Sista dagen på 2009




Gott Nyttt År!!!

önskar

Marlene, Izabelle & Nathalie

Näst sista dagen på 2009

Då var man färdigjobbad för den här veckan och i morgon är det nyårsafton, snacka om att tiden går fort.

Hoppas 2010 har något kul att erbjuda mig.

Har hämtat upp tjejerna från mamma och syrran så nu är dom på plats i soffan igen. Funderar och funderar på vad vi ska äta ikväll. Har väl fått ett förslag från Izabelle, bakad potatis. Jättegott men då måste vi ut i kylan igen....brrr. Vi får väl se vad frysen har att erbjuda.


Mitt reainköp

Var ute och kollade in rean i söndags men har glömt att visa er mitt fina köp, jag är så nöjd!!



Vill så gärna ha en stor 5-armad ljusstake som är ca 1 m hög men dom är så dyra, får nöja mig med den här och det gör jag gärna.

When a man loves a woman

Köttfärssås med lök...mums!!!
Det blev även matlådor så nu har jag något att se fram emot :-D

Har haft lite, men bara lite ågren för att tjejerna inte är här. Det är tomt som bara den, men jag har ju Sessie.
Izabelle ville gärna komma hem när hon fick höra att Nattis skulle sova hos moster.
"Jag vill inte att du ska vara ensam mamma" Vad go hon är mitt lilla hjärta. Klart jag klarar mig själv, behöver bara vänja mig lite.

Nu blir det film "When a man loves a woman". Love that movie, för den berör något oerhört. Dessa fina stackars små töser som far illa men ändå älskar sin mamma över allt på jorden...

Kram

Seegt

Den här dagen har varit så seg men nu slutar jag snart :-D

Har suttit här och klurat på vad jag ska äta för något nu när jag är själv hemma.
Har fått tips om att äta något som jag tycker mycket om men aldrig får äta för att tjejerna inte tycker om det.
Min älsklingsrätt är ju spaghetti och köttfärssås (I know, larvigt så in i bängen) och ikväll tänkte jag då passa på att ha lök i köttfärssåsen för det får jag aldrig ha för tjejerna då dom inte gillar lök. Izabelle är inte så förtjust i köttfärssås i huvudtaget så det blir inte att vi äter det så ofta då. Men ikväll får jag äta det!!!

Hoppas det är något bra på tv oxå så jag kan bli uppe en stund och mysa i soffan, men det slutar väl med att jag går och lägger mig kl 21 och ser på tv där istället och sen somnar jag efter 10 minuter, det är sååå jag.

Kram

Kallt

Fy f-n vad kallt det är...jag som var överlycklig i går över att det var plusgrader när jag var på lunch.

Izabelle hade sin första innebandyträning igår och det gick jättebra, det märktes dock att hon är nybörjare och att dom andra i laget har spelat några år men hon blir bättre hon oxå.
Hon tyckte det var jättekul men hon vill inte spela back, som hon fick göra på träningen, för då gör man inte lika många mål.
Klart det är mål man vill göra!

I kväll kommer jag att ha en helt barnfri kväll, vad ska jag hitta på? Känner jag mig själv rätt så åker jag hem och ser på tv och tycker synd om mig själv.
Nej då, ikväll ska jag försöka njuta av lugnet och tystnaden för i morgon kväll är det livat igen.

Kram

Jobb igen

Det var med blandade känslor jag klev ur sängen i morse. På ett sätt känns det skönt att vara tillbaka på jobbet igen samtidigt som man vill vara ledig längre.
Fördelen idag är att jag kan gå på stan (själv) på min lunch och se om det finns några fynd att hitta. Jag antar att det är fler än jag på stan oxå, många är ju lediga i mellandagarna.

Izabelle och Nathalie har jullov så jag skjutsade dom till mormor i morse. Nathalie kommer att sova hos moster så henne träffar jag på onsdag igen och Izabelle kommer hem redan ikväll för hon ska gå på sin första innebandyträning, jättekul! Hoppas jag hinner dit och kolla en sväng efter jobbet.


Fett inlägg

Som Izabelle och Nathalie säger: Det var fett gott eller fett kul.
Jag säger när jag ser mig själv i spegeln: Du är fett ful och fett fet..

För kanske 3 månader sen erkände jag för mamma för första gången hur jag egentligen mår. Hon har naturligtvis förstått att jag inte mått bra med mig själv på många år men har aldrig hört mig erkänna det.
Det var som en sten föll från hjärtat när jag sa orden till henne...

