Grattis Sandra!

Min kusins dotter fick igår en liten flicka, Melissa.

Allt verkar ha gått jättefort oxå, skönt för henne. Själv fick man kämpa i 36 timmar med Izabelle.
Nathalie var enkel, där blev det snitt, dessvärre blev det komplikationer med snittet så det slutade inte lika bra.
Men jag lever!

Grattis lilla Sandra (LaLa) till en liten tös!!!!

Kram

Vill inte...

När jag tänker på vintern som var så får jag panik!!! Tyvärr så närmar det sig...

Vill INTE!!!!




Hjärtesorg

När någon är ledsen, så är jag ledsen, iaf om det är någon som står mig nära.

Jag önskar såå att saker och ting löser sig och blir som det var innan, då blir vi alla glada igen.

Jag känner oxå att jag vill hjälpa men vet inte om jag kan, kanske borde jag inte blanda mig i, det är ju deras ensak men vill ju så gärna att allt ska bli som det är tänkt.

Kan jag inte få hjälpa???? Snälla!!!!

Kram

:-) eller :-(

Det är bara att le och vara trevlig hela dagarna men det tar på krafterna kan jag säga.

Har iofs hört att det går åt mer energi att vara sur, förmodligen därför jag är helt slut på kvällarna hemma. Glad på jobbet men grinig hemma...haha

Vill hem

Det är sååå dött på jobbet, blir galen.
Sanna har varit ledig några dagar så jag har fått ratta butiken själv med lite telefonassistans från övriga kollegor men idag är det helt dött här. Hur ska jag få den här dagen att gå?

Längtar bara hem för att städa och fejja inför visningen på söndag. Jag vet, vi städade häromdagen men lever man ihop med mina barn så bör man städa varje dag, kanske t o m flera gånger om dagen.

Längtar efter att få sova ut, har varit så trött på morgnarna den här veckan...

I helgen är det marknad här i stan så vi lär väl ta oss dit en dag och det lär blir tjat om både det ena och det andra. Fast dom brukar sköta sig ganska så bra.

Tjohoo, det ringer, måste svara



Mys

Torsdag idag, så härligt, i morgon fredag och sen ledigt ett par dagar :-D

Kvällen igår blev lyckad, maten blev väldigt uppskattad (dom tog två portioner var) och sen var det tv tillsammans, Fångarna på fortet. Vi satt i soffan och kramades och tjejerna lyckades t o m dela upp kramandet, inget onödigt tjafs om mammans gunst för den har dom som i en ask båda två.

I reklampauserna städade vi, effektivt som sjutton. Vem vill kolla på reklamen?

Älskar mina små töser så mycket och när jag tänker på hur mysigt vi verkligen kan ha det så längtar jag efter dom massor!


Foto: Anita Larsson


Guld och gröna skogar

Båda tjejerna somnade som stockar igår kväll, förmodligen för att dom var alldeles "tröttgråtna" (ett nytt ord jag har uppfunnit)
Jag satt kvar länge nere i soffan och bara begrundade mitt liv och varför saker blir som det blir och varför JAG känner mig värdelös för att DOM bråkar med varandra, det är ju inte mitt fel. Men i stundens hetta är det lätt att skylla allt på sig själv. Och i stundens hetta blir man väldigt arg oxå, trist som f-n.
När jag gick och lade mig kom Izabelle intassandes och sa förlåt. Jag kan förstå varför hon sa förlåt till mig men egentligen är det syrran som hon skulle säga förlåt till, det var ju dom som bråkade.
Lillfia hade helt och hållet glömt bort vad som hände igår, innan hon somnade, när hon vaknade i morse och jag tyckte det var onödigt att påminna henne.

Usch, vilken tråkig blogg det här har blivit, men det känns ganska så skönt att få skriva av sig och detta är mitt liv, allt är inte "guld och gröna skogar" i det Bergengrenska Palatset.


Världens sämsta mamma...

...henne hittar ni här, på Lövsångargatan i Västerås...

Fattar inte varför tjejerna måste bråka hela tiden, jag blir GALEN rent ut sagt.

