Fniss...

SER DU DÅLIGT, eller?

 

Ok, titta noga på bilden nu…

 

 

 

 

Såg du rumpan på tjejen i bakgrunden???

Ok, scrolla ner……
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

>
Om du svarade  “JA,” tycker jag du genast ska beställa tid hos din ögonläkare. För det du såg på bilden är armhålan
 på tjejen som tar foto =)

 


Utvecklingssamtal

Min lunch blev stressig, snabbt iväg till skolan för utvecklingssamtal med Nathalie.

A och jag har en dotter med mycket kryp i kroppen och stort behov av att prata, speciellt i samlingarna men när hon blir tillsagd så är hon tyst.
Fröken Maggan sa: Marlene, ni har en underbar dotter som alltid är glad och go.
Så underbart att höra.

Kram


Egentligen...

...borde jag lagt upp en bild på hur håret blev efter frissan men jag HATAR att vara med på kort och då vill jag heller inte plåga er med en bild på fula mig. Nästa gång du är i stan Anneli så får du komma in till mig på jobbet och se resultatet ;-)

Innan jag fick barn och var en snygg och normalbygd tjej så älskade jag att vara med på kort, kallades alltid för linslusen, där en kamera var kunde man hitta mig. Om jag sen är fotogenisk är en annan sak, det var ändå kul att vara med på bild.

Jag har börjat få lite ångest inför lördagen. Izabelle åker med mamma och pappa till Gran Canaria och jag ska skjutsa dom till Arlanda. Någon som tror att jag kommer att gråta floder när jag lämnar min tös där??? Hemska tanke.
Det som är bra är att jag sen får hämta dom när dom kommer hem. Så orsaken till att jag kör dom till Arlanda är endast för att jag ska få träffa dom lite tidigare när dom kommer hem igen!!! EGOtankar :-D

Kram

1:a advent

Izabelle älskar att pynta inför julen med tomtar och gran

Jesus i krubban med äkta Sahara-sand

 




 

 

 


Lördag

Var hos frissan i morse...blev så nöjd. Fick bort de gråa håren plus att jag fick lite mörkare färg på håret.

Vi har pyntat lite inför advent, härligt!

Anita var här en sväng och hälsade på och under tiden var det fullt ös på tjejerna, puh! Varför måste barn bli så speedade så fort man har främmande?

Izabelle var på kalas och hade jättekul så hon var väldigt uppåt när jag hämtade henne, skönt med tanke på att hon blev dissad förra helgen.

Nathalie sover hos mamma i natt så att jag och Belle skulle få mysa sista helgen innan hon åker till Gran Canaria :-( det kommer bli en jobbig vecka när hon är borta, tur att jag har Nathalie hemma iaf.


Mitt mammahjärta värker

Sitter och tänker och funderar endel här på jobbet. Har känt mig ledsen och nedstämd på förmiddagen och kunde inte riktigt förstå varför men har nu kommit på varför.

När vi gick upp i morse så satt jag i Izabelles säng och pratade en stund och Nathalie satt och studerade Belles klassfoto och berättade vilka som varit på Busborgen när hon var där i lördags.

Jag vet sa Izabelle, Linn hade kalas och alla i klassen var bjudna utom jag och Christoffer.
Att Christoffer inte var bjuden kan jag förstå för han är nog det bråkigaste som går i ett par skor, men att min Izabelle inte blev bjuden förstår jag inte.
Jaså, sa jag, men du kunde inte gå i alla fall (vad ska man säga)
Linn (som fyllde år) hade sagt till Izabelle att hon skulle bjuda henne på sitt kalas men när hon delade ut kuverten med inbjudningarna i skolan så fick hon inget.

Hon har inte sagt något till mig om det här innan men jag kan tänka mig att hon tänkt på det jättemycket och undrat varför hon inte var bjuden. Min lilla älskade Izabelle. Man får inte vara så elak. Delar man ut inbjudningar i skolan så ska alla få en annars får man posta dom, så gjorde jag när Nathalie hade kalas sist för hon ville inte bjuda alla.

