Just nu



Jag sitter och färglägger.
Tjejerna älskar när jag gör det tillsammans med dom, men dom är inte här nu utan jag sitter helt själv...

Måste säga, jag har verkligen kämpat för att den här dagen ska gå, men snart är det kväller och jag får gå och lägga mig...haha, låter som något roligt att stå efter va?


Köket

Nu är projektet klart plus att jag städade övriga köket oxå med dammning, dammsugning och svabbning av golv.
Snart blir det en dusch sen får jag bara njuta av att jag har varit så duktig

Kram

Projekt

Vaknade vid 7.30 i morse och kände en tomhet i magen, jag saknade tjejerna :-(
Gick ner och lade mig på soffan och såg en film.
Izabelle ringde vid 9-tiden och då hade jag redan sett klart på första filmen, har sen kollat lite tv, surfat, sett en film till. Nu har jag tagit ett brejk i mitt projekt jag drog igång. Har ätit lite och ser på OS, missade Myhrers åk igår, hörde att han fick brons. Otroligt stolt man är över svenskarna i detta OS.

Mitt projekt:
Skruvar bort alla handtag på dörrar och lådor i köket och lägger dom i blöt och sen ska alla dörrar torkas av. Dessa köksluckor jag har är helt omöjliga att hålla rena, även om dom är avtorkade så är dom randiga, färgen är helkass så luckorna ser städigt smutsiga ut.
Vad tycker du om dom Jessica?

Många inlägg



Märks det att jag är ensam hemma, bloggar som aldrig förr.

Grattis till Anna Bergendahl som gick vidare till Globen direkt, superduktig är hon!!
Få se vem mellan Pernilla Wahlgren och Peter Jöback som går vidare....

Det blev Peter Jöback, lite jobbigt för Pernilla med andra chansen eftersom Niclas och Laila gifter sig nästa lördag, så kanske missar hon bröllopet...



Det här var nog den bästa veckan i Melodifestivalen tror jag, fast å andra sidan så har jag knappt sett dom andra lördagarna.

Bra låtar som gick vidare iaf...


SMS

Fick precis ett mess från mamma, dom har 25 grader varmt nu, kl är 23.40 där, blir inget avis alls...haha

Men f-n vad jag saknar att höra henne röst och dom har bara varit borta sen i onsdags och så får jag vänta tills den 11 mars innan jag får träffa dom igen :-(

Race

Jag sitter i soffan och slötittar på Melodifestivalen, tycker det är sådär, jag som alltid varit en sån älskare av det tycker det har ballat ur lite. Ikväll vill jag verkligen se Pernilla Wahlgren, följer hennes blogg så naturligtvis måste jag höra hennes låt som hon "pratat" om så mycket.

Kajsa och Sessie är inte speciellt intresserade av tv:n utan dom kör race fram och tillbaka i huset, börjar här i vardagsrummet, ut i hallen och sen vidare till köket för att sen tjurrusa tillbaka igen...
När Sessie lessnar på att rusa fram och tillbaka vill Kajsa ha min uppmärksamhet och börjar dra i sladden till datorn eller dra ur antennsladden, vet inte om hon vet vad som händer när hon gör det, men det händer allt som oftast att hon gör det när vi ser på tv, den lilla buskatten.
Hon är en gosekatt oxå, ska alltid ligga bredvid mig i sängen och sova och ibland kommer hon och lägger sig tätt intill här i soffan för lite gos min lilla myskatt.


Här sover hon bredvid mig i sängen, så sööööt. 

Curling

Såg precis vinnarstenen i Curling, så häftigt att lag Norberg tog guld.
Dom hade ju sagt att dom var supernöjda med silver så snacka om glada miner när det var klart för guld.
Tårarna kommer när man hör Sveriges Nationalsång.

Lördagsmys

Nu har jag varit och handlat lite snarr och notan slutade på 1168:-.
Ni undrar säkerligen vad jag har för lyxiga vanor men dom är väldigt humana, shoppade en handdammsugare som mamma och syrran har. Ibland orkar man inte släpa fram den stora dammsugaren om man bara ska dammsuga av lite smulor från köksgolvet eller t ex när man ska dammsuga trappen, så drygt att släpa den tunga dammsugaren då.