Sitter den ena bredvid mig i soffan så måste den andra tjura och säga dumma saker.
När dom skulle gå upp och lägga sig ikväll så började dom bråka IGEN och smällde i dörrar och skrek till varandra.
Vad gör jag för fel??????????????????????????????????????????????????????

Varför kan dom inte bara älska varandra. Ok, syskon väljer inte varandra men dom är ju ändå av samma kött och blod, men det är väl bara att gå till sig själv, jag är inte alltid överens med mina syskon.

Hur som helst så vet jag inte vad jag ska göra, känner mig helt utelämnad, värdelös och ledsen....
Vissa borde inte få vara mammor, och jag hör kanske till en av dom...

Det är tufft som f-n att vara själv i såna här lägen!!!


Inte bara en tår rinner nerför mina kinder just nu....

...jag vill bara känna mig...






Jag kan själv...



Har fixat Izabelles dörr som hade gått sönder, den ovala vita grejen hade gått sönder, men jag införskaffade nya och vips så hade jag fixat till det, nu går dörren åter att stänga...

En "gullig" liten historia

En ung söt flicka kom cyklande till affären. Hon parkerade cykeln utanför och gick in för att handla.
Medan hon var i affären, så ramlade hennes cykel omkull.
En ung kille som står utanför affären med sina polare, ville vara lite tuff, så när flickan kom ut så ropade han: Ööhh bruden, cykeln svimmade visst.
Flickan svarade blixtsnabbt -Jadu grabben, det skulle du också ha gjort om du varit mellan mina ben i en timme!

Hahaha

Reality

Hämtade brudarna och A på station igår 20.05, det blev många gosiga kramar och pussar, med tjejerna alltså,
A har jag slutat pussa för ett bra tag sen... hihi
Det är skönt att ha dom hemma och dom var superglada för sina nystädade rum och nya skrivbordsunderlägg.

I morse var man tillbaka i verkligheten igen, med tjat på Nathalie som ska gå upp och klä på sig. Men iväg kom dom, dock utan frukt! Något måste väl glömmas varje dag, är det inte så?



Söndags-städningen

Tog med mig Spicy Hot och åkte till Agnetha igår och sen tog snacket vid.
Vi hann även kolla på "Remember Me", jag grät lika mycket den här gången oxå. Var hemma runt 1-tiden och då var det bara att bädda rent i sängen för jag hade slitit ur alla lakan och tvättat medan jag var på fotboll.

Vaknade tidigt idag men var busig och somnade om och vaknade inte förrän 9. Så skönt att få sova ut.
 
Tog mig iväg till Maxi och handlade, sedan förbi Willys för att köpa kattsand (har blivit tipsad om en billig och bra sand därifrån), sen till Plantagen för att köpa Bollkryss, fick tag på två stora fina, lite murgröna och en ny växt till Izabelle. Mamma ringde och behövde nya dynor till Öland så jag passade på att köpa det oxå eftersom det var halva priset. Sen iväg och hämta syrran för hon skulle hjälpa mig att städa i Nathalies rum.
Det var inte så jättestökigt den här gången men jag ville ha lite sällskap så vi hjälptes åt.


Jag vet, liknande bild har varit uppe förut men jag lovar att det är sällan det är så här fint i hennes rum.

Åkte och köpte nya skrivbordsunderlägg till Izabelle och Nathalie, det blev ett nytt till Adam oxå.
Nathalie fick ett med en gullig hundvalp (hon är otroligt svag för hundar), Izabelle fick ett med hästar och Adam ett med Ben 10.


Fick för mig att röja i Izabelles rum oxå så hon blir glad när hon kommer hem att det är fixat.
Hon har aldrig så jättestökigt men det ligger lite dammtussar och papperstussar lite här och var ändå, nu är det fint igen.