Nu erkänner jag även för er...

Jag hatar mig själv (hata kanske är ett stort ord men det är inte långt ifrån). Det finns inte någonting hos mig själv som jag skulle kunna säga att jag gillar eller tycker är bra. Jag ljuger inte, det är verkligen så jag känner det.
Jag är helt enkelt för tjock och jag mår inte bra av det...
Oj, det var svårare att skriva än jag trodde.

Detta påverkar mig som människa jättemycket.
De som känner mig vet hur social jag är eller var.
Nu stänger jag mig inne, går inte ut på krogen, går inte på fester, går knappt in till grannen faktiskt.

Jag vill inte vara den som är tjockast!!! Tycker alla tjejer är så smala och snygga och så kommer jag...

Jag har blivit en osocial tjej som är oerhört otrygg i sig själv.

Går jag på t ex ett café och ser att det endast finns platser längst in i lokalen blir jag alldeles kallsvettig och börjar funderar på hur jag ska ta mig till det bordet UTAN att putta till någon annan med min rumpa och mage.

Jag skulle aldrig gå till affären och köpa godis eller chips utan att köpa andra varor för de i kassan tänker säkerligen: Du din feta jäkel behöver inte det här, köp grönsaker eller frukt istället.
En person jag känner skulle aldrig köpa endast toapapper för då skulle kassören undra om han skulle hem och skita.

Var hemma hos en kollega till mig och hennes son säger när jag reser mig ur soffan: Oj, vilken stor rumpa du har...
Okej, det var ett barn som sa det men ändå, jag har inte kunnat förtränga det utan det ligger och gnager i bakhuvudet. Med tanke på hur smal hans mamma är så är det kanske inte så konstigt att hans känsla var sån. Men det var hemskt. Vad är det man säger; barn och fyllon är de som talar sanning.

Orsaken till att jag går upp så mycket i Izabelle och Nathalie beror nog på detta problem.
För dom är jag alltid deras älskade mamma och dom älskar mig villkorslöst oavsett om jag är tjock (läs fet) eller smal och då är det så lätt för mig att bara vara deras för jämnan.

Jag har nu varit singel i 1½ år och det har aldrig hänt mig sen jag var 15 (pappa skulle nog säga 1:a klass) som jag varit utan kille så länge. Naturligtvis beror detta oxå på att jag inte har självförtroendet att träffa någon och man träffar heller ingen hemma i tv-soffan.
Jag har väl haft några romanser men det har inte lett någonstans, kanske för att jag inte är trygg i mig själv. Sen kan man ju undra varför dessa killar träffat mig, det kan inte vara för pengarna för dom har jag inte heller...Hmmm...Var tvungen att bjuda på lite humor oxå.

Jag kommer att ta tag i det en dag bara motivationen kommer, ni tycker säkert detta inlägg är motivation nog men så enkelt är det inte. Jag lovar att ta tag i det inom en snar framtid.

Som optimisten skulle sagt, det kan bara bli bättre!!!

Kram

Izabelle och Sessie


Så här somnar Belle varje kväll, med Sessie under ena armen.

Annandag Jul

Vad händer idag då?
Först blir det lite frukost och sen bär det av till återbruket med en massa skräp från julafton. Vill inte fylla soprummet med allt, det gör redan alla andra så det blir problem att kasta vanligt skräp ett tag framöver. Ibland önskar jag att andra tänker som mig.

Vid lunch åker jag nog ner på stan en sväng, behöver ett par timmar för mig själv och bara vara.
Jag älskar mina tjejer och är glad att vi har så här många lediga dagar tillsammans men ibland behöver man andas egen luft och vila öronen från tjafs och bråk.
Hoppas bara jag kan hitta några fynd oxå.

Kram

Det blir aldrig som man tänkt sig

Jag skulle ju njuta i soffan med tända ljus, men så blev det inte.
Kom på att jag skulle rensa ur skåpet i hallen för att göra plats för alla mina PartyLite-ljus och då fick jag samtidigt tomt i det röda väggskåpet för mina dvd-filmer.
Just ja, sen blev det dammsugning (den nya funkar kanonbra), tvätthängning och matlagning (tog bilen till Donkan, fniss)
Jag och tjejerna har precis sett klart på Santa Buddies (en av A:s julklappar till brudarna), den var lite smågullig. Tv:n är nu avstängd och jag sitter här i vardagsrummet med ljusen tända och lyssnar på brudarna som leker på övervåningen, så underbart att höra att dom är sams för en gång skull...