Kan ni förstå att mitt mammahjärta gråter?


Generöst

Här i stan är man generös inför julhandeln, man erbjuder gratis buss.


Astrid Nathalie Bergengren

Izabelle mådde fortfarande bra i morse fast lite ont i armen har hon allt, men det gör inget, huvudsaken hon inte har feber och jag måste vabba, inte populärt...

I går eftermiddag hade jag en fruktansvärd huvudvärk här på jobbet och naturligtvis var alvedonen slut så det var bara att gilla läget. Det jobbiga var bussresan hem, trodde huvudet skulle sprängas i bitar samt att illamåendet kom som ett brev på posten, men jag klarade mig ända hem och sen var det bara att slänga i sig piller och inom en halvtimme var huvudet piggt igen så jag och tjejerna gjorde cheesecake som vi ska mysa med ikväll :-D

Hoppas den här dagen går fort så man får ta helg, längtar så mycket till att få plocka fram alla stjärnor och div. prylar som hör julen till.

Nathalie har namnsdag idag, det är Astrid, och hon har tjatat om det hela veckan och det första hon sa när hon kröp ner bredvid mig i sängen i morse var: "Mamma, får jag någon namnsdagspresent"
Jag hade inte haft en tanke på att köpa en sådan så jag får se till att fixa en på lunchen idag, klart hon ska ha en liten present.

Kram



Vaccin

Nu har Izabelle fått sitt vaccin. Mormor var med henne och tydligen hade hon varit ledsen min lilla snutta. Typiskt att jag inte kunde vara med, men så är det...
Hoppas nu bara att hon håller sig pigg och kry så vi kan ha mys i helgen.

Kram

Trötter

Hur gör man för att komma över denna otroliga trötthet? Känner mig som Trötter mest hela dagarna.

I dag är det iofs ljust ute och det var ju ett tag sen man fick se det riktiga dagsljuset, det har varit så mörkt och grått de senaste dagarna. Kanske borde man önska sig lite snö, bara för att det ska bli ljusare.
Annars så avskyr jag hösten och vintern. Jag vill ha sommar och sol nuuuu...

Är avis på Izabelle som nästa lördag får åka till solen med mormor och morfar...Hur ska jag klara mig utan denna tös?

Kram

Lite bilder


Köpte äpplen som heter Marlene, har aldrig sett det förut


Tjejerna spelar spel


Kompisar


Sessie ligger nästan alltid på rygg, här ser man att håret under magen fortfarande inte vuxit ut ordentligt

Ikväll blev det hemladat potatismos, Nathalie hjälper att skala potatis

 


Element...

I kväll har jag lärt mig att lufta element så nu är alla våra element i huset varma och goa.

Jag ska visa dig A hur man gör när man fyller på vatten i ledningarna :-D

Kram

En månad

En månad kvar till julafton idag....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gud vad jag längtar :-D

Kram

Gårdagen

Mamma hämtade tjejerna igår och sen bar det ner på stan för inköp av julklappar till mig och A.
Dom kom in på jobbet och fick varsina 150:- och jag var noga med att berätta för tjejerna att den gula sedeln var till pappas julklapp och den blåa till min... haha...
När jag sen träffade tjejerna efter jobbet så hade dom en massa paket, helt otroligt att få så många för 300:-, men det visade sig att mormor hade bidragit med en slant oxå...Vilken överraskning!! Eller INTE...

Vi tog bussen hem och lagade mat för att sen hinna sitta en stund i soffan och mysa innan läggdags.
Dom fick lägga sig en timme tidigare p g a att dom bråkat så in i norden på söndag kväll. Izabelle var lite ledsen att hon missade "Sveriges fulaste hem med Simon och Tomas" och jag hade så gärna låtit henne vara uppe och se det med mig men kände att det var lika bra att vara konsekvent och det måste kännas att få en bestraffning annars är det ingen mening med det.