Bara 1½ timme kvar tills jag får hämta dom på station...♥♥

Himlen öppnade sig

Älskade Belle ringde och väckte mig i morse kl 7.30, hon frågade i går kväll vilken tid jag skulle gå upp och jag blev så glad när jag fick höra hennes röst "God morgon mamma, det är dags att gå upp"

I går kväll vid 22.30 fick jag för mig att Klippan-soffan som står i hallen på övervåningen skulle flyttas ut i garaget. Sagt och gjort... Micke och jag tog tag i det direkt, syrran hjälpte oxå till. Det är helt underbart att ha människor omkring sig som inte ser problemet i saker och ting utan hjälper till när man behöver, inget tjat här inte!

Har varit på Fotbollens Dag och shit vad kall man blev av att sitta där i några timmar, fick ta mig en riktigt het dusch när jag kom hem för att tina upp. De förlorade alla matcher men killarna var glada ändå.

Sitter just nu och tittar ut genom fönstret och himlen öppnade sig, snacka om att vräka ner. Och så var det över på någon minut.

Få se vad jag hittar på ikväll. Tanken var att jag skulle träffa Agnetha och ev gå på bio men hon har varit på sjukhuset med sin pappa som varit dålig nu i några veckor. I värsta fall får jag vara hemma själv ikväll.

Skulle behöva röja Nathalies rum IGEN, fattar inte att den tjejen inte kan plocka undan efter sig, fast hon brukar få hjälp att stöka till utav både syrran sin och kompisar. Nåja, jag behöver inte vara sysslolös...

Fredag

Jag är glad att jag har syrran och hennes man Micke för dom är helt otroligt generösa med att hjälpa till.

När jag kom hem från jobbet hade dom fixat tacos (jag hade iofs köpt hem all mat) och sen efter maten fixade jag till köket, syrran fixade hallen (fattar inte att tusenfotingen som bor här inte städar efter sig) och Micke fixade gräsmattan. Shit vad den har vuxit på bara någon vecka.

Kommer att sakna min lilla trädgård när jag flyttar men ibland får man offra för att må bättre.

Nu ska vi spela Wii


Fotbollens dag

Nu snart är min jobbvecka slut för den här gången och jag har två dagar ledigt...Tjohooo!!

Töserna åkte till Tullinge med A, det gick hyfsat bra, men inte helt bra naturligtvis! (har märkt att jag är rörig när jag skriver) Men iaf, Izabelle ringde mig vid 12-tiden och var såååå ledsen, panikledsen, och ville inte åka till Tullinge.
Jag ringde och pratade med A och han tyckte det var ok om hon stannade hemma, så han ringde och pratade med henne. När jag sen pratar med Izabelle igen så var hon som förbytt, hon sprudlade och var glad!

10 minuter senare ringer A och är ledsen, han ville jättegärna ha henne med och vi bestämde att han skulle prata med henne. Summa sumarum så löste sig allt och så kan ni fundera på om jag i huvudtaget har haft möjlighet att jobba för det har varit fullt upp med "medlingar" hit och dit.

Lunchade iaf med min älskade tös, hon har sovit hos moster i natt. När jag träffade dom på stan så visade det sig att hon fått en ny tröja för hon frös, otur.
Jag var tvungen att köpa henne nya tights så hon inte skulle frysa om benen, otur igen.
När hon sen kom till mitt jobb för att möta upp A och Nathalie så hade hon nya skor på sig.
Hon är inte bortskämd, inte alls!!!!
I går lyckades hon övertala mig till en ny skolväska. Jag blir väl ruinerad snart!

Syrran m. familj är hemma hos mig just nu och fixar iordning tacos så jag längtar tills jag kommer hem, det ska bli riktigt gott!
I morgon är det tidig morgon då Adam ska spela Fotbollens dag och har samling 8.30. Supersött att se 6-åringar springa efter bollen, alla på en gång, sen vilket mål man gör mål i spelar ingen roll, huvudsaken man gör mål.

Trevlig fredag!

Mitt hus...eller vårt...är det ju!

Mäklaren hörde av sig idag.
Hon har en intressent på huset som inte kan komma på dom planerade visningarna utan vill se det tidigare, redan på måndag.
Jag blir alldeles pirrig! Vill ju så gärna få det sålt.
Jag känner spontant att man måste vara ganska så intresserad om man ringer mäklaren och får en egen visning innan, eller har jag fel?