Julafton och juldagen

Tjejerna sov länge igår, vaknade inte förrän 8.45 och då med lessna miner för julstrumporna var TOMMA.
Den som skulle lagt i varsin klapp i julstrumpan somnade eftersom hon gick och lade sig samtidigt med tjejerna.
Tanken var att dom skulle somnat först och sen skulle jag lagt ner klapparna, men, men...Som tur var väntade en massa klappar under granen så dom var nöjda ändå.

Jag fick oxå julklappar från mina töser. De gick alla i kärlekens tecken


Detta fick jag från Izabelle.
En stentavla med ett hjärta med ordet love i, 2 stenar i form av hjärta och 3 söta nalletomtar


Detta var från Nathalie
Ett halsband med hjärta och berlocker tro, hopp och kärlek
samt en ljushållare i form av en julgran, svart naturligtvis :-D


Jag fick några fler klappar från mamma och pappa, syrran m. familj
En ny dammsugare (nu slipper jag släpa dammsugaren upp och ner, bra med en på varje våning), våffeljärn (våfflorna blev inte tillräckligt frasiga i det gamla enl. mamma), USB 16 GB, digital fotoram, presentkort på klippning, Rosti vispskål.

Jag är väldigt nöjd och tjejerna är mer än nöjda med sin julafton och sina paket.


I dag var vi först hem till mamma och åkte lite pulka i backen sen bar det av ner på stan med Adam och syrran för att se på Alvin och Gänget 2, barnen skrattade massor och tyckte den var kanon, det tyckte nog jag oxå, men jag somnade dock en liten, bara liten stund...Så pinsamt, men är man trött så är man.

Nu städar brudarna i Nathalies rum för dom ska ha tebjudning för alla mjukisdjur samt en konsert (dom fick ju varsin gitarr med mick i julklapp)

Jag ska bara njuta i soffan med massa tända ljus.

Ha en fortsatt trevlig jul!!

Kram


.


Önskar Marlene, Izabelle och Nathalie

Blir så arg...

...på mig själv
Varför kan jag aldrig lära mig att bara VILA.
I går hade jag sån magkatarr som jag skrev och innan jag lade mig igår tog jag ytterligare en tablett och två alvedon, har varit värkfri i natt, så nice!! Men det första jag gör när jag kommer upp nu på morgonen är att plocka ur hela frysen, för här ska frostas av...SUCK!!! Jag måste verkligen ta det lugnt idag, är livrädd att få ont i magen igen, vill ha en bra och mysig julafton.

Kram

Magkatarr och semester

Så kul att ha semester när man har magkatarr. Har haft det några dagar nu men idag är det liknande ont som jag hade i augusti när jag åkte in till akuten och fick hjälp (då hade jag oxå semester).
Pular i mig piller för att det ska försvinna.
Hoppas, hoppas, hoppas...

Kram

Stockholm-Helsingfors-Stockholm



Åkte till Helsingfors i söndags och kom hem före lunch idag.
Snacka om att det var kallt där borta. Helsingfors är nog det största blåshål som finns, det blåser för jämnan.
Det var -9 grader men jag lovar, det kändes som dubbel så mycket.


I hytten med nya leksaker


I taxin till Sealife



Min coolaste bild från Sealife, Rockan ville vara med på kort

En del av Stockmanns julskyltning

 


Rosig om kinderna


Nathalie fryser


Tjejerna fick nya klänningar i Helsingfors, vad tycks?

 


Lördag

Det har varit fullt upp idag, fick iofs en stunds vila på soffan medan Izabelle var på discokalas.
Nathalie sover hos A så henne har jag inte sett sen igår kväll, saknar henne.

Amanda sover över hos oss i natt så hon och Izabelle spelar spel, ser på tv och busar.

Nu är det Robinson som gäller, få se om jag får sällskap av tjejerna.

Kram


Trevligt besök

Har haft trevligt besök här i kväll, Marie (min nya svägerska) och barnen.
Izabelle och Amanda fann varandra direkt, jättekul!

Tack för ett par trevliga timmar!