I morse hade vi morgonmöte här på jobbet, man är lika laddad varje gång efter ett sånt möte...NOT!!
Helt otroligt så många olika åsikter det kan finnas bland oss och mer otroligt är att de som inte sitter i butik och möter kunderna varje dag har mest åsikter om hur t ex kassahanteringen ska fungera. Är det inte bättre att vi som jobbar med det varje dag får bestämma vad som är bäst och enklast för oss??

Kram

Besvikelser

Det finns besvikelser man kan klara av sen finns det besvikelser som gör en sååå ledsen.

Åsa min kompis, eller jag kanske ska kalla henne min fd kompis eftersom det är så hon vill ha det, är en som gör mig så ledsen och jag förstår egentligen inte hur man kan vara så långsint för en sån bagatell.
Men eftersom hon reagerar så här så vill hon förmodligen inte vara min vän, men varför sa hon inte det tidigare???
Nu har hon plockat bort så jag inte kan kommentera på hennes inlägg på FB, förmodligen för att jag gjorde en kommentar på henne inlägg i förra veckan. Kanske borde jag plocka bort henne som vän...
Det känns trist att göra det oxå eftersom inget allvarligt har hänt mellan oss...Fast nu har det gått så lång tid så jag vet inte om jag kan förlåta denna tjurskallighet heller...Ja, jag plockar bort henne, med sorg i hjärtat...

Kram

Liten blir stor

Jag och Belle har tittat på filmer från när dom var mindre, så mysigt...Oj, vad man saknar den tiden.

Izabelle har haft feber och huvudvärk under dagen oxå. Vi var på julmarknad till Skultuna och där hittade vi lite smått och gott att köpa. Och visst mår man bättre av att få en stooor klubba oxå..



Kram

Feber och huvudvärk

Izabelle ringde mig på jobbet igår och frågade om hon fick ta en alvedon för hon hade sån huvudvärk.
När jag kom hem hade hon fortfarande ont och även feber, vi hade mys i soffan och sen gick vi och lade oss tidigt med lite chips och dricka samt en film.
Natten har varit jobbig för Izabelle, febern har varit hög och hon har haft huvudvärk OCH svamlat i sömnen hela natten.
Det blev alltså inget Stockholm :-(

Kram


High School Musical

I morgon skulle jag och Izabelle ha tagit tåget till Stockholm och sett på HSM men idag på eftermiddagen fick jag det tråkiga beskedet att föreställningarna är inställda pga sjukdom :-(
Hoppas Belle tar det bra och inte blir alltför besviken men jag tror vi tar tåget till storstan ändå, vi kan väl hitta på något annat kul att göra och det är ju lovat solsken hela dagen.

Kram


Perkele pomo...

Ni som kan finska kan klura ut min frustration för dagen ni andra får googla på det :-D

Kram

Skräcksamtalet

Nu har jag äntligen fått tag på personen i fråga och hon var sååå trevlig så jag fattar inte varför jag var så rädd, vet inte om jag trodde hon var någon utomjording som skulle skälla ut mig för att jag ringde.
Men nu är det gjort och jag är glad för det.

Kram

Så trött....

Vilken trög morgon, jag ville verkligen INTE gå upp.
Kan säga så här, man längtar inte direkt att gå till jobbet för att rulla tummarna i 8 timmar, nja, vi rullar kanske inte tummarna i 8 timmar utan kanske 6 timmar.
Okej, jag får lön, eller bidrag som jag brukar kalla det, men det blir ändå outhärdligt.
Man blir trött som bara den, sitter mest och gäspar och spelar spel på FB. Hur många roliga spel finns det där då? För er som har kollat in dom vet att dom är lätträknade.

Någon som har något bra förslag hur man fördriver tiden på ett bra sätt?

Kram

Älskad av Radiotjänst

Min egna reklamfilm

Tråkigt

Sitter här på jobbet och har gråten i halsen...Varför????? :'(
Vill bara gå hem och lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet...

Vänner

Vänner är som underkläder - de är nära!
Bra vänner är som kondomer - de skyddar en!
Bästa vänner är som Viagra - de håller en uppe när man är nere! 

Visst är det väl så det är?