Ihopslingrade händer

Nathalie följde med A hem igår och Belle blev kvar hos mig.

Vi var hos grannarna fram till strax före 22 och sen gick vi in och gjorde oss klara för sängen.
Länge låg vi med ihopslingrade händer och bara pratade, om allt mellan himmel och jord.



"Jag har två bästa vänner mamma" säger Izabelle "Det är du och Merdina"
"Du är min bästa vän oxå hjärtat"
säger jag.



Vi har något alldeles speciellt, jag och Izabelle! Precis som jag och mamma har och jag hoppas för allt i världen att det ska följa oss livet ut.

Kram


När plikten kallar

Pliktskyldigt uppdaterar jag min blogg, lydig kan jag vara om jag vill!

Det är inte kul att ha semester när det är sånt här väder och man inte har något att göra förutom att läsa bloggar och böcker.
Det är inte jag som har semester dock!

Jag sitter på jobbet och bara har det sååå tråkigt! Önskar att det var jag som hade semester med bloggar och böcker men nej, jag har ju redan haft tillräckligt med semester...enligt en viss person!!! SUCK!!!

Funderar både en och två gånger med vad jag ska hitta på att uppdatera så att Marie har något att läsa.
Jag har tömt ämnet Izabelle och Nathalie för ett tag, någon kärlek har jag inte att berätta om (I Wish), mitt hus som ligger ute till försäljning har ni redan sett... Hmmm... jag skulle kanske kunna berätta... Nej, det är för privat eller kanske inte. Nej, det kanske sårar.

Det är så mycket jag egentligen skulle kunna skriva men eftersom saker och ting kan missuppfattas så avstår jag från det samt att jag är urkass på att skriva...

Fick precis ett mail, känner att det kokar i mig just nu!!!



Friends forever

A ringde igår och ville ha barnen hos sig resten av veckan.
Jag kände hur tårarna kom och kunde inte hindra dom, trots att jag satt på jobbet.
Klart han ska få ha sina barn men jag behöver nog lite framförhållning och planering.
Då tjejerna är precis allt för mig och jag är van att ha dom hos mig jämt så blir det oerhört tomt när dom lämnar för en stund.
Förra veckan var dom på Öland och så skulle det bli tomt den här vecka oxå. Klart man blir ledsen.

Vi löste det iaf så att en sover hos mig och en hos honom. Det är bra för tjejerna att vara lite separerade. Dom nöter på varandra dagarna i ända annars, eftersom dom går på samma fritids nu.

Fick ett armband av Belle igår, ett sånt där i gummi som det står "Friends forever" på.
Vi känns som bästa vänner många gånger så jag ska bära det med stolthet. 

Kram

...

Ångest i min mage ... :-(

Önskar råd/tips

I dag tänker jag mycket på älskade Belle som för det mesta är förtvivlad, arg, ledsen.
Vad gör jag för fel?
Eller vad gör vi för fel, jag och A?
Lider hon av vår skilsmässa?
Är det en fas i utvecklingen?
Hur får man svar på dessa frågor?
Frågar man henne så vet hon inte varför hon är så här.
Jag vill ha svar så jag kan hjälpa henne och oss. Alla blir vi gladare om alla i vår omgivning mår bra.
Vi har alla våra dagar men det känns orättvist om vissa ska ha tråkiga dagar veckorna långa...


Foto: Anita Larsson

Något tips??? Jag älskar denna lilla oslipade diamant såååå mycket och hon har ett hjärta av guld, det får vi inte glömma!!!

Kram


Monday

Måndag igen, men snart är den slut, vad skönt!
Fattar inte att måndagar är såna tråkdagar men för att försöka tänka lite mer postivit så är det en dag närmare helg igen :-D

I helgen var jag, mamma och tjejerna på kryssning till Åbo. Det var så skönt att komma ifrån och bara vara.
Vi har ätit gott, shoppat, lekt, spelat spel, spelat på "enarmade banditerna" (heter väl inte så längre) och sist men inte minst så har det väl varit lite tjafsigt oxå men det hör väl till när man har barn som inte har samma åsikter som varandra alla gånger.