Kram

Äntligen

Dagen är avslutad och jag har nu ledigt i 9 dagar, ska bli så skönt att slippa tänka på tider som ska passas.
Nja, jag har iofs tider att passa i morgon.
8.30 har Izabelle samling. Då är det lucia tillsammans med skidskoskolan och efter är det en show i konståkning som hon vill se och det håller på till 11 därefter är det discokalas hemma hos Julia mellan 12-14 sen blir jag ledig :-D
Söndag åker vi på kryssning till Helsingfors :-D
Nu står mys på schemat.


Radio Västmanland

I dag blev jag intervjuad av Radio Västmanland ang. nedläggning av tjejernas skola.
Lotta jobbar där så hon skickade ett sms och frågade om jag hade barnen på den skolan och vips så var det en trevlig reporter här på jobbet med en mick i handen...
Jag var nog en för positiv förälder, är liksom inte sur för att skolan ska läggas ner utan ser istället möjligheterna.
Men han tyckte ändå det var bra med lite variation, t ex en positiv förälder.

Sköt dig själv och skit i andra

Det ordspråket kanske jag borde leva efter istället...

Ibland händer det att jag lägger ner min själ i hur andra mår och tänker väldigt mycket på hur dom mår, varför dom mår som dom mår osv...Kanske skulle jag bara strunta i hur det går för andra och tänka på mig själv istället? Berättar någon kompis om något trist som hänt så går jag in för det till 1000 och funderar och funderar.

En gammal kompis till mig sa en gång:
Jag beundrar verkligen dig Marlene som kan leva dig in i andras känslor så mycket. Det betyder att du bryr dig och engegerar dig...
Jag hade aldrig tänkt på att det var så för det var ju sån jag var.
Det låter ju jättefint men det finns även en nackdel med det, det tar mycket energi av mig att bli ledsen och deppig för någon annans skull.

Kanske något att tänka på för min del.
Jag vill inte sluta att bry mig för det tycker jag man ska göra, men som vi säger i Sverige: Lagom är bäst!!!

Ta hand om dig, jag tänker på dig!!!

Kram


Har ni sett något gulligare???


Kryp i benen

Hatar att ha kryp i benen.
Jag var så trött ikväll, nja, har nog varit trött mest hela dagen faktiskt och haft en jävulsk huvudvärk, tur man har vabbat med Nathalie så man har fått tagit det lugnt.
Skickade hem A vid 21-tiden för jag kände att här måste sovas, men insåg att jag hade en maskin tvätt att hänga...*suck* Det är oxå något jag hatar, denna eviga tvätt.
Kom iaf i säng vid strax före halv tio och somnade nog direkt för att sen vakna 23.12 med kryp i benen. Kunde verkligen inte komma till ro så det var bara att gå upp och ta ett par alvedon (de får mig att slappa av för att sen kunna somna) och nu sitter jag här och gör ett inlägg.
Jag vill ligga i min säng och SOVA istället för jag är sååå trött.
Varför måste sånt här hindra mig så ofta från att ha en skön och behaglig sömn?????

Kram och förhoppningsvis God Natt!!!

Ja se det snöar

Jag gillar verkligen INTE vintern, hatar att behöva bylsa på mig en massa kläder, hatar att pulsa genom snön och när du tar av dig skorna så blir du blöt om fötterna av all snö på golvet och byxbenen längst ner är dyngsura...:-(

Enda fördelen är väl att barnen tycker det är superkul och dom kan ha kul ute i snön fast å andra sidan ska dom sen in med sina blöta kläder och skor...Hmmm

Nej, fram för sommar vet ja...

Kram


Lucia 2009

Det blev ingen lucia för Nathalie ikväll, hon som sett fram emot det så mycket, men är man sjuk så är man, inget att göra något åt.
Izabelle fick hoppa över sin lucia igår men på lördag har hon lucia med skridskoskolan och Västerås Konståkning, ska bli kul att se hur hon klarar det på skridskor.


Vab, vab, vab

Ibland känns det som man bara vabbar hela tiden, snart måste deras immunförsvar bli bättre för det är väl så det funkar. Ju äldre dom blir desto mer motståndskraftiga blir dom.
Sen är kanske Nathalie lite känsligare för att hon fick vaccinet i förra veckan, kanske mer mottaglig, vad vet jag.

Det är trist som sjutton att vara hemma iaf, man ser allt som borde göras men man orkar inte ta tag i det.
Har iofs gjort något vettigt, bäddat rent i alla sängar...Bort med alla magsjukebaciller...bläääää

Det finns en som är glad att vi är hemma, Sessie. Hon njuter verkligen att slippa vara hemma själv.