Köpte även cocosfett till A för 15.90 så ni fattar säkert varför det slutade på så mycket...




Kajsa hittade en hårsnodd att leka med

Ensam

Tjejerna gick precis med A och som vanligt kunde jag inte hålla tårarna borta.
Det gick till en början, jag var tuff och kaxig men Izabelle frågade om jag kommer att gråta.
Det var som ett brev på posten, jag började gråta och hon oxå. Var så sugen på att behålla någon av dom här men jag stod på mig att dom båda skulle till pappa hur ensamt och tråkigt det än är.
F-n, jag måste försöka vara lite tuff.
Det blir en lugn hemmakväll för mig, blev medbjuden av Agnetha till ett par vänner till henne, men som vanligt känner jag mig fruktansvärt osocial så jag blir hemma i min soffa istället.

Skulle vilja ta mig till affären och köpa lite gott till ikväll men det snöar som bara den ute så det kanske inte är någon idé att ut och sladda med bilen. Vi får se hur det blir.

Mamma och pappa har iaf jätteskönt, ingen snö att oroa sig över. Dock så hade dom fått lite fel info i sina papper om hemkomsten och såg sen att dom kommer hem först dagen efter så jag fick igår ringa till pappas personalchef och se till att han fixade någon annan som tog hans skift. Lite dyrt att ringa från Mauritius, 41:-/min, så vi sms:ar istället.


Mammas och pappas hotell, visst ser det härligt ut, Le Mauricia precis vid stranden...

Frisören

Nu har jag varit hos frissan och fått de gråa färgade så nu känner jag mig 5 år yngre igen...hehe
Det är så underbart att gå till frissan, speciellt när hon tvättar håret på mig, oj, vad jag njuter då, tänk om man kunde ha det så varje dag.

När jag och Nathalie satt och väntade på att Lena skulle bli klar med kunden innan mig så tog jag bort ett turschsträck Nathalie hade i ansiktet. Frågade var hon fått det ifrån, om hon hade ritat igår på skolan eller hos Tanja, men det hade hon inte. "Kanske är det kvar från Halloween" säger Nathalie.
Det hoppas jag verkligen inte med tanke på att det är några månader sen...haha

Himlen kan vänta

De senaste dagarna har jag sett på Himlen kan vänta via SVT Play. Det handlar om 5 personer som har en dödlig sjukdom, cancer och ALS. 
Det berör verkligen på djupet och många tårar har trillat ner för mina kinder.

Naturligtvis tänker jag på om detta skulle hända mig, skulle jag kunna vara lika positiv och ha den kämparanda som dom har?

Bara tanken att inte få se mina tjejer växa upp. Hemska tanke!!

Man borde helt enkelt bli bättre på att leva i nuet!


Snö

A och Mr C skottade mitt altantak idag, snön var 70 cm hög, helt sjukt mycket.
På baksidan är snön säkerligen närmare 1 meter hög. Åh, jag vill att den försvinner nu, är så less på det här nu.

Mamma och pappa

Fick sms från mamma och pappa i morse, dom är framme på Mauritius efter en låååång resa och var väldigt trötta, dock så skulle dom inte får rummet förrän 3 timmar senare. Vad är det för jäkla stil??? När man rest så länge så borde rummen vara klara när man kommer för det kan ju hända att man vill vila lite.
Till råga på allt så var deras bagage i Tyskland så det fanns heller ingen möjligheter att lägga sig vid poolen. Inte så skönt med långbyxor kanske.  

Polisen

Fan vad läskigt när några knäppisar går in på polisstationen i Kristanstad och hotar polisen pga att dom är missnöjda med samhället!!!! Det är ju dom som gör att samhället blir galet, vilka dårar! Bort med såna så blir samhället bra sen.

Shit vad det var spännande igår kväll att se på herrarnas stafett i skidor och ännu häftigare var det att det blev guld!!!
Mindre kul var det att Tre Kronor åkte ur mot Slovakien med uddamålet, riktigt surt...

Grrr...