Tjejsnack Tema: Favoriter

Favorit
…just nu, och av vilken anledning…


1. Färg?
Jag är så tråkig när det gäller färg...Jag älskar svart :-D
Vet inte varför egentligen, det har bara blivit så.

2. Hobby/sysselsättning?
Har väldigt dåligt med hobbies, borde skärpa mig där.
Jag bloggar men tycker själv att jag är urkass på det så jag vill inte kalla det en hobby.
Spendera pengar, är det en hobby? Då är det en hobby just nu isf.

3. Artist?
Jag gillar låtar som är lugnare och som säger någonting, en favorit där är just nu Sarah Dawn Finer.

4. Blogg/hemsida -adress?
Jag läser många bloggar, vad ska man annars göra när det är lugnt på jobbet? Men någon favvis har jag inte direkt, jag gillar alla på olika vis, annars skulle jag inte följa dom.

5. TV-program?
Vi tittar på mycket heminredningsprogram så "Sveriges fulaste hem med Simon och Thomas och Arga Snickarn" är två favoriter just nu.

http://mlilja.net/tjejsnack/


Hoppas det blir bättre idag...

I går var det hur lugnt som helst på jobbet, som det varit den senaste tiden *suck*
Vid dessa tillfällen borde man få ta ut lite komp men chefen har fryst all ledighet året ut förutom den han redan beviljat. Så vill du vara ledig när barnen sjunger lucia...GLÖM DET!!!

Vi var till IKEA och åt middag i går kväll, så jag köpte silverkulor till granen så nu är det klart :-D
Izabelle tjatar om denna gran hela tiden och vill helst att vi klär den idag men det får vänta på sig lite.
Undrar hur Sessie reagerar på granen och kulorna? Kommer hon att hänga i den hela tiden eller kommer hon låta den vara ifred. Jag tror dessvärre på det förstnämnda men jag hoppas innerligt på det sistnämnda för jag vill inte ha en förstörd gran.

Kram

Ullared

Jag och mamma var ner till Ullared och åkte i fredags natt. 

Herregud var folk det var där nere. Vi kom ner kl 07.00 och då var det kö, men vi var inne på 10 minuter så det var lugnt men resten av dagen så var kön säkerligen 2 km lång, den ringlade sig runt hela området och parkeringen. Att folk orkar stå i den! Fast åker man 50 mil så gör man nog det. Inte åker man hem igen iaf utan att ha handlat.

Jag kommer aldrig mer att åka buss ner för det var drygt som sjutton, svårt att sova och jag fick naturligtvis kryp i benen så det var än mer omöjligt att komma till ro.

Nej, nästa gång vi åker (blir säkert till våren) så tar vi bilen, mycket smidigare. Du kan dra på lite och även stanna när du vill och framförallt, du kan åka hem när du vill. Jag och mamma var färdigshoppade vid 11.30 men bussen skulle inte gå hem förrän 15 så vi fick några timmar till att fördriva.

Nu är i princip alla klappar färdighandlade, har bara kvar en till Adam och en till mamma och pappa. Så nice!

I går fördrev jag tiden med att shoppa en julgran, en svart!!! Det kommer att bli superläckert i mitt vardagsrum som går i svart/vitt/silver. Både tjejerna och jag är nöjda med det valet så det blir att shoppa lite silverkulor.

Kram

Just nu

Nu är jag och mamma på pappas jobb i väntan på bussen som ska ta oss till Ullared, den kommer inte förrän 01.00, men eftersom pappa jobbar natt så passar vi på att hålla honom sällskap en stund.

Kram

Resor

Vilka länder har du varit i?
Grekland, Portugal, Spanien, Tyskland, Polen, Israel, England, Frankrike, Danmark, Finland, Norge, USA.
Tunisien glömde jag, har varit där två gånger


Vilken är favoritresan? Varför?
Har varit i New York 2 gånger och det är verkligen min favoritstad (utomlands)
Varför? Jo för att det är en storstad med underbar puls och den är uppbyggd på ett så enkelt sätt så det är lätt att hitta överallt.


Vad vill du ha ut av din
resa? Sola, upptäcka, äventyr?
Jag älskar att sola och bada sen om det  även finns lite upplevelser så gör det inget.