Ang. julgranen så trodde jag ju att Sessie skulle hänga i den för jämnan men det gör hon inte, ser att hon haft ner en av dekorationerna men granen står fortfarande kvar...Få se om det håller i sig.

Kram

Sjuk dotter igen

Vaknade av en otrevlig överraskning, Nathalie kräktes, hon höll på i två timmar innan hon fick komma till ro och somna om, min lillsnutta.
Då är magsjukan tillbaka till oss igen, vi hann vara friska drygt en månad sen sist... :-(

Vi hade några planer för dagen:
Izabelle skulle lussa på Sparven
Izabelles sista gång innan jul på skridskoskolan
Fira syrran som fyllde år i onsdags

Inget av detta kommer vi att kunna genomföra då man inte vet om Izabelle och jag blir sjuka och smittas.

För att ändå få något roligt att göra så klädde vi julgranen.
Egentligen är det en tradition i vår familj att man klär julgranen dagen innan julafton eller som mest 2 dagar innan men i dag har vi satt nya traditioner, man kan klä granen 3:e advent.


Titta vem som är hemma




I dag är dagen med stort D

Jag har längtat nu i en hel vecka på att den här lördagen ska komma och idag är det dags fast inte förrän ikväll men ändå, det är bara timmar kvar nu, inga dagar alls...


I dag kommer du hem min älskade Izabelle!!!!!!!!!!

Skrattar bäst som skrattar sist...

Jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig för skratt längre...

Så kul har jag det här på jobbet!!!

Kram

Nya tider kräver nya ordspråk

Den man ligger med får bädda.

Den som tar, han har.

Det man inte minns, har inte hänt.

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.
 
Förtala är silver, förtiga är guld.

Gammal kärlek kostar alltid.

Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.

Liten stuga kallas ofta stort dass.

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.


Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.

Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.


Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.


Den som spar han har men inte roligt.


Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor..


Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.


Det som inte tar död på en... får en i alla fall att må riktigt dåligt.


Det är med kärlek som med whisky, den tar slut...


Dåliga flickor är inte det sämsta.


Framtiden var bättre förr.


Friskt vågat, halva inne. 


Först till skrivarkön får först skriva ut.
 


Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.
 


Ju fler kockar desto större fackförening.
  


Kvinnans list övergår när mannen får stånd..
 


Livet är hårt, men orättvist.
  


Man har inte roligare än man köper ut för.
 


Man lever bara en gång och många inte ens det.
 


Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.
  


Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.
  


Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.
 


Älska din nästa, men var diskret.
 


Även den starke får ta i när han skiter.
 


Även i de lugnaste vatten drunknar man.
 


Smart tös

Pratade precis med mamma, Belle var på miniklubben och lekte, hon berättade då att en norsk familj som åkte hem idag lämnade kvar sin badmadrass till Izabelle och det var ju superbra för då kan ju Nathalie få den eftersom den är rosa och så behöver hon inte köpa någon annan present till henne...(det var alltså Izabelles kommentar)
Det gäller att tänka på var man lägger pengarna...Haha
Jag skulle inte få någon present utan 500 pussar och det kan jag säga är mer värt än någon sak!!!

Kram

I morse igen!!!

Försov mig i morse igen...Vaknade 8.20!!!
Jag var på jobbet 8.50 och då var jag färdigsminkad (det var svårt att få bort kudden från ansiktet), påklädd med 10 påsar under ögonen. Kommer jag få tillbaka min syn idag eller ska jag se så här suddigt resten av dagen???
Eftersom jag försov mig i går så har jag nästintill hela natten tittat på klockan för att det inte ska hända igen...Yeh right!

I går morse vaknade jag 6.45 och jag skulle lämna Nathalie på skolan 7.20 för att sen åka hem och ställa bilen och ta bussen till jobbet.
Vi fixade det, Nathalie var på skolan 7.25 och jag var på jobbet 7.45...Jag kan bara konstatera: Vad effektiv jag är på morgnarna...

Kram


Hjälp mig härifrån!!!!!!!