Blir galen på den här datorn ibland.
Helt plötsligt när jag sitter och skriver så "hänger" den sig och ingenting funkar!!! Vet inte om det är mig det är fel på, förmodligen inte...hehe
Hade skrivit ett ganska långt inlägg som försvann ut i cyberrymden så nu får jag börja om...bläää

Har iaf varit och tagit prover på kemlab idag. Dom tog 9!! rör blod av mig och det var jobbigt. Jag har så svårt för sprutor men det var bara att bita ihop och sköterskan som tog det höll koll på färgen i mitt ansikte hela tiden.
Efteråt kände jag av lite yrsel men det gick över ganska fort.
Nu sitter jag här i soffan och ser på Nickelodeon med Izabelle, så roligt att jag knappt kan hålla mig för skratt!!! Varför vill inte hon se en romantisk film med mig istället???

Izabelles hosta är mycket bättre och hon har oxå börjat äta igen så snart är hon tillbaka i gamla gängor, på både gott och ont.

Pratade med mamma och pappa tidigare och dom hade köpt parfymen jag önskade mig, Pure DKNY, så goood!!!

Kram


Inställda flyg

I två dagar har vi pratat med folk som varit oroliga över sitt flyg med Lufthansa till Peking i morgon.
Lufthansas piloter har strejkat men idag blev den avblåst så vår grupp till Peking kommer iväg som planerat.

I kväll pratade jag med mamma och såg att deras flyg till Paris var inställt pga strejkande flygledare på Charles de Gaulle så nu får dom istället flyga via Oslo byte av plan och sen vidare till Paris för att sen byta plan igen vidare till Mauritius.

Japp, du läste rätt, dom ska till Mauritius, jag är så avundsjuk, vill oxå ha sol och värme nu.
Det jobbigaste att dom åker är dock att dom blir borta från mig i 2 veckor, jag kommer att längta ihjäl mig.
Blir nog aldrig vuxen när det gäller mamma och pappa.

Om ni läser det här innan ni åker så önskar jag er en helt underbar resa och njut av tillvaron till fullo!!!

Älskar er, mamma och pappa!!!


Näsblod

Vaknade vid 01-tiden i natt av att det började rinna ur näsan...
Hann precis in på toaletten och få papper under näsan för blodet rann ordentligt, trodde aldrig det skulle sluta, men det gjorde det som tur var.

Trodde jag skulle börja gråta

När jag och mamma igår förmiddag skulle ta oss till affären så kunde vi knappt ta oss ifrån deras parkering då den var överfull med snö.
Tänkte direkt på vår gata (som plogas så dåligt) och vår carport, undrar hur det ser ut.
Gatan hemma var ok plogad, men inte mer än ok för man kan inte mötas två bilar för alla vallar som plogats upp.
När vi sen närmar oss nr 29 så ser jag en stor vall in till carporten och HELA carporten var täkt med 3 dm snö. Det var bara att parkera någon annanstans och ta tag i skottningen. Trodde jag skulle börja gråta ett tag men höll mig.
Izabelle ville hjälpa till men hon orkade bara en liten stund innan hostan gjorde sig påmind. 
40 minuter senare var jag klar och hade ont i hela kroppen. 

Jag är inte tränad för att skotta snö!!!! Jag är inte tränad alls!!!!

Under dessa 40 minuter så frågade jag mig varför jag bor i hus och inte i lägenhet?

Kom då att tänka på Jessicas och mina underbara sommarkvällar i våra solstolar drickandes Pepsi Max och Coca Cola, med barnen åkandes sparkcykel ute på gatan.

Shit, vad jag längtar dit!!!! Hoppas det blir många såna kvällar i vår/sommar.

Kram


Sova över

Jag och tjejerna är hos mamma och pappa ikväll. Vi har ätit tacos och blir kvar över natten.
Pappa jobbar natt och tanken var att någon av tjejerna skulle sovit kvar hos mamma men dom kunde inte enas så då blev det att vi sover kvar alla tre.

