Änglagård - Tredje gången gillt...

Saknar tjejernas tjafs och bråk massor...Fast mest saknar jag deras pussar och kramar.

I går skjutsade jag dom till Eskilstuna där vi mötte A och P som tog dom vidare till Tullinge. När jag åkte vidare till Västerås kändes det som om hjärtat skulle slitas ur bröstet på mig. Fattar inte varför jag blir så ledsen och speciellt inte när det gått 2½ år, jag borde ha lärt mig.
Jag har iaf lärt mig lite, jag kan njuta av min ensamhet emellanåt.

I dag var jag och Agnetha på Änglagård, den var sådär. Lite seg emellanåt men ändå ett måste att se om man sett de första filmerna.
Har städat det sista i A:s lägenhet så nu är det flyttstädat och självklart har jag fått betalt, skulle inte gjort det gratis kan jag säga. Visst jag kan vara snäll men SÅ snäll är jag inte.
"Smakar det så kostar det..."

Nu ser jag på Ghost, den filmen är så bra. Tror jag ska se slutet i sängen...

God natt!!!

Sjukstuga

Nu har vi haft sjukstuga i Bergengrenska palatset lääänge.

Det började när Izabelle bröd handleden 8 december, jag fick gå från jobbet tidigare för att åka med henne till akuten.
Dagen efter gick vi till jobb och skola men Izabelle ville hem tidigare så jag gick hem och var hemma även fredagen.
På luciadagen var Nathalie förkyld men mådde så pass bra att hon ville gå till skolan så hon gick men ringde före lunch så det var bara att packa ihop och gå hem igen. Sen dess har jag varit hemma. Nathalie är frisk igen men både jag och Izabelle är hängiga. I dag hade jag tänkt att gå till jobbet men vaknade med yrsel och denna yrsel är inte lätt att jobba med. Så fort man rör sig så snurrar hela världen och man mår illa. Förmodligen någon kristall i örat som är lös. Jag ser verkligen fram emot januari-lönen...Shit, det blir inte många kronor när man vabbar och är sjuk...Det är dyrt att vara ensamstående och kostar lite mer när inte A har möjlighet att vabba heller.

Nej, nog med gnällande. Jag är ju inte döende direkt.

Kram

Hahahaha...


Bloggtorka...

Har helt tappat sugen på det här med att blogga, vet inte riktigt varför.
För övrigt så mår jag ändå väldigt bra och känner mig glad och lycklig förutom att sugen att städa inte infinner sig samt att blogga. Mitt hem ser ut som ett helvete, men vad gör det om hundra år???

Helgen har förlöpt bra (lite tjafs med brudarna men inget jag inte överlever)

Mamma och jag skjutsade pappa till lasarettet i lördags, han har i en veckas tid haft ont i gallan och i fredags var ögonvitor gula och i lördags började öven hyn gå över till gult. Han blev inlagd och i morgon ska dom ta bort stenen som sitter fast i gallgången. Pappa blir så ynklig när han är sjuk, lider med honom!!! Men snart är han pigg igen.

Denna måste ni se och höra...


Myggfritt

Nu kan man säga att det är myggfritt ute iaf...Shit, vad kallt det var i morse.
Min termometer på övervåningen visade -17,6....hua!!!
Det var många år sen vi hade så kallt den här tiden på året.

I dag var det på med långkallingarna. Izabelle och Nathalie tyckte jag var supersnygg i dom och tyckte jag skulle ha bara dom och en klänning till. Yeh right, det är ju min grej...NOT!!!

Här inne på jobbet har vi så kallt att jag behåller långkallingarna på hela dagen! Fastighetsskötaren har varit här och våra elemant fungerar så han kan inte göra något annat. Inte normalt att man ska behöva ha på sig massa kläder inne direkt.

RSS 2.0