I kväll sover dom hos A så för mig blir det en kväll tillsammans med syrran och mamma på "tutbingo".

Kram

Ordningen återställd

Finns det något mysigare än att vakna upp bredvid någon man älskar?



Nathalie har haft en kompis sovandes här i natt så hon sov i sitt rum medan Belle sov bredvid mig.


Mitt hus

http://www.hemnet.se/beskrivning/819264?r=3

Håller tummarna hårt för att jag får huset sålt...

Rödgråten

Har bara tagit det lugnt efter jobbet.
Hade värsta problemet med vad jag skulle äta till middag men en genomgång av frysen visade att jag kunde fixa ihop något gott till mig, schnitzel med kinamix kryddat med lite curry. Låter kanske inte så jättespännande men det blev supergott. :-)

Har även sett på film, The Last Song, så nu är jag rödgråten. En film helt i min smak.

Nu är det dags för sängen, har precis pratat med brudarna och sagt godnatt, i morgon kommer dom hem.....oiiiiii!!!!

God Natt!!!

:-(

Börjar tröttna på att vissa kan stryka chefen medhårs och få som man vill...


Delade åsikter..

I morgon kommer mina älskade töser hem, längtar!!!
Sen kan man väl räkna med att det tar 1 timme så är allt som vanligt igen...och med som vanligt vet nog alla mammor och pappor vad jag menar.
Man längtar och längtar och sen när man täffas är man så glad men inom en kort stund så är de delade åsikterna igång igen.
Ett efterlängtat kaos helt enkelt!
Men jag tar det, bara jag får ha dom hos mig!!


Lättlurad

Alla visste hur det skulle sluta...

Den ena efter den andra

När vi kom ner på lördagen till Öland så var J genomförkyld.
På söndagen var syrran sjuk, det dröjde inte många dagar så blev mamma sjuk.
Dagen efter var pappa nere för räkning.
Brorsan började känna sig hängig fredag/lördag.
Nu ligger Izabelle och mår riktigt dåligt (Men vi bara MÅSTE åka på lördag ändå, säger hon.)
Jag känner mig lite vissen oxå måste jag säga, fryser och känner mig allmänt down så ikväll får det blir kurerande hemma i soffan med mina missar. Jag skiter i att dammsuga... *fniss*

Väntar med spänning på när nästa faller offer för denna jäkla förkylning...

(O)Trevliga människor i Västerås

Pratade med mina underbara töser på lunchen och även när jag stod i kön på Mc Donalds, jag märkte inte när min kö flyttade sig framåt så jag stod kvar och pratade och snart så stod det en kvinna bredvid mig och glodde, och hon glodde för att sen fråga mig "Står du i kön", "Ja" svarar jag, fortfarande med Nathalie i örat. "Men ställ dig där då" skriker hon åt mig...
Jag blev helt paff!
Säger man så åt folk? Jag skulle då aldrig göra det, även om jag skulle tänka det så skulle det inte slinka eller som i det här fallet skrikas ur min mun.
Hon ställde sig i kön bredvid istället och sen glodde hon hela tiden.

Bläää för otrevliga människor. Det är väl ändå inte mitt fel att hon inte fått något på länge...Eller????

Pratig kväll

Det blev en mysig kväll igår.
Jag fick prata av mig lite.
Fick endel råd hur jag ska lösa vissa saker enkelt och smidigt om det inte blir som jag vill.
Har så mycket på hjärtat och känner att jag verkligen behöver prata, prata och prata.
Efter Anndejten åkte jag hem och sen blev det prat med Jessica så nog fick jag prata av mig igår allt.

I dag är jag lite trött, det blev sent igår samt att jag har en kisse som absolut måste ligga på mig på nätterna.
Hon har inte gjort det förut direkt utan det är något hon börjat med nu sen jag kom hem i söndags. Ändrar jag ställning så piper hon till, antar att jag väcker henne, och sen flyttar hon efter mig.