Tänk jag mår mycket bättre när jag är här. När jag varit hemma idag har jag haft galet ont i magen men när jag kom hit försvann det. Nu mår jag bra igen, så nice!
Tror jag stressar upp mig i onödan när jag är hemma, när jag är här kan jag koppla av och så blir jag bra omhändertagen. Kanske det som saknas :-)

Vi ser på Melodifestivalen. Jag och Nathalie håller på Alcazar.

Jag älskar verkligen schlager. Kanske därför Nathalie inte tycker jag är cool, fast hon älskar ju schlager hon med.

Kram

Barnarbete

Jag utövar barnarbete här hemma...Nathalie städar och jag tittar bara på...





Japp så är det!!!!

OS

De senaste kvällarna har jag blivit en OS-fantast. Det var helt underbart att se när Anja Pärson fick brons i kombi, jag skrek rakt ut när Vonn åkte ur. Izabelle låg och sov bredvid mig och satte sig upp i sängen och frågade: Vad har hänt?! Haha...sov igen gumman, bara mamma som är lite smågalen.
Samma blev det igår kväll när Anna Haag tog silver i kombi (klassisk och fristil), det var hur spännande som helst på upploppet. Jag låg i sängen och skrek: Heja Anna, heja Anna...
Sverige ligger på delad 10:e plats i medalj-ligan med våra 4 medaljer. USA ligger på första med 20 medaljer.


Cool

Jag frågar Nathalie om hon tycker jag är cool....
Hon svarar: Näää!!!!

Det var ju upplyftande, undrar hur man ska vara för att vara cool för sina barn???
Inte som jag är iaf...


När snö smälter blir det till vatten...

Jag sitter här och tittar ut genom fönstret och undrar, hur kommer det att bli när all denna snö börjar smälta?
Vi pratade om det på jobbet igår och insåg att vi får gå i gummistövlar fram till semestern.
Det kommer att vara översvämmingar. Jorden kan aldrig ha möjlighet att suga åt sig allt, så törstig kan ingen vara...

Izabelle trodde att snön skulle ligga kvar tills vi åker till Mallorca i maj!! Hoppas verkligen INTE att det blir så.
Jag är så less på detta nu och så måste det vara kallt oxå :-( Skitväder!!!!!!


Innedag

Vilket oväder det är ute.
Izabelle känner sig fortfarande sjuk fast är mycket piggare idag.
Vi skulle gå och titta på hennes innebandymatch men när vi var påväg insåg hon att hon inte skulle orka så vi fick vända om igen. Jag kan säga att det var friskt ute...hua!!!

Nu försöker vi städa lite men min inspiration är helt borta så jag hamnade här vid datorn istället :-) Var iofs jätteduktig när jag vaknade i morse kl 7!! Bytte sängkläder i min och Nathalies säng. Izabelles får vänta tills hon är piggare och inte har feber.

Häromdagen satt jag och kollade igenom min telefonbok på mobilen, måste ha varit i måndags när jag vabbade, jag raderade lite gamla vänner som jag inte hört något från på flera år och däribland en tjej från Karlskoga, Ann-Sofie. I dag när jag loggar in på Facebook så har hon hittat mig och addat mig som vän. Är inte det liiiite skumt med tanke på att det var så länge sen vi hördes samt att jag tog bort hennes nummer i mobilen i måndags. Hmmm...
FB är härligt, man hittar mååånga gamla vänner där som man kan ta upp kontakten med igen.

Kram

Så fel man kan ha

När jag gick på lunch ringde en ledsen lite tös till mig.
"Mamma, jag mår inget bra, får jag gå hem"
Hon hostar konstant och fryser. På g att bli sjuk alltså.

Snälla, kan det inte bli vår och sommar snart så man slipper dessa förkylningar.
Det ruinerar en att vabba. I dag är det A som får ta en halv vab-dag, för mig är det lite svårt med tanke på att vi är kort om folk :-( *suck*
Det är jobbigt att inte vara hemma när dom är sjuka för jag vill vara delaktig i hur dom mår osv, blir så nojjig.

Migrän

Jag har konstaterat lite smått att det måste ha varit migrän Izabelle hade igår för idag var hon hur pigg som helst och är i skolan.
Hon har haft migrän vid ett flertal tillfällen förut och det är samma visa varje gång, hög feber och värsta huvudvärken.
När vi kom hem igår fick hon en Ipren men när den inte verkade ta fick hon en alvedon oxå och då hände det grejor. Febern försvann och hon blev pigg inom en halvtimme. Då hade hon en glad mamma!!

