Vv

Har varit hos Vv idag, minus 1 på vågen, så nu har jag gått ner totalt 12,7 kg... :-)


Kram


Andersdagen

Hatar dessa mörka morgnar, är så trött när mobilen ringer. Tur att snooze finns!

I dag är det Anders-dagen och som sägnen säger;

Anders slaskar - julen braskar!

Anders braskar - julen slaskar!

Alltså, julen slaskar i år!!! Hoppas det inte stämmer, julafton ska vara vit, men sen resten av året vill jag INTE ha snö!!!

Idag har även Andreas namnsdag, så Nathalie ringde direkt till A när hon hörde dagens namnsdag på Bolibompa i morse. Så söt hon är!

Klar för nu...

Nu har jag fått i ordning det mesta, får göra mer i morgon när mina älsklingar är hemma.


Hyasinter är jul för mig, längtar till dom blommar, vilken underbar doft som fyller hemmet då.



Mitt köksfönster


Vardagsrummet, less is more


Hittade ett par tomtar. Kajsa kommer INTE att bara sitta och titta utan hon kommer säkerligen att anfalla både en och två gånger


Vissa saker är måsten, som t ex den här fina ljusstaken Nathalie gjorde i förskoleklass förra året.


Denna har en given plats på fläkten, dock hade han tappat hatten så det måste vi lösa snarast.
Izabelle gjorde den på dagis för 4 år sen.


Tomtar och julkrubba...

Lördagmorgon och jag vaknade av ett sms från Izabelle, "är du vaken mamma".
Dom är med A i Västerås denna helg, lite jobbigare tycker jag då jag vet att dom bara är några hundra meter från mig och jag ändå är ensam här hemma. Saknar dom mer då faktiskt. Är dom i Tullinge så saknar jag dom oxå massor men då är dom ändå 13 mil ifrån mig och jag kan inte göra något men nu  kan jag nästan ta på dom. Fattar ni vad jag menar?

I går hade jag en helt fantastisk kväll med massa skratt så i dag är det lite träningsvärk i magen, så lite skrattar jag med tanke på att jag får träningsvärk efter en kvälls skratt...Haha

Vi var ut och åt med jobbet på den italienska restaurangen Fragolino, så god mat! Efter middagen åkte två av kollegorna hem och vi andra 6 drog vidare till Strike för lite bowling, karaoke och sen vidare till Harrys för en massa dans.

Jag var nykter precis hela kvällen och hade superkul, tänk, det går det oxå!

Det var skönt att ta bilen och komma hem tryggt samt att i dag vakna utan baksmälla, bra val av mig!

Tycker dock inte det är värt Viktväktarnas propoints att dricka mig redlös, går hellre ner i vikt, en väldigt sund och vuxen inställning...haha

Nu ska jag ta och ge järnet med att adventspynta i huset. Izabelle blir nog ledsen att inte få hjälpa till men jag spar hennes rum till henne och där lovar jag att det blir massa pynt med tomtar och julkrubba. Själv så hoppar jag över tomtarna i övriga hemmet, jag är inte riiiktigt förtjust i sånt! Det är kanonfint hos mamma, men inte hos mig.

Kram


Långlördag...

Det har varit en lång dag.

Izabelle och jag gick upp vid 7 idag och 7,20 var vi på Maxi.
Loppisdag!!!
Vi shoppade lite som kan vara bra att ha med och tugga på under några timmar på Hejargränd.
Kl 7,50 var vi på Loppiset och började packa upp våra grejor, inte lätt att få plats två personer (jag och syrran) vid samma bord med massor med prylar. Det var bara att hoppas på att få sälja av så mycket som möjligt så det bara var att packa upp nytt.
Det gick bra för oss. Izabelle tjänade 555:- och jag 1270:-, inte illa och då kändes det inte alltför jobbigt att stå där när det ändå lönade sig. De vid bordet bredvid var otroligt besvikna på sin dag, dom hade sålt väldigt lite, tror knappt dom fick ihop till bordshyran, 350:-.
Det som jag fick över efter dagen ställde jag kvar till Frälsningsarmen, orkade bara inte släpa hem det igen, och förhoppningsvis går det till något bra ändamål ändå.
Loppis stängde 15 så det var bara att stressa hem för Belle skulle vara på kalas 16. När hon var lämnad åkte jag, mamma och syrran hem till A och hämtade köksbordet och stolarna som syrran ska köpa, vilket jäkla släpande med detta bord, men till slut gick det som vi ville. Sen drog vi till Maxi för att inhandla lite mys till kvällen.
Jag har mest legat i soffan och latat mig ikväll, är så in i norden trött.

Nu slår jag igen dessa blå för den 20 november i år.

Natti natti!!!

Sjuktransportkepsen på...

Hela förmiddagen känns det som jag kört sjuktransport, ingen är sjuk men i tisdags spelade Izabelle basket på Skol IF och råkade ta emot bollen fel och gjorde illa sig i fingrarna. Skolsyster tittade på det och lindade om det så fingrarna skulle hållas på plats. 
I morse klagade hon på ont i leden till lillfingret och jag tittade på det och det var svullet och rött. Brudarna fick äta frukost snabbt och sen bar det ner till öppna mottagningen på Citypraktiken, där konstaterade sjuksyster att en läkare bör titta på det så vi fick en ny tid 10,30. Körde tillbaka Nathalie till skolan och meddelade Izabelles fröken hur läget var och att hon var tvungen att hoppa simskolan idag. Hon fick följa med mig ner på jobbet tills det var dags att träffa läkaren.
Läkaren sa direkt att det måste röntgas så vi drog iväg till Eriksborgs drop-in. Som tur var så var det bara en rejäl stukning och inget brutet. Vi åt lite lunch och sen tillbaka till skolan och meddela fröken samt fritidspersonal om läget.
Nu är hon på fritids och känner sig säkert lättad över att det inte var något värre och jag är tillbaka på jobbet efter förmiddagens flängande!