Jag vill INTE jobba här längre.
Är så less på snorungar som är in och bara vill fråga men aldrig boka och som inte fattar vad man menar.
Dom är tröga helt enkelt.
Hur svårt kan det vara att förstå när man säger att en hytt kostar 300:- och man delar den summan på hur många som bor i hytten??? Que??
Eller varför inte frågan: När får man åka om man är 18 år? (dom får svaret sön-ons) Okej, vad är det för datum då?
Ibland har jag bara lust att be dom dra dit pepparn växer.
I hate this job!!!!!!!!
Sen har vi heller inte så mycket att göra så man sitter av timmarna på den här stolen, så in i vassen astråkigt!!!!!!!
Måste helt enkelt hitta mig ett nytt jobb där jag slipper muppar och bara kan vara mig själv och inte den där Marlene jag hatar (som t ex när snorungar kommer in)


En sån här borde alla ha hemma på väggen

Kanske inte på mig, utan på sig själv


2 veckor

I dag är det två veckor kvar till julafton :-D
Jag längtar som ett barn, det ska bli så mysigt att umgås och bara vara. Har även ledigt dagarna innan och då åker jag och tjejerna på en kryss till Helsingfors, bara för att dom ska få något kul att göra på jullovet.

I kväll ska vi äta julbord med jobbet på Stadshotellet. Hoppas det blir riktigt gott!

Kram

Den söta rösten

Vad jag älskar att höra den där söta rösten som säger "Hej mamma" "Jag älskar dig" "Puss Puss"
Pratade precis med Izabelle, har inte hört något av henne sen i måndags, men nu mår jag jättebra!!

Kram


Följetong

Tror det var vaccinet som fick mig att må som jag gjorde igår, måste haft feber med tanke på hur jag mådde, men i dag mår jag bättre och är pigg igen.
Nathalie har ont i armen och sa även att hon hade ont i huvudet men hon behövde ingen tablett för hon hade nog bara slagit i huvudet...haha, hon är för söt. Klart att huvudvärken har med vaccinet att göra, men förmodligen ville hon gå till skolan. Jag har iaf sagt åt henne att om hon känner att hon inte orkar idag så måste hon säga till fröknarna så hon får gå hem.

Lyckades iaf se Desperate Housewives igår och det stör mig att det är så långt kvar tills man får se fortsättningen, vilken/vilka överlevde/dog???

I dag fyller syrran 31 år...
Grattis Marina!!!!!!!

Kram

Kvällen

Hämtade Nathalie i skolan vid 17-tiden och ångrade mig bittert att jag inte gick hem och tog bilen. Vägen till skolan är så dryg att gå, speciellt sista backen upp till skolan. Jag var helt slut när jag kom hem.
Har inte mått så bra idag på jobbet som jag skrev tidigare och det blev inget bättre av den jobbiga promenaden.
Nathalie hade en önskan att få äta köttbullar, hemlagat potatismos, sås och lingon. Jag orkade inte göra den maten helt enkelt så jag gjorde det enkelt för mig och hon var inte sen att tacka ja...till Donkan.
Efter maten har jag legat på soffan med frossa, tror jag somnade en stund t o m. Snart blir det sängen fast jag MÅSTE se säsongens sista avsnitt av Desperate Housewives. Hörde att det var ett drygt cliffhangerslut...

Kram

En tuffing

Nathalie fick sitt vaccin idag. A var med henne och det gick jättebra, hon är en tuff tjej, inte som sin mamma (som nästan gråter) och sin syster (som gråter)
Hon har lite ont i armen när hon lyfter den och hon fick ett blåmärke där sprutan är tagen. Kan det vara så?

Biverkningar?

Armen gör lite ont när jag lyfter den, har ont i huvudet och fryser.

Det kan lika gärna vara min vanliga huvudvärk och här på jobbet fryser jag varje dag och så kan jag bara skita i att lyfta armen så gör det inte ont...Spela roll om det är biverkningar eller inte, jag blir inte gladare av att veta det iaf.

Jessica: Jag är glad att du var med mig som stöd. Hade du inte följt med så hade jag nog inte tagit sprutan och det är ju ändå bra att det är gjort. Jag är glad att du finns!! ♥

Kram

Sovdags

Jag känner ingenting efter sprutan, har inte ens ont i armen, men jag ska väl inte säga för mycket för det står väl inte på förrän jag har jätteont för det är väldigt vanligt att få.

Har haft besök av Sanna ikväll vi åt lite paj och sen pratade vi endel, det var ju ett tag sen vi sågs.

Har även pratat med Belle via Skype ikväll, så mysigt att höra hennes röst igen. I morgon är det bara 5 dagar kvar, men det höll hon inte med om. Det är bara fyra för jag räknar inte med lördag, för då ses vi...sa hon.
Hon har helt rätt och det känns mycket bättre att inte räkna med lördag :-D

Nu ska jag ta och lägga mig bredvid min andra lilla sötnos som har somnat i min säng.