Tar det aldrig slut?

Hämtade Izabelle på Sparven efter jobbet och då mötte jag en ganska så glad rödmosig tjej som hade väldigt ont i huvudet. När vi kom hem fick hon en tablett och lade sig på soffan och somnade. Kände på henne för en liten stund sen, hon var kokhet. Ok, feber!!!
Varför är det så mycket sjukdomar hela tiden??? Börjar lessna på det här nu :-(
A vabbar som tur är, då slipper det bli sura miner på jobbet.

Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Kramarna från mina tjejer

Vad gjorde du kl 08 imorse: Stressade på barnen att klä på sig ytterkläder

Vad gjorde du för 15 min sedan: Surfade 

Det sista du sa högt: Jag lägger brevet i hans fack 

Det senaste någon sa till dig: Det här brevet är till Michael 

Vad har du druckit idag: Vatten, drickyoghurt

Vad var det senaste du åt: Kavringsmörgås med skinka och ost

Vad var det senaste du köpte: Jordgubbssylt, choklad :-D

Vad är det för väder hos dig nu: Vinter 

Vad gör dig glad just nu: Tanken på mina tjejer

Vad ska du göra härnäst: Gå på lunch

Höger eller vänsterhänt: Höger

 Humör just nu: Nedstämd (huvudvärk) 

Favoritgodis: Choklad

Kläder just nu: Svarta

Sommarplaner: Öland 

Hur många kuddar sover du med: Två samt en jag kramar :-)

Spelar du något instrument: Nope

Morgon eller nattmänniska: Morgon

Drömmer du mardrömmar: Ibland

Sover du tungt? I natt, därför huvudvärk

Vad är viktigast för dig: Mina tjejer (gud vad tjatig jag är)

Är du kittlig:  Nej, inte det minsta 

Snarkar du: Tror inte det 

Stjärntecken: Vädur 

Längtar du mest efter just nu: Sommaren!!!


Huvudvärk

Izabelle vaknade i natt med huvudvärk och fick tablett så i morse var hon pigg och glad igen.
Jag vaknade med huvudvärk i morse och har tagit tabletter men den vill inte släppa riktigt, försöker halsa i mig mycket vatten, det kan ju vara vätskebrist.

Securitas

Nu har jag fått larm installerat till huset med direktlarm till Securitas.
Jag har även möjlighet att larma huset när vi sover plus att det är rökdetektor, så börjar det brinna går larmet med direktlarm till Securias. Känns tryggt och säkert!!

Izabelle har legat till sängs hela kvällen med huvudvärk, tror dock att huvudvärken gick över efter hon fått tablett men att hon tyckte det var mysigt att ligga i sin säng och se på film.

Jag och Nathalie sitter här nere och ser på tv. Vi är som en enda liten familj...haha

Sms

Fick precis ett sms från Izabelle

Mamma älskar dig

Gullungen min!!!


Gnäll

Jag hör lite hur det gnälls över att det är vissa som har mycket att göra på jobbet och det blir ännu jobbigare för dom när någon vabbar...Ingen säger något till mig, jag hör hur dom pratar sinsemellan.
Inte kul att höra :-(
Jag och A delar på vab och i januari var han hemma 2 veckor och vabbade samt att han var hemma i fredags, det kändes faktiskt som det var min tur nu.
Varför ska jag jämt ha så jävla (ursäkta) dåligt samvete jämt för????? Jag blir så less på det här!!!!!!!!!

Kram

Underbara mamman...

Hur ego kan man bli?!
Jag bara undrar...
Det är barn med i bilden och ändå kan man vara så ego. "Slita" upp barnen från ett ställe för att sedan "slita" upp dom igen. Jag tycker även synd om mamman, en underbar och mysig tjej som har massor att erbjuda, men det verkar inte passa. Bättre tjej kan han inte få!! Men han har nu gjort sitt misstag och kommer säkerligen att lida av det oxå, men då är det försent...

