Mina hjärtan...

Det är inte lätt att vara mamma med massa känslor i kroppen...

Mina tjejer är mitt allt och det är skitjobbigt att se dom må dåligt och inte klara av vissa saker i vardagen på grund av det :-(

Helgen i vårt paradis...

Det blev en underbar påskhelg på Öland trots lite jobb men det är bara kul att se förändringen.

Nu är vi tillbaka i Västerås med ångest. Både jag och Izabelle var ledsna för att lämna vårt paradis, fast det är inte så långt tills nästa gång, bara drygt en månad och på semestern blir vi där i HELA 3 veckor.

När vi kom ner var de två nya sovrummen endast gipsade med nymålade tak. Jag och brorsan tog tag i hans rum på påskafton och syrrans rum påskdagen. Vi var väldigt nöjda med resultatet.


Detta är brorsans rum, jag valde den grå-randiga tapeten och sen ville brorsan ha en svart tapet på de båda kortväggarna så Belle valde denna. Skönt med heltäckningsmatta när det är kallt på golven och den går i både svart och grått.


Syrrans rum, hon har fått gråa väggar samt en fondtapet som Izabelle valt och en mörklila matta, skitsnyggt blev det.

Själv så kommer jag att sova ute i vardagsrummet, men det gör inte mig så mycket. Barnen kommer att få det gamla sovrummet och dom får välja färger helt själva.


Påsk på Öland

På skärtorsdagen bar det av till underbara Öland, kl 22 var vi framme och det var ett kärt återseende med min älskade lilla Belle.
Fick lite presenter, 2000:- i presentkort på DM Mode, jag behöver verkligen nya kläder så det var välkommet!
Både långfredag och påskafton har vi varit ute och shoppat medan "karlarna" har jobbat, jämn arbetsfördelning är jag för...
Nu är det snart dags för lite påskmat. Brorsan och jag ska sätta lite tapeter i hans rum först.
Kram

Visste du detta?

Skälet till kvinnors ökade alkoholkonsumtion kan nu förklaras!
Dagens trosskydd har så stor uppsugningsförmåga att vi blir torra i halsen!!
Sprid detta vidare till alla kvinnor så slipper vi ha dåligt samvete för allt gott
vin vi dricker!


Du är dig lik...

Ehhh...Jag är mig inte alls lik längre, är ju typ 25 kg lättare...hallååååå!

Nåja, henne jag träffade på idag har jag inte sett på några år så hon har väl inte sett riktiga fettoMarlene utan är nog van att se halvfettoMarlene...

Samtidigt tänker jag på att hon kanske tycker att jag inte blivit äldre fast det gått några år sen vi sågs, så var det nog.

Hon är förlåten!!!!! :-D


Hur går det egentligen?

För er som kanske intresserar er och undrar...jag följer vv fortfarande och har nu gått ner totalt: 24,6 kg

Vad vore livet utan vänner?

Jag hade en underbar kväll igår med mina vänner, bättre kunde nog inte min födelsedag blir...Jo, lite bättre, saknade älskade Belle och mina päron naturligtvis.

Dom vännerna som var hos mig igår värmer mitt hjärta otroligt mycket och jag är sååå tacksam att jag har dom, Agnetha, Ann, Jessica och Jessa. Puss på er!!!

Izabelle tyckte det var en jobbig dag då hon inte fick fira sin mamma men i påskhelgen blir det massa firande för på torsdag drar jag ner till underbara Öland och sammanstrålar med min älskling.

Fick frågan från Jessica om jag känner mig äldre idag...Nope, snarare tvärtom :-)


Grattis till mig själv!

Så har jag då födelsedag igen och i år blir jag 29. Shit nästa år blir det jämt...

Förra gången jag fyllde 30 så hade jag en liten underbar dotter på 3 månader så det blev inget party alls utan mysig middag med de närmast sörjande :-)

Nästa gång jag fyller 30 så ska jag fira det ordentligt, förhoppningsvis med party samt en resa till Barcelona eller New York.

Min kollega Sanna fyller oxå år idag men hon blir 41 så det är stor åldersskillnad på oss ;-)

Kram


Söndag morgon...

Klockan är 8 och jag är vaken, fast jag tycker det är helt ok att vakna den här tiden. Jag har ju aldrig varit någon sjusovare utan har alltid varit morgonpigg.

I går hade jag en skön dag även fast det blev en massa fönster putsade, orkade dock inte ta övervåningen så jag får fortsätta med det idag.

Förkylningen är mycket bättre, nu är det bara efterdyningar kvar.

I dag ska jag till Ikea på Inredningsseminarium med Mija Kinning från Bygglov. Det ska bli riktigt kul, jag älskar hennes inredningsstil och tror hon har mycket att visa. Vet inte riktigt vad som kommer hända men spännande ska det blir iaf.

Ska nog ta mig en trappa upp och börja med fönstrerna, då har jag det gjort.

Kram

Förkylning

Har mått pyton hela veckan, en förkylning som slagit till och i torsdags slog den till ordentligt så jag blev hemma från jobbet tors och fre...tjohooo...blir avdrag på lönen...

I går gick jag och lade mig vid 21 och somnade nästan omgående och vaknade i morse 8.15, behövde nog sova. Har inte kunnat sova dessa dagar hemma då vi har byggjobbare i badrummet på övervåningen.

I dag känner jag mig lite piggare så jag tog ta i projekt putsa fönster. Nu är vardagsrummet och uterummet klart. Bara köket, hallen nere, mitt rum, Belles rum, Nattis rum, hallen uppe...Inte mycket! Är helt slut...

Just ja...

Lovade grannen att jag skulle uppdatera min blogg men dock med det tråkiga: Jag tar en bloggpaus på obestämd tid.
Inspirationen är inte med mig och då känns det inte kul för er heller...

På återhörande :-)

RSS 2.0