Kram och godnatt!!


Svininfluensavaccin

Helt apropå så fick jag vaccinet mot svininfluensan, det var inte direkt mina planer för dagen, men har man en vän som ser till ens bästa så är det bara att hänga på ♥ men jag ska erkänna att jag hade ångest.
Hatar sprutor, men nu är det gjort, få se hur sjuk jag blir nu då.

Kram

Härlig överraskning!

Fick mig en härlig överraskning här på jobbet på förmiddagen.
Mamma ringde och pratade bort en stund och då fick jag även prata med mitt lilla hjärta♥
Mamma och pappa låg vid poolen och solade och Belle badade, omvartannat i bubbelpoolen och vanliga poolen.
Pappa ville prata lite oxå...Hans fråga var:
Vad har ni för väder där hemma? Hmmm... Vad är det för fråga när dom befinner sig på varmare breddgrader????
Jag var bara tvungen att svara: "Här är det sol och +20 grader, synd bara att man jobbar idag, annars hade jag varit på Lögarängen och solat. Synd att ni valde just den här veckan att åka från härliga Sverige"!!!!
Samma väder som vi då, svarade han tillbaka...haha... Gubbj@vel var jag sugen på att säga, men jag gjorde inte det. Pappa älskar att reta mig just vad gäller sol och bad för han vet hur mycket jag älskar värmen...och att få sooola!
Allt går superbra med Izabelle, hon är så snäll och medgörlig. Tacka för det, hon har redan lyckats lura till sig en ny bikini av mormor...haha. Hon hade ju BARA med sig 4 st...

Nu längtar jag MASSOR tills vi åker till Mallorca, fast det är ju några månader kvar *suck*
Mamma och pappa åker till Mauritius i februari så dom hinner med en vända till innan det är dags för oss andra.

Kram

Tomt

När vi kom hem så kände både jag och Nathalie att det var tomt på Izabelle.

Pratade med henne lite snabbt på mobilen och hon har det bra där nere. Badar hela dagarna, jag är inte förvånad,
hon kan verkligen bada den tjejen.
Det tråkiga är att det tyvärr inte fanns internet på rummet att hyra utan man kan hyra en dator för kortare perioder nere i receptionen så vi kan inte prata via Skype. I morgon ska dom dock hem till ett par vänner till mamma och pappa (som bor där nere under vinterhalvåret) och dom har dator OCH Skype, så förhoppningsvis kan vi prata längre då.

Saknar henne så!!!

Kram

Birka Paradise

Vilken stressig dag men till slut så...kom vi fram.

Nu är vi i hytten färdigätna och väntar på att taxfree ska öppna.

Barnen är mer vilda än tama ibland fast samtidigt så får man tänka att det här är kul och spännande för dom...Dom är inte elaka, bara lite busiga.

Måste berätta om min stress innan avresa.

Brorsan och Marie kom och hämtade mig och Nathalie för att skjutsa ner oss på stan och så långt var allt frid och fröjd. Jag och Nathalie började jaga efter inneskor till henne, men hittade inga.
Träffade syrran och Adam på stan för en fika innan det var dags att ta bussen till båten. På fiket försökte vi få två stolar till att sitta på men det var många som hade extrastolarna vid bordet till jackhängare/väskförvaring. Frågade ett par tjejer som hade lagt alla sina shoppingkassar på två stolar om vi kunde få ta dom, den ena tjejen sa ok medan den andra sa att dom väntade på deras föräldrar...Yeh right, det kom aldrig några föräldrar!!!!  Till slut fick vi sitta alla fyra men vid olika bord...

Hittade sen ett par jättefina skor till Nathalie på Kappahl samt ett diadem. Kommer fram till kassan och ser att mitt Visa-kort saknas!! What!!! Jag hade precis till varorna, tror förresten att jag fick ett par kronor kvar, så jag kunde betala för mig.
Men hur åker man på kryssning UTAN Visa-kort med 2 kronor i plånboken???? Inte alls skulle jag säga.
Var bara att ringa brorsan igen, på 5 minuter var dom och hämtade oss så vi kunde åka hem och hämta kortet.
Det slutade att vi fick ta bilen till Stockholm, lite tråkigt för barnen om vi hade ställt in resan. Lite magkatarr hade jag allt men nu känns det bra igen.

Tack Magnus och Marie för att jag fick störa i er lördag!