Jag hoppas verkligen att du underbara mamman ändå kommer att må bra och jag hoppas vi snart träffas igen på en fika. Jag och tjejerna gillar utflykter så vi kan ta en lördag eller söndag och hälsa på. Hoppas du vill fortsätta hålla kontakten med mig.

Jag stöttar dig till 100%

Massa kramar till dig mamman och även till dina goa barn!!!


Ullared...

Tog en bloggpaus i helgen.
Jag, mamma, syrran och Izabelle åkte till Ullared i lördags och det var en härlig utflykt och Belle skötte sig superbra. Jag är så stolt över henne! Dock åkte det väl ner lite mer kläder i vagnen än det hade gjort om hon inte varit med :-D
När vi kom hem på lördag kväll var jag så trött så jag bröt i hop och bara grät. Det är ingen höjdare att gå upp kl 7 på fredagen och sen sova 2 timmar för att sen köra fram och tillbaka till Ullared på en dag (mamma körde några mil hon oxå) Nästa gång blir det övernattning, jag är för gammal för att få så lite sömn på 2 dygn...




Här somnade hon med dvd:n i knäet på vägen hem, lite trött efter shoppandet.

I går var det Alla Hjärtans Dag och det firades här hemma hos oss. Nathalie och Izabelle älskar alla dessa firardagar så man kan köpa presenter till varandra.

I dag vabbar jag med Nathalie, hon är fortfarande hängig. Klagar på att det gör ont i gommen, antar att hon fått blåsor där. Febern har gått över men henne allmäntillstånd talar för att hon inte skulle orka med en dag i skolan.
Jag har dåligt samvete för jag vet att en av mina kollegor knappt kommer prata med mig i morgon. När jag kom tillbaka förra måndagen efter att ha varit sjuk i en vecka så sa hon inte många ord till mig under dagen och dom hon sa lät bara griniga. Det är sååå trist att man bara inte kan acceptera att ibland blir folk sjuka, sen att mina barn varit sjuka endel den här vintern kan man inte göra något åt.


Fredagskväll

Jag och Izabelle är hemma hos syrran, Micke och Adam. Vi har ätit tacos.
Izabelle och Adam spelar Wii och jag och syrran sitter med varsin laptop i knäet, jättetrevliga, eller hur? haha
Jag bestämde mig runt lunch idag att Belle skulle få följa med till Ullared så nu väntar vi bara på avfärd 02.00, hoppas jag hinner sova en stund innan då det är jag som kommer att vara chaufför fram och tillbaka.

Ha en bra helg!

Kram

Farväl i morse igen...

Jobbig lämning för mig i morse igen. Izabelle märkte dock ingenting.
Tårarna kom först i bilen på väg från skolan.
Det är pappahelg så nu ses vi inte förrän på söndag igen :-(
Nathalie är hemma och är sjuk, huvudvärk och feber. Det jag hade förra veckan. A vabbar då jag har lite svårt att komma ifrån här på jobbet.

Jag, mamma och syrran tar nog en tripp till Ullared i morgon om allt är som det ska.
Izabelle är supersugen att följa med och jag klurar och klurar på om jag ska ta med henne.
Jag vill att hon ska följa med men är rädd att det blir för jobbigt för henne att sitta i bilen så länge och sen vara inne och handla lääänge. Vi får se hur jag gör...

Kudden i ansiktet

I natt har jag sovit så bra, men alldeles för många timmar så kudden sitter fortfarande kvar i ansiktet...haha
Känner mig trött idag men det går nog över.

När jag kom hem igår så hade Izabelle bäddat min säng och städat mitt sovrum, är hon inte för gullig?
Hon ska få skippa fritids varje dag om det fortsätter så här :-D

Mina kissar trivs så bra med varandra, det är bus hela tiden och igår låg dom t o m och gosade en stund, tyvärr hann jag inte få något kort :-( Nästa gång ska jag försöka få till ett...

Novaluzid

Har en grym magkatarr hela tiden, blir galen snart!
Medicinerar morgon och kväll däremellan är Novaluzid min bästa vän, en tuggtablett som tar bort den värsta värken på ett kick, en otroligt bra uppfinning måste jag säga.

