Hundtricket

Funkar det?
Eftersom jag blir hundägare ett par dagar i helgen så kan det vara god idé att testa.

Finns det killar som faller för tjejer med hund, eller är det bara tjejer som tycker det är gulligt med killar som har hund?

Personligen är jag ingen hundälskare (jag är kattjej) så jag skulle inte falla för att en kille har hund utan snarare en kille utan hund.
Däremot kommer jag säkerligen ha en skock ungar efter mig när jag är ute och promenerar med Molly.
Det är väl ingen kille som faller för att man har massa barn heller va...Hmmm...Nåja, jag får ägna mig åt mina barn i helgen istället.

Kram


Min lilla gumma

Allt flöt på hemma i morse och tjejerna var glada för att vi skulle cykla.
Belle och jag skildes åt där vi brukar med pussar och kramar och sen cyklade vi åt varsitt håll.
När jag kommit en bit så ser jag Izabelle i ögonvrån, gråtandes! Stannar, slänger!! cykeln åt sidan och tar henne i mina armar. Hon är helt förstörd, hulkar och har svårt att lugna sig. Jag undrar naturligtvis vad som hänt och innan jag får veta så hinner en massa tankar snurra i huvudet, som t ex har någon "ful gubbe" försökt något...Nej, inget sånt hade hänt, hon ville bara vara med mig idag, hade mamma-abstinens. Lilla gumman...Det var svårt att övertala henne att vi måste vända tillbaka till skolan, men till slut så går hon med på det och jag följer henne ända in.
Hon hade cyklat efter mig och skrikit mamma hela tiden, jag hörde inget, hade musik i öronen...Usch, vad dåligt samvete jag hade att jag missade henne, kan tänka mig hennes panik...Gissa vem som var tårögd hela vägen till jobbet sen, genom att tänka på det som hänt???

Kram

Påväg till skolan/dagis


Medveten om sin stil...


Inte så noga om man har en scharlett på huvudet

Två brudar med helt olika personligheter, underbart kul!

Kram

En ask full a kyssar

Denna är sååå vacker och varje gång jag läser den så kommer tårarna..


Historien handlar om en mamma som för en tid sedan skällde på sin 5-åriga dotter för att hon slösade på en rulle med dyrt guldfärgat omslagspapper. Pengar var det ont om och hon blev ännu mer upprörd när hon såg att dottern använde pappret att dekorera en ask som hon placerade under julgranen. 

Hursomhelst, den lilla flickan gav presentasken till sin mamma nästa morgon och sade, 

'Den är till dig, Mamma' 

Mamman blev generad för hennes tidigare ilska mot flickan, men hennes ilska blossade upp igen när hon öppnade presentasken och såg att den var tom. 

Hon sa till sin dotter med harm i rösten:

'Vet du inte unga dam, att när du ger bort en present är det meningen att det skall vara någonting i paketet?'  

Hon hade tårar i sina ögon och sa, 'Men, Mamma, det är inte tomt! Jag blåste kyssar i den tills den blev full.'  

Mamman blev förkrossad. Hon föll på knä och slog armarna om sin dotter och bad henne om förlåtelse för hennes obetänksamma ilska. 

En kort tid senare tog en olycka dotterns liv, och det sägs att mamman behöll det  gyllene asken bredvid sängen för resten av hennes liv. 

När hon helst kände sig nere eller mötte svårigheter