Vad blir nästa resa?

Nästa resa utomlands blir till Helsingfors men till solen så blir det Mallorca i maj.


Vad vore den absoluta drömresan?

Dubai är ett ställe jag vill åka till. Fatta att uppleva all den lyx och flärd som bara frodas där.


Saknar er redan!

Sitter här på jobbet och saknar mina små töser, kommer inte att träffa Belle förrän på söndag. Nathalie träffar jag en snabbis ikväll men sen blir det inget gos förrän på söndag igen.

Det är mammahelg men jag åker till Ullared i natt med mamma. A är så snäll att han och jag byter lite helg så jag kan göra av med pengar :-D

Jag vet, det var inte länge sen jag var där men vi kunde inte missa detta tillfälle att åka med så billigt och så får jag ju alla julklappar inhandlade och klara, bara det är ju ett stort PLUS.

Kram


Ett samtal - ändå rena skräcken

Jag har ett samtal som ska ringas, ett jobbigt samtal, eller egentligen är det inte jobbigt men det är jobbigt att ta tag i det...Gud vad rörigt det blev!!!

Jag har vid två tillfällen tagit mig i kragen och ringt....superduktig, men då har jag kommit till telefonsvararen.

Jättejobbigt så nu har jag fortfarande samtalet kvar att ringa trots att jag redan ringt två gånger.

Kram

Nu har Facebook kommit till Afrika


Jämna och ojämna veckor...hmmm

Kom precis på att detta året har vi 53 veckor så vi kommer alltså att ha två ojämna veckor efter varandra, det blir bra klurigt. Alla scheman kommer att falla sig naturligt ändå men A, nästa år jobbar du eftermiddag ojämna veckor och då hamnar tjejernas helg på jämna veckor...
När man precis har fått det att funka i hjärnan med vilka veckor som gäller så ändras det...Schysst, väldigt schysst och helt förvirrat!!!

Kram

Delade meningar

Jag och Izabelle hade delade meningar i morse...IGEN!!!

Det är så tråkigt och jag blir sååå ledsen, för denna lilla tjej är mitt allt här i världen och mitt mammahjärta värker varje gång vi är osams.

Som tur var så blev vi sams igen och då sa hon återigen att hon älskar mig mest i hela världen och det som är så underbart är att jag vet att hon menar det och jag vet att hon gör det även när hon är som mest arg på mig.

Kommer ihåg när jag var ung (som om jag vore gammal nu då) och jag och mamma tjafsade, jag älskade henne lika mycket för det. Det var bara enkelt att bli arg på henne när det var något som inte passade, hon älskade mig villkorslöst i alla fall.



Kram

Spontanfika

Det är härligt att vara spontan ibland.
Jag slutade 16.30 idag och hade inte någon lust att sitta i soffan hela kvällen eller göra tråkiga bestyr här hemma så jag och tjejerna åkte ner på stan och tog en fika med Anita.


Anita och Belle


Nathalie poserar


Vad gör du?

Vad gör du när du är:

Arg?

Skriker och gråter.
Efteråt funderar jag på hur jag ska lära mig att hantera min ilska.
Ledsen?
Gråter, gråter och gråter...och sen ringer jag mamma som tycker jättesynd om mig.
Nedstämd?
Gråter igen...och pratar med mamma. Brukar oxå krama mycket på tjejerna för där finns det kärlek.
Glad?
Minns inte, det var så länge sen...*asg*
Jag ler och pratar mycket.
Nykär?
Går på små rosa moln och ler så där löjligt! Vill helst prata med honom HELA tiden och vill inte vara ifrån honom ens en minut...Wow, vad jag längtar!!!!

Marlene Bergengren

Har du någon gång googlat på ditt namn? Självklart har du det.
Men vad står det? Något spännande?

Det här kommer upp när jag googlar på mitt...

