bort från oss så vi skulle få röra på oss en stund.

Senare var jag och Nathalie till jourläkaren, hon har fått prickar på kroppen som kliar och som vi inte vet vad det är och det vet inte läkaren heller så det blev recept på Tavegyl samt någon annan medicin som är bättre att ta på dagen då man kan bli väldigt trött av Tavegyl.

När vi var påväg hem så pratade vi lite om försäljningen av huset och Nathalie började gråta. Hon ville inte flytta från Tanja (sin bästa kompis). Jag lovade henne att OM det blir en flytt så får Tanja sova hos oss första helgen.
Hon blev lite gladare men tror ändå inte på en flytt.

Svårt läge! :-(

Vill passa på att gratta Norge på deras Nationaldag!

Bud

Har fått ett skambud på mitt hus som jag/vi inte accepterar utan vi har lagt ett motbud om vad vi kan tänkas gå ner till. Vi får se vad han säger, han skulle prata med sin fru.

Håller alla tummar jag kan!

Om man blandar ordentligt...

Helgen är snart till ända och veckorna bara rusar förbi och snart är det semester :-)
Bara 6 veckor kvar att jobba!

Min helg har varit bra med massa kärlek, massa bråk och massa umgåtts med underbara människor; Jessica (finaste grannen i staden), Syrran (hjälpsammare finns inte), Agnetha (mitt bollplank) och så inte att förglömma mina underbara och fina tjejer som jag någon gång under helgen önskat långt långt härifrån men nu när dom ligger i sina sängar så vill jag istället bara ha dom nära, konstigt det där! Men om man blandar ordentligt så kan det inte bli annat än bra utav det hela...

Vad tycker ni om Eurovision igår då? Snacka om rysare, jag var skitnervös och är superglad för att Eric Saade tog hem bronset till Sverige, det lilla charmtrollet.

Nu sitter jag i soffan för nästa rysare...Sverige - Finland i VM-final i hockey!!!
Heja, heja Sverige!!!! och Västerås, vi har ju några ex-vikare med i laget som dessutom utmärkt sig bra i denna turnering :-)

I morgon blir det besked från mäklaren...hua! Börjar bli nervös...

Kram




Mäklaren...

...ringde men hade inget besked att ge idag.
De som skulle lämna besked idag fick hon inte tag i men så hade en man från visningen i söndags (som inte var intresserad) ringt upp henne och ville få fundera tills på måndag för han och hans fru var ev intresserade.

Så nu har jag hela helgen på mig att oroa mig, vilken lycka!!! :-)


Förpubertet?

Just nu har jag STORA problem med Izabelle.
Hon har alltid haft lätt att sova borta, men nu kan hon inte sova borta alls. Hon bara gråter och laddar och mår dåligt i fler dagar innan, när hon vet att hon ska sova antingen hos pappa eller moster.
Hon säger själv att hon inte vet varför. 
Hon har fått ett hiskeligt humör, emellanåt beteer hos sig nästan som om hon är deprimerad, kan börja gråta för vad som helst, känner sig ensam men vill inte vara med kompisar. 

HUR ska man handskas med detta problem? Ska jag låta henne göra som hon vill och dalta med henne eller ska jag vara hård mot henne? Det svåra är naturligtvis att vara hård mot henne. Hon är skitarg ena sekunden och nästa ångrar hon sig och bara gråter och då går mitt mammahjärta i tusen bitar.

Det här tar musten ur mig och jag känner mig helt rådlös. Älskar henne över allt på denna jord!

Kram

Mitt hus

I dag sitter jag med en oro i magen för min mäklare ska ringa, ett par ska lämna besked idag...

För att skydda mig själv så ställer jag in mig på att det blir ett negativt besked, jag inbillar mig att "fallet" inte blir lika stort om jag är negativ från början. Jag vet att jag kommer blir jättebesviken för jag vill så gärna flytta och gå vidare med mitt liv. Men blir det inte sålt så är det bara att ta nya tag... :-(

Vill ni titta på dom fina bilderna så hittar ni dom här:

http://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-raby-vasteras-kommun-lovsangargatan-29-1673160


Cyklar, lekpark och medicin

Jag och mina tjejer hade en mysig fredag, dock lite tjafs vid matbordet men det avledde jag genom att ta med dom på en cykeltur efter maten.

Vi cyklade till Råby Centrum för dom skulle köpa slime, sen drog vi iväg till en lekpark där dom fick roa sig en stund medan jag pratade i telefon.





Izabelle har fått sig en ny cykel, den röda, hon är jättenöjd!!

Efter lekparken blev det lite pyssla om...Jessica mådde inget bra och jag hade inga värktabletter hemma så jag drog till apoteket på Labradorvägen (mammas hem) och hämtade medicin så jag hoppas verkligen hon mår bättre idag så hon får njuta utav det vackra vädret.