Väntar på att Belle ska ringa mig, hon ville gå hem tidigare idag och ska då ringa så fort hon är hemma.
Just nu känner jag mig som en curlingmamma, sitter och blänger på min mobil.
Jag vet dock att hon fixar utan problem att gå hem själv.
I går hade hon och en klasskompis slagit följe och även stannat till i lekparken på vägen. Hon ringde när hon var påväg från lekparken och berättade varför hon inte var hemma ännu.
Har sån lust att ringa till henne och kolla var hon är nu...är det konstigt att jag har magkatarr???

Längtan

Kan inte denna snö försvinna snart????
Tycker så synd om barnen som ska behöva dra på sig en massa kläder vareviga gång dom ska gå ut.
Och nu snöar det för fullt här igen, vad bra, vi behöver fylla på "snöförrådet" lite för vi har ju knappt fått någon snö den här vintern...

Jag längtar tills man kan gå ut med soporna utan att ta på sig en jacka, hämta posten utan att ta på sig en jacka,
eller att bara sätta fötterna i ett par sandaler när det är dags att gå till jobbet...
Underbara sommar, kom till mig snart!!!



Jag längtar efter att bli bruuun!!!!



Längtar till Lögarängen för en picknick i det gröna och massa bad för barnen



Förstå vad underbart för barnen att gå barbenta igen...

Jag LÄNGTAR!!!


Fobi

Den senaste tiden har jag insett att jag har en till fobi, förutom spindlar, och det är magsjukan. Jag har t o m svårt att skriva det.
Shit, vad jag hatar denna sjuka. Jag går omkring och oroar mig för att vi ska bli smittade.
Går jag in på ICA tänker jag: Oj, vad folk, här finns det massor av ....... (vill inte skriva ordet)
Jag vet, det låter helt sjukt men kan man ha fobi mot den så har jag det...Mår illa så fort jag bara hör ordet eller hör att någon i min omgivning har den, då går jag bara och väntar på att få den själv.
Såg på Outsiders att man kan ha fobi mot feta människor, då ska väl jag kunna ha fobi mot detta. Hon blev iaf botad genom att gå till en hypnotisör ett antal gånger, kanske borde jag testa.
Det är skitjobbigt att ha den här känslan kan jag tala om... :-( Det tar på energin...


Fick besök

...av en gråtande tjej här på jobbet. Min Izabelle.
Hon var med mormor och skulle ta hål i öronen. Hon vågade inte igår när Nathalie tog utan satt bara och grät.
Varför vill man så gärna ta hål i öronen när man vet att man inte vågar??? Hon vill nog bara vara lite tuff som alla andra.
Hursomhelst så kom dom in efteråt och då hade hon bara vågat ta ett hål, hon vågade inte det andra.
Lilla, lilla Izabelle, hon var sååå ledsen och alldeles röd i ansiktet. Hon hade förmodligen gråtit hela vägen från Klippstugan och till mitt jobb. Vi får se när det andra hålet ska tas, man kan ju inte gå omkring med bara ett hål i örat.
Jaja...hon är lite rädd min kaxiga lilla snutta!!!

Hål i öronen

Nathalie har tagit hål i öronen


Wii

Vi spelar Wii...




Melodifestivalen

Blev väldigt besviken på Melodifestivalen, fanns ingen låt som gjorde succé hos mig.
De tre programledarna var väl sådär, det var väldigt tydligt att dom jobbade efter manus.
Få se om dom får mig att titta nästa vecka igen...jag som annars älskar schlagerfestivalen...


En vecka

I en vecka har nu Kajsa varit i våran ägo.
Hon och Sess kommer jättebra överens, dom busar och är nyfikna på varandra. Känns såååå bra :-D


Hjälp, vilken dag det blev...