Våra Medarbetare

Jag heter Marlene Bergengren och har varit på OmniaResor sedan april 2007. Jag arbetar som resekonsulent men gör även andra sysslor emellanåt då vi ...
www.omniaresor.se/vara_medarbetare.html

Employees

 - [ Översätt den här sidan ]
My name is Marlene Bergengren and I have been working as a travel consultant for OmniaResor since April 2007. I have been working in the travel industry for ...
www.omniaresor.com/employees.html

Befattningshavare - Riksdelen - Hela Sveriges Näringsliv (Denna var ny, har aldrig sett den förut)

Marlene Bergengren. Receptionist. OmniaResor. Västerås. Barbro Johansson. Receptionist. SIMS AB. Stockholm. Kicki Glaad. Receptionist. Saras Elservice AB ...
befattningshavare.riksdelen.se/?keywords... 

Skogslundsskolan - Spray - Hitta dina gamla klasskamrater med ...

... Kenneth Backström · Kristin Bäckström · Laila Eriksson · Lotta Holtmann · Magnus Persson · Malin Palm · Marlene Bergengren · Martin Thomassen ...
stayfriends.spray.se/s/80611/.../Skogslundsskolan.html

Marlene Bergengren - Sweden | Facebook

 - [ Översätt den här sidan ]
Marlene Bergengrenさん(Sweden)はFacebookを利用しています。 Facebookに参加してMarlene Bergengrenさん(Sweden)やその他の知り合いの方と繋がりましょう。
www.facebook.jp/profile.php?id=687843334&ref=fs

Parkskolan i Hallstahammar - Personer - Personsök Sverige - hitta ...

Marlene Bergengren (Lundewall) · Martin Thomassen · Mikael Karlsson · Niclas Karlsson · Reine Karlsson · Rickard Levén · Sofia Airaksinen (Björklind) ...
www.stayfriends.se/s/80718/5002/.../Parkskolan.html 

Employees

 - [ Översätt den här sidan ]
Marlene Bergengren 旅游策划助理. 我自2007年4月受聘于瑞典欧美雅旅游任旅游咨询顾问。在此之前我已在旅游行业工作多年,我很喜欢旅游事业,因为总是可以与怀着期盼 ...
www.omniaresor.com/ch/employees.html


Visst är det ett roligt inlägg...NOT!!!  Den sista var roligast med tanke på att det kan stå vad som helst om mig där, då det är kinesiska.

Vart är alla påväg?

Sitter här på jobbet och tittar ut genom fönstret.
Trots att vi inte ligger mitt i smeten i stan så är det ändå väldigt mycket aktivitet här utanför.
Mycket bilar, bussar och folk som är påväg någonstans.

Jag frågar mig; Vart är alla påväg?

Undrar just hur spännande deras liv är jämfört med mitt.
Skulle jag hellre vilja ha deras liv?

Mitt är ganska så tråkigt om man tänker efter, och det skulle säkert alla som känner mig säga oxå.
Vardagar händer inget kul alls, jag jobbar, äter och sover. Ibland händer det att jag och tjejerna lyxar till det och åker ner på stan en sväng men dom gångerna är lätträknade.

Helgerna har vi planer på att städa och tvätta men det händer väldigt ofta att vi hoppar över städningen och åker iväg på annat skoj.
Det tråkiga är: Städningen är kvar när vi kommer hem!

Nu har jag något inplanerat varje helg fram till jul, det känns faktiskt jättekul!

Kanske kan mitt liv stiga i klass :-D och jag kan, trots tråkliv, konstatera att det är det här livet jag vill leva!!

Kram

Omoget

En av mina vänner har sagt upp bekantskapen med mig, jättetrist!

Orsaken är att jag ska åka till Mallorca nästa år med mina föräldrar, syrran m. familj och mina kära döttrar.

Jag och tjejerna var där med henne och hennes dotter i maj och vi pratade lite löst om att kanske åka nästa år igen. Inget var bestämt till 100%.

För kanske en månad sen bokade mamma och pappa en resa för hela familjen och dom bjuder!!
Ska jag då tacka nej för att åka med min kompis istället??? Hon hade inte gjort det om det hade varit tvärtom.

Men för denna sak så pratar hon inte med mig längre.