Ikväll blir det att vara hemma med tissarna, kanske dammsuga och fixa inför fredagen när brudarna kommer hem :-)
På lördag drar vi på kryssning med Galaxy, har bokat upp sviten, så vi ska njuta ordentligt.



Egentid

Jag har passat på att ha egentid nu när brudarna är borta.

I söndags när jag kom hem var det jobbigt, mestadels satt jag i soffan med tårarna rinnandes nerför kinderna, ibland kunde jag t o m känna mig helt apatisk.

I går var jag hem till Agnetha för lite måndagsmys och hon bjöd på god köttgryta med ris och sallad. MUMS!
Vi satt och pratade länge och ostört, brudarna brukar vara med jämt men igår var vi helt själva.

I kväll blir det en dejt med Ann efter jobbet. Det ska bli härligt att få skratta.
Ann och jag blev vänner för snart 7 år sedan när Nathalie föddes, hon var barnmorska på plats när jag snittades. Jag kände direkt att vi skulle bli vänner för hon är exakt lika galen och tokig som jag kan vara och vi har samma underbara humor.
Så en kväll i Anns värld blir bra för Marlenes ego.

<3

Jag längtar och saknar massor nu....

Nathalie ringde mig två gånger i går och lät nästan gråtfärdig, hon saknade mig såååå mycket sa hon...
Mitt lilla hjärta, saknar dig massor oxå!!! Naturligtvis saknar jag även Izabelle.


Foto: Anita Larsson


Jag vet en som saknat mig massor

Hon ligger tätt intill mig i soffan


Pics

Vi var på Ölands Djur- & Nöjespark en dag.
























Alla tre trivs trots att det ser ut att Adam inte mår bra under Nathalies fötter men det gör han.


Denna häst står i hagen bredvid vår tomt på Öland och när jag pratade med mamma ikväll så hade han hoppat över muren och sprang inne på vår tomt och till slut kom tjejen som äger hästen och säger att hästen är farlig mot djur och barn...Kanonbra med tanke på att barnen har gett hästen äpplen hela veckan. Kanske skulle dom kontaktat oss innan dom släppte in hästen i hagen och sagt åt oss att låta den vara.
Som tur var så blev ingen skadad.

Fy helvete...

Nu är jag tillbaka hemma igen. Just det jag är hemma. Tjejerna är kvar nere på Öland hos mormor och morfar till på fredag.

När jag vaknade i morse hade jag en klump i magen. Kunde inte hålla mig länge förrän klumpen brast och tårarna sprutade. Izabelle låg bredvid mig och vi kramades och grät.
Fy helvete vad jobbigt det är att skiljas från de man älskar mest.
När jag sen 1½ timme senare skulle styra kosan mot Västerås var det dags igen, vi grät hejdlöst. Izabelle ville inte släppa mig. Nathalie var oxå ledsen för att vi skulle skiljas för 5 dagar men grät inte utan kramade mig hårt och sa att hon älskar mig mest av allt.

Just nu gör det så fruktansvärt ont att dom inte är hos mig så vi kan bråka, kramas, skratta, se på tv, pussas, bråka igen...

Det är nyttigt att längta och snart ses vi igen och jag ska försöka att bara tänka på mig själv den här veckan och se till att träffa vänner jag inte träffar så ofta.

Katterna är överlyckliga att jag är hemma, så skönt att få gosa med dom igen!


Härliga Öland

Det har varit fullt med folk här på Öland i mammas och pappas stuga. Totalt 12 personer var vi när vi kom i lördags, nu är vi 9 eftersom 3 åkte hem igår. Lite trångt blir det med så många personer.
Men finns det hjärterum så finns det stjärterum säger mamma.


Pappa bygger om altan, den gamla var i dåligt skick


Oscar trivs här på Öland


Izabelle, Izabelle och Nathalie



Gäststugan som får en skönhetsförändring på insidan i första hand


Det finns många småstugor på tomten


Kyrkan har Belle målat


RSS 2.0