Själv så ska jag städa idag, det är visning av mitt hus i morgon. Förhoppningsvis går det fort att städa så jag oxå hinner njuta av solen :-)

Kram

Buzzning...

Jag är en Buzzador och har nu fått äran att buzza för Loppi.se.

Loppi.se är en bra nytänkande köp- och säljsajt för prylar och kläder för barn.
Här kan man både köpa och sälja bra saker och dessutom göra något bra för planeten samtidigt.

Loppi.se donerar nämligen 2% av deras intäkter till projekt och organisationer för barn och/eller miljö.
Deras stora ambition är att dom vill påverka, inspirera och sätta hållbarhet på kartan och det gör dom helt och hållet på sitt eget sätt och använder sig inte av några fula knep.



Om någon dag ska jag lägga in annons för att sälja lite prylar, hoppas på att det kommer gå bra :-)

Grattis!

I dag går mina tankar till M och jag håller tummarna för att allt går bra med operationen och att hon får en jättetrevlig födelsedag trots allt...

Grattis på födelsedagen M!!!


Goda nyheter :-)

Izabelle har mått riktigt dåligt idag över att hennes bästa vän ligger på sjukhus, tror hon har ringt henne 3 ggr samt chattat med henne på fejjan.
När vi var på Maxi och handlade ringde hon igen och pratade jättelänge till samtalet bröts, då berättade hon den goda nyheten att hennes kompis inte kommer att dö, tumören är godartad! :-)
I morgon, på sin födelsedag, ska hon opereras och jag hoppas för allt i världen att det kommer att gå bra.

Har "pratat" med henne på FB ikväll och då hälsade Izabelle till henne att hon inte skulle vara rädd, allt kommer gå bra. Hur gulligt är inte det? Izabelle är verkligen en sann vän, hon vill alla väl och skulle nog göra väldigt mycket för att någon ska må bra.

I dag postade hon en fin nalle till kompisen som hon ska få på sjukhuset i morgon och jag hoppas verkligen att postgången funkar så den kommer fram som den ska.

Jag är så glad och stolt över Belle som har fått den fina egenskapen som kallas empati!!

Kram



Vem fan är Gud???

I går fick Izabelle ett tråkigt sms.

En av hennes bästa kompisar har legat på sjukhus sen i påskas för ont i magen, nu har man konstaterat att hon har cancer... Så jävla tråkigt!!!

I morgon skulle hon haft kalas för sina kompisar då hon fyller 9 år...Nu får hon fira sin födelsedag på Akademiska i Uppsala :-(

Jag tänker på henne och hennes familj massor i detta nu och lider med dom!

London

I går fick jag en fin överraskning av mina älskade föräldrar, den var t o m inslagen i ett litet fint paket,
en resa till London i höst!

Allt var bokat och klart, det enda jag behövde göra var att få semester av chefen.

Semestern gick igenom så den 2 september åker vi till huvudstaden i väst.

Älskar min mamma och pappa!!!!!!!




Vill alltid ha det så här...

I morse hade jag en helt underbar morgon med mina döttrar. Det är inte varje vecka detta inträffar.

Båda tjejerna hade väckarklockor för ringning och gick upp när dom ringde. Yes!! Inget tjat på Nathalie alltså!

Dom har varit otroligt gulliga mot varandra hela dagen igår och även nu på morgonen.

Jag tog fram brödrosten, Nathalie lade i varsin macka till sig och Izabelle sen fixade dom varsitt glas med o´boy.
Dom tittade på tv.
När frukosten var uppäten plockade Nathalie bort från bordet och tog disktrasan och torkade av densamma!!! What????? Jag höll på att ramla och slå i huvudet men klarade mig som tur var.

Varför kan inte alla morgnar vara på det här viset?

Kungens födelsedag

Hans Majestät Konungens födelsedag firade jag slappandes (dock två tvättar tvättade) på baksidan i solen med fina grannarna. Mot eftermiddagen bytte jag ut min baksida mot Agnethas balkong, där solen gassade ordentligt eftersom hon har lä. Kvällen spenderades hemma hos Agnethas bästa vän Lena med lite andra tjejer. Vi hade verkligen supertrevligt och Lena är en otroligt mysig tjej så jag är glad att jag fick vara med där. 

Fredagskvällen spenderades hemma hos Jessa, jättetrevligt det oxå. När jag kom hem ser jag att Izabelles cykel är stulen. Det kändes som att få en käftsmäll när någon varit in på min tomt och hämtat hennes hoj. Hur fan kan man göra något dyl? Varför tar man grejor som inte är ens egna???

Izabelle blev jätteledsen för hon älskade verkligen cykeln som hon fick i oktober, en cykel som inte var barncykel längre...

 
Min stolta fina Izabelle ♥

RSS 2.0