I dag var hon och hämtade ljus som hon beställt, nja det var inte hon som hämtade dom. Hon skickade in sin dotter och så ställde hon bilen framför grannens hus istället...

Fruktansvärt omoget, är vi inte vuxna människor?

En fikahelg

Sitter på jobbet, lugnt som i graven, fastän det är måndag...skumt!!

Har haft en jättebra helg med fika, fika och fika.

I lördags var jag och tjejerna hem till mor och far och firade mammas födelsedag (hon fyllde i onsdags) och Fars Dag (pappa jobbade i söndags) så där blev det fika.
Tog med mamma ner på stan och träffade en nyfunnen vän till mig, Anita. Åt lunch med henne och efter det tog vi en fika på Café Stugan, jättemysigt!
Tjejerna var hos A på lördag kväll så jag blev själv i soffan, men det var skönt.
Det känns jättejobbigt att erkänna det men faktiskt så var det skönt att vara helt själv och se på vad jag ville samt höra vad dom säger på tv utan att någon av tjejerna sitter och surrar i bakgrunden.

I går blev det återigen fika hemma hos mor och far innan pappa åkte till jobbet. :-D

Jag och tjejerna firade A efter skridskoskolan med pizza och naturligtvis FIKA...

Som ni kan förstå så är inte mitt största sug efter fika idag.

Kram

Sovrum

Jag älskar att se bilder på hur folk har det hemma så därför har jag i dag tagit kort på mitt och barnens rum.


Mitt sovrum

 




Izabelles rum

 


Nathalies rum


Massage

Wow, ikväll har jag fått massage av mina tjejer.

Dom har i förskoleklass lärt sig lite massagerörelser och det övade dom på mig i kväll.
Det var superskönt, lite så där lagom mysigt.
Kanske inte dom starkaste nyporna när nacken masseras men så otroligt gulligt!!!

Jag älskar att få massage, men vem gör inte det?

Kram


Arg så jag blir ledsen


Jag följer denna blogg http://denstarkastestjarnan.blogg.se och jag blir så arg så jag blir ledsen....

Varje gång jag läser den så gråter jag och lider sååå med dom.

Hur tänkte gud??? (Om han nu finns, jag tror inte det för då hade han inte gjort dessa människor så illa)
Hur kan man låta en liten pojke på 1 år och 7 månader få gå bort i cancer???

Jag beundrar deras styrka, att dom orkar hålla näsan ovanför ytan.

Om detta hade hänt mig så hade jag lagt mig ner och dött för jag tror inte jag skulle kunna andas utan mina små flickor i mitt liv. 

När jag tänker efter så är jag väldigt glad över att jag har en trotsig (snart) 8-åring som säger Jag Älskar Dej varje dag men kanske inte 100 ggr/dag som förut, att tjejerna bråkar och tjafsar med varandra, för jag vet att jag har dom hos mig i vårt liv och jag får hålla om dom ofta, ofta...



Kram


Present

I dag fick jag en liten present av Izabelle som hon gjort på Sparven.
En jättefin ram med massa hjärtan och texten: I Love You och Jag Älskar Dej



Det är många gånger de senaste dagarna jag har frågat mig om hon älskar mig.
Naturligtvis gör hon det men i en trotsperiod (som jag antar att hon är i) så visar man det inte lika ofta.

Jag älskar dig oxå gumman!!!

Kram

Förevigat ögonblick

I går städade vi badrummet på övervåningen och Nathalie (kors i taket) var den som städade mest och jag var tvungen att föreviga det ögonblicket för man vet aldrig när det händer igen :-D

 

Helgdagar

1. Finns det någon helgdag som du tycker är helt onödig?
Pingst känns onödig för den firar jag inte och nu har vi inga extra lediga dagar där heller eftersom den infaller på helger.

2. Om du skulle införa en helgdag, vilken/varför?
Nu har vi ju fått vår Nationaldag som helgdag, synd bara att vi inte firar den lite bättre.

3. Tycker du att skolavslutningar ska vara i kyrkan?
Jag gillar kyrkan till en viss gräns och när det gäller avslutningar i skolan så är det bara ett plus att få den extra stämningen.