Belle ringde från Gran Canaria och dom hade så varmt så hon hade inte tid att prata så länge eftersom hon bara var tvungen att bada. Hon berättade om flygresan som var lite turbulent och säger sen; Du skulle aldrig stått ut mamma...





Vilken cooling


Nu är det gjort

I morse 5.30 sa jag hejdå till Izabelle på Arlanda (följde aldrig med in) och både hon och jag var ledsna så tårarna sprutade och vi kramades hårt, hårt och lovade varandra att ha roligt på varsitt håll.

Det gick mycket bättre än förväntat för mig, har ju bävat inför det här hela veckan, gått och gruvat mig och haft ont i magen, i går kväll mådde jag t o m illa.
Jag kunde koncentrera mig på bilkörningen hela vägen hem medan Nathalie satt och babblade, tur man har lillfia som förgyller livet.

I eftermiddag åker jag, Nathalie, syrran och Adam på kryssning med Birka så då får vi kul oxå.

Kram


Bästa kompisar

Ikväll är dom världens bästa kompisar, förmodligen för att dom vet att dom inte ses på en vecka










Nyklippta

Brudarna har varit hos frissan idag, mormor och moster följde med dom.




Lite konstig min och mycket blixt i ansiktet


Tillbaka

Nu är jag tillbaka på min plats igen :-D
Så nice!! Fatta att man kan sakna sin arbetsplats så mycket.
Men måste jag ändå vara här så vill jag ju sitta på min plats oxå för den har jag gjort till min, med kort på mina tjejer och teckningar från dom sitter på väggen.

Kram

Fel plats

Sitter på fel plats idag på jobbet och det är så bakvänt. Dels så är min dator mycket bättre och snabbare samt att jag kan från min dator logga in i TallinkSiljas system men det kan jag inte här...Något är skumt, borde kunna logga in från alla datorer men någonstans ligger en spärr och jag som är så haj på datorer vet exakt hur jag ska lösa det här problemet...NOT!

Kram

Skype

Skype är ordnat så nu kan jag prata med Belle varje kväll när hon bortrest :-D

Kram

Lunch

Lunchade med mamma och syrran ♥
Nu känns det lite bättre, har växlat pengar så Belle får med sig lite fickpengar.
Undrar just hur mycket hon kommer ha med sig hem med tanke på att det är mormor hon åker med. Hon har säkert med sig mycket grejor hem OCH mycket pengar...Hmmm

Kram

Ångest

Suck, jag blir galen.
Har ständigt ont i magen och tårarna bränner innanför ögonlocken.
Och allt detta pga att min älskade tös åker till Gran Canaria på lördag.
Självklart kommer jag att klara mig men tanken på att säga hej då på Arlanda är hemsk.
Visst, jag kan strunta i att skjutsa upp dom men då måste jag lämna Belle redan på fredag till mamma och pappa eftersom flyget går kl 7. Hur ska jag då kunna sova den natten???
Så om jag måste välja mellan pest eller kolera så får det bli kolera, alltså jag kör dom till Arlanda.
Nathalie kommer att vara med så jag har ju henne som min tröst och henne får jag pussa på hela veckan och ge all min kärlek till. Hon kommer att må bra!



Kram

Blir så glad

Tänk vilka snälla människor det finns...

Var och köpte BH i Triumph-butiken på lunchen och där jobbar en tjej som jag kände förut när jag var tillsammans med exet innan A, rörigt, men så var det.

Jobbigt som bara den att stå i en provhytt och visa sig nästintill naken för någon som är snygg och fräsch...
Men iaf, jag berättade för henne hur jobbigt jag tyckte det var att stå i provhytten och visa mig för henne och då säger hon...
"Du är så söt Marlene, det har jag alltid tyckt och jag skulle aldrig säga det om jag inte menade det"

Nu hjälper det inte mig sådär jättemycket att tycka om mig själv att hon sa så men det är ändå jättegulligt av henne att säga det till mig för jag blir ändå glad att höra det :-D

Kram

Snart spricker jag...

T o m när vi är kort om folk här på jobbet så har vi knappt något att göra...
Lite jobbigt är det dock när man är vääääldigt kissnödig och inte kan gå på toa för att det är lunchtider...
Jag kan ju inte lämna butiken obemannad. Ska jag låsa och sätta en lapp på dörren
"Tillfälligt stängt, är och kissar"

Jag tror jag spricker!!!

Kram

RSS 2.0