NEJ till barnmisshandel...

 
Ett barn sa till sin mamma; "mamma jag målade dina lakan med läppstift".
Rasande slog hon sitt barn medvetslös.
Sen ångrade hon vad hon hade gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent.
Hans lilla hjärta hade slutat slå.
I sovrummet på lakanet stod det "MAMMA JAG ÄLSKAR DIG".


Orsaken till att du INTE ska boka lågprisflyg...


...fyler du mit hjerta...

Nu är tjejerna hemma från Tullinge. Vi har haft ett par otroligt mysiga timmar tillsammans.

Jag fick precis ett jättefint brev som var format som ett hjärta av Nathalie, hon hade skrivit:

"När jag är vid dig fyler du mit hjerta! Puss Puss"

Underbara Nathalie! Snacka om att mitt mammahjärta blev varmt!!!

Chockad med huvudvärk...

Har varit ut med Agnetha en stund och ätit middag, tanken var även att jag skulle gå ut och ta en öl tillsammans med Jani och Jimmy men tyvärr fick jag tacka nej. Jag är inte i form.

Jag kan fortfarande inte riktigt fatta vad som har hänt och vilken jäkla tur jag har haft.

Syrran och Adam var oxå med och syrran sitter bara hemma och gråter, även fast hon inte såg själva olyckan, utan hon gråter för att hon sett min reaktion i bilen. Hur jag har skrikit när jag ser bilen komma flygande och hur jag sen har nästintill brutit ihop av bara tanken på att mina barn kanske skulle varit mammalösa om bilen bara flugit några cm högre...och missat vajerräcket.... Hua!!!! *gråter*

Ska nu gå och lägga mig och som tur är har jag medicin hemma som jag sover bra på. Ser bilen framför mig hela tiden...och naturligtvis undrar jag hur det har gått för den/de i bilen...kan bara hoppas att dom klarat sig bra.

Godnatt och ta hand om varandra!!!!

Det var inte min tur att lämna jordelivet idag...

Ibland har man änglavakt och det hade jag idag.

Skjutsade Izabelle till Tullinge och när jag sen åker hem så ser jag en bil komma flygandes från andra vägbanan på E18. Som tur är fastnar den i vajern vid vägbanans sida. Hade den inte fastnad där så hade den flygit ut på min vägbanan och jag hade smällt rejält med den. Min hasighet var 126 km/h (vägen har 120) och jag tror inte man överlever en krock i den hasigheten.

Jag bara skrek och när jag sen kom på vad som kunde ha hänt så började jag storböla och nu är jag riktigt skakis och har värsta huvudvärken. Ska ändå försöka ta mig ut och äta middag tillsammans med Agnetha, behöver något annat att tänka på.

Älskar jordelivet och det vet han däruppe!!!! TACK!!!!

Kram

Avstämning

Har varit hos min läkare nu på morgonen för att stämma av lite hur jag mår osv.
Och jag mår förträffligt och hon sa att hon var stolt över mig som lyckats gå ner så mycket i vikt (9,8) trots att jag haft en jobbig period.


"Så mycket bättre"

"Alla" pratar om det där programmet "Så mycket bättre" och säger att det är såååå bra....
När jag och tjejerna var på Öland i helgen så fick jag oxå lov att titta på det, eftersom mamma och pappa tycker det är kanonbra! Men jag blev fett besviken. Jag kunde inte alls se tjusningen i det hela...Nej, tacka vet jag lördagskvällar framför datorn eftersom det aldrig sänds några bra program...

Kram


I'm back

Fast jag vet inte för hur länge, kanske tycker jag det är superkul att blogga eller så tröttnar jag igen, vem vet...

I morse visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta...Izabelle skulle ut och sopa av snön från bilen och kunde knappt öppna dörren. Fan, fan, fan...Tanken var att jag skulle fått hjälp att bygga tak sista delen från carporten in till husväggen men tyvärr har jag inte fått det så nu är jag i samma sits som förra året...

Jag ville inte ha en sån här vinter igen, med en massa skottande.

Nej, nu är det dags att gå på möte...

Kram, kram

Min blogg...

Har haft lite funderingar på om jag ska sluta blogga...
Vad tycker ni???


Träningsvärk

Måndag idag, en dag närmre tjejernas hemkomst från Tullinge. Jag längtar så mycket efter dom just nu, få pussas och kramas igen.

Har värsta träningsvärken idag och jag har inte varit och tränat. Jag har målat!!!
Visst, man kan få träningsvärk av det oxå.
Jag har rollat väggarna i Izabelles "nya" rum och hade ingen förlängningspinne så jag fick hoppa upp och ner på en pall för att nå uppe vid taket och detta skedde ett antal gånger med ett 12 kvm stort rum samt att jag har målat 3 ggr!!!
I dag kan jag knappt gå, rumpan och insidan av låren känns av ordentligt! Ska ta mig en promenad på lunchen för att kanske få bort det värsta. Sitta still är ingen höjdare för när man reser sig ser man ut som en pigg 90-åring.
Men det blir nog fint i rummet när det blir klart. Hoppas att tapeten kommer hem idag så jag kan åka och hämta den efter jobbet och göra allt klart tills töserna kommer hem i morgon.

RSS 2.0