4. Vilken högtid är din favorit, varför?
Julen, för då är hela familjen tillsammans och har det urmysigt. Och sen gillar jag ju att få paket, som vilket annat barn som helst :-D

5. Vad tycker du om halloweenfirande?
Jag gillar inte Halloween för jag har alltid avskytt det här med att klä ut sig.
I helgen kom det killar i 15-års åldern som var utklädda och de hade otäcka masker och skrämde folk.
Det är gulligt när mindre barn kommer och frågar "Bus eller Godis".

Back again

I dag är jag tillbaka på jobbet, skönt att få andas annan luft för en stund.

Kram


Uppdatering

Jag har äntligen tagit mig ur sängen, har t o m jobbat en timme idag.
Det var ett utskick som var tvunget att skickas ut idag så jag gjorde det hemifrån istället.

Izabelle och Nathalie är för speedade för att vara hemma egentligen. Izabelle kunde varit i skolan men dom ville att hon skulle vara hemma en dag extra eftersom jag och Nathalie blivit sjuka oxå, men i morgon får hon gå.
Nathalie och jag är hemma i morgon dock. Jag skulle inte orka jobba i morgon och på skolan gäller 48 timmars-regeln så Nathalie måste vara hemma.

Nu ska jag fixa lite mat till tjejerna, känner inget sug efter det men dom måste äta fästän jag inte orkar.

Kram

Däckad

I går blev jag och Nathalie sjuka oxå så jag har legat i min säng sen igår vid 17-tiden och nu är kl 13.23 och Izabelle frågar när jag ska gå upp. Jag hoppas orka gå upp senare under dagen för jag börjar bli mör i hela kroppen av att ligga i sängen.

A ligger på min soffa där nere, han mådde heller inget bra i går kväll så han kom hit och då visade det sig att han hade 39,5 i feber. Hoppas han klarar sig från magsjukan iaf.


Man lever i sin egen värld

Ibland får jag så dåligt samvete över hur jag oroar mig för bagateller medans andra har det tufft, väldigt tufft!!!

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

Vad är en magsjuka jämfört med att ha förlorat sitt barn? Livet är bra orättvist...

Tråkhelg

Vilken tråkig helg jag har haft, har bara gått och oroat mig för att jag och Nathalie oxå ska bli sjuka.
Varje gång någon av tjejerna har gått på toaletten så har jag varit som en hök och frågat varför dom varit där.
Vet inte om jag tror att dom skulle gå in där och smygspy, det gör man ju inte. När man är liten vill man ha mamma när man kräks (jag vill det fortfarande trots att jag är vuxen) man smyger inte med det som en bulimitjej/kille.

Hur som helst så har jag knappt varit utanför dörren på hela helgen utan har hållt mig och Izabelle inne. Nathalie har varit ute och lekt med kompisar.

I dag är jag hemma och vabbar, man får gå till skolan först 48 timmar efter senaste sp..(hatar ordet, mår illa bara jag hör det) så förhoppningsvis kan vi gå i morgon och då även få andas frisk luft och umgås med andra människor... Jag ser fram emot det!!!

Barnen (iaf Izabelle) börjar lessna på att vara inne så hon och Nathalie är väldigt gosiga (läs bråkiga) med varandra...SUCK!!!


Vardagsrummet

Fick helt plötsligt lust att möblera om i vardagsrummet.







Jag känner mig väldigt nöjd :-D

Söt tjej



Hon älskar att posera framför kameran...

Sjuk dotter

Izabelle kräktes i fredags kväll, jag trodde det berodde på huvudvärk.
Hon var inte speciellt pigg i går på dagen men åt lite och fick behålla det. På kvällen var hon ute och körde "Bus eller Godis" och hon var pigg som bara den när vi gick och lade oss men så hände det i natt igen. Jag fattar ingenting men det är bara att gilla läget.
Var på Maxi strax efter sju i morse och inhandlade lite bra grejor att ha hemma för henne att äta.
Är det något jag hatar så är det magsjuka!!!!

RSS 2.0