Vaknade vid 8 i morse. A ringde mig vid 8.30 (ville ha skjuts ner till station) Snabbt in i duschen, hann inte sminka mig!!!
Izabelle hade samling vid 9.15 (innebandymatch). Släppte av Belle vid Råby Centrum, åkte ner med A till station, var hemma igen vid 9.16, då kom Nathalie hem från sin kompis. Jag sminkade mig, slängde oss sen in i bilen vid 9.30 för att åka och hämta mamma (hon skulle se på Belles match) Kom till matchen när det bara var några minuter kvar till tekning. Puh!!!
Matchen var sen slut 11.15 och då var det dags att skynda hem för ombyte på Belle och sen iväg att köpa presenter till kalaset Izabelle skulle på 12.30. För att göra mig lite mindre stressig så började tanklampan att pipa (ok, dags att tanka) Vi kom till Lögarängsbadet (där kalaset skulle vara) 12.20, tjohoo, i tid! Stannade till för att tanka och möts av texten: Tillfälligt avstängd...Bara att åka vidare till nästa...
Ringer syrran och säger att Nathalie inte ska följa med på bio ändå, vi måste hinna äta något. "Fast jag har redan köpt en biljett till henne nu" säger hon.
Vi var då inne på Coop Extra för att handla och klockan var 12.45 (bion började 13.30) så det var bara att avsluta det lite snabbt och sen åka förbi korvmojjen så Nathalie kunde få en korv med bröd innan bion. 13.15 droppar jag av Nathalie hos syrran på stan.
Äntligen fick jag pusta ut. Åkte hem till mor och far innan det var dags att hämta Belle från kalaset 15.30.
Nathalie ville följa med syrran hem och leka med Adam så jag och Belle åkte förbi och hyrde en film "Monsters vs Aliens". Nu har vi sett klart på den och jag ska nu åka och hämta lillfia men först en tur förbi affären. Fick ett sms från syrran att hon behövde lite grejor...Jaja, varför inte stressa lite till...

För info, jag har lite magkatarr just nu...Surprise va??? :-(

Kram

Det här behövde vi...

Jag och Izabelle har haft en underbar kväll.
När hon kom hem från innebandyn hade jag lagat lite mysmat till oss och sen var det chips och Let's Dance som gällde. Vi behövde verkligen den här kvällen...



Nathalie sover hemma hos en kompis ikväll, saknar henne massor...


Fick en superfin bild på henne och Kajsa

Jag har sagt upp mig...

I kväll sa jag upp mig som mamma. Om det är så här kaxigt nu, hur ska det då vara när hon sen blir tonåring???
Jag orkar inte med dessa konflikter längre, jag är värd mer än så här!!!
ORKA, OCH är dom orden som hela tiden möter mig så fort jag säger något. Hon är sur på mig utan anledning, jag har ju inte gjort något....vill bara gråta, fast det hjälper inte heller!!!!
Jag har dragit in på veckopengen, den förtjänar hon inte längre...Vad får jag för svar...OCH!!!
Hon får inte använda sitt Nintendo DS längre...OCH!!!!

Inget funkar!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ger upp helt enkelt.

Min älskade vän

I dag fyller min älskade vän 25 år!!!! Nu är vi lika gamla igen :-D

Grattis Jessica!!!

Tyvärr är jag inte tillräckligt pigg för att fira dig men det förstår du säkert.

Kramar!!!!



Sova

Har sovit en massa idag. Har försökt att se på tv men det har bara slutat med att jag somnat.
Kajsa är så sällskapssjuk och jamar så fort hon inte har all uppmärksamhet. Hon är även väldigt gosig så när jag sovit har hon sovit hon oxå, på mitt bröst. Jättemysigt!

Fan, fan, fan

Jag är sjuk :-(
Har känt mig hängig hela helgen och gått på alvedon, i morse vaknade jag med feber, ont i hela kroppen, halsont och huvudvärk.
Det blir ett par dagar hemma i sängen.
Vi är kort om folk på jobbet men samtidigt är det inte mitt fel att chefen inte ersätter Marianne, som slutat, förrän 1 mars. Jag måste tänka på min hälsa oxå. Har egentligen ingen lust att vara hemma rent ekonomiskt heller men jag får ta den smällen, måste kurera mig.
När jag skriver det här känner jag mig lite upprörd med tanke på att jag måste försvara mig som är sjuk och får dåligt samvete. Ska det verkligen vara så??? Jag anser inte det iaf...


RSS 2.0