Loppishelg...

Roligt jag har haft i helgen. Stått på loppis både lördag och söndag. Tjänade mycket kosing!!!!! NOT!!!!!
Det har iaf varit trevligt att vara med mamma och syrran. Izabelle var med oss båda dagarna, i går snubblade hon och skrapade upp kind och lite i pannan plus värsta fläskläppen. Det blödde nå otroligt så jag trodde hon hade trasat sönder läppen totalt. Men hon överlevde och var på topp senare under dagen, alltså, ingen skada skedd mer än lite skrubb i ansiktet...Det som inte dödar det härdar... :-)




Hemlängtan...

I dag är en tråkig dag...kände mig hyfsat uppåt i morse men nu efter lunchen blev jag såååå nedstämd, vill bara hem och mysa med tjejerna och kanske vara ute i solen.

Helgen bara flög förbi, lördagen spenderade jag i Västeråshallen, Hemett- och Billistmässan. Belle och Nathis kom dit med mormor och moster, dom ville så gärna träffa Let's Dance- och Bygglov-Matte...Gav honom en varsin teckning som dom ritat. Vet inte om han blev glad men det är inget dom vet om i så fall, han låtsades vara det i alla fall. Kvällen spenderade jag med min man, tjejerna sov borta, och det var ju en upplevelse utan dess like. Som vanligt så blev det en dvd-film, The Bank Job...den var ok, hade säkert varit sämre om den hetat, The Blow Job...haha.
I går var barnen ute och lekte HELA dagen, Adam var också hos oss. På eftermiddagen tog jag med syrran och mamma till Åsby och köpte lite blommor. Jag blir så otroligt glad över blommor, älskar att ha många i trädgården, om jag nu kan kalla våran plätt för trädgård. Andreas är inte lika förtjust i dom men hallå, jag är inte förtjust i fotboll och han spelar och ser på det ändå.

Sitter här på jobbet i min ensamhet, Marianne är hemma för vård av barn och de andra sitter i sina rum.

Fy vad trist jag är idag, men man inte vara på topp varje dag ;-)

IT WILL BE FINE IN THE END.
IF IT'S NOT FINE...
IT'S NOT THE END...

Tycker att det ordspråket säger väldigt mycket...

Nu ska jag jobba de sista 2 timmarna.

Kram

Födelsedag 36...

Å, äntligen har jag passerat 35-års strecket!!! Vad jag har längtat.
För er som är nyfikna, av Andreas fick jag en glass...haha...och den ska vi äta i Italien, när, var och hur vet jag inte ännu. Det får tiden utvisa. Men bara att han har tänkt det betyder en hel del för mig! PUSS!
Har fått en massa grattis-sms och telefonsamtal, visste inte att jag kände så många. Helt underbart! Tack för att ni finns! Har fått helt underbara blommor från bästisen Sussi! Rosa rosor, rosa gerbera och vit brudslöja samt lite grönt. Hur vet du att jag gillar rosa...hihi
Måste ta tag i lite jobb också, när jag ändå är här.

Kram!





Ny...

Gud vad roligt, nu har jag äntligen öppnat en blogg...Jag har funderat över det ett tag men det har aldrig blivit av plus att jag tycker att jag är helt kass på att skriva...Marianne, min kollega, peppade mig; Marlene, om du skriver som du pratar så kan du bli en jättebra bloggare...Vad tror ni jag tänkte? Oj, pratar jag så mycket eller så kan man ju också tänka lite mer positivt, är jag så rolig att lyssna på, vill man även läsa det jag tänker också? :-)
Det gjorde mig sugen på att verkligen testa. Framförallt så tror jag att mina brudar, Izabelle och Nathalie, skulle tycka det var superkul att läsa när dom väl lär sig göra det.

Har haft en underbart mysig kväll med mina tjejer, vi har skrattat och sett på tv. Nu sover båda två, helt utslagna på soffan. Nu sitter jag här själv och bloggar...hihi...det låter så bra!



Har Efterlyst på i bakgrunden, dom pratar om Engla, det är så tragiskt. Kommer jag någonsin att släppa mina tjejer ur sikte? Ska man verkligen behöva bli en hönsmamma och följa sina barn överallt och vara orolig så fort dom är själva någonstans? Jag har berättat för dom om "Farbror Bosse", att han bara vill röva bort små barn från sin mamma och pappa. Och så ska man naturligtvis inte prata med främlingar.
Jaha, nu är man tvungen att släppa tyskan också, man har inte tillräckligt med bevisning på att det är hon som gjort det. Jag tror att det är hon. Läste brevet pappan skrivit till sina små barn...
http://www.aftonbladet.se/nyheter/arbogamorden/article2272098.ab

Nej, nu är det för mycket tråkigheter, tillbaka till det roliga.
 
Jag fyller år i morgon!!!! Tjohooo!!! Är som ett barn när det gäller födelsedagar, det är ju inte helt trist att få presenter ;-)
Det sitter ett kuvert på kylskåpet som det står Grattis på...Det är Andreas stil så jag antar och hoppas på att det är från honom...Kan det vara en kärlekssemester till solen bara han och jag...*asg* Att det skulle vara det är en riktig lågoddsare, inga pengar att vinna på det. Satsa inte...säger bara satsa inte på det...Du blir bara ledsen!
Syrran, min älskade syster, hämtar tjejerna på dagis för att dom ska kunna åka och köpa present till mig, sånt är jätteviktigt för Izabelle, kan inte fira mamma utan present. Jag ska skicka med dom 100:- var...Är det för mycket? :-) Men vill man köpa en fin present till mamma så kostar det....*fniss*

Nej, nu måste jag röja lite i köket innan det är dags att sova...mamma, pappa, syrran, Micke och Adam kommer hit och firar mig i morgon kväll, det bästa dom är här när jag kommer hem från jobbet och då är maten klar, tacos!

God Natt!!!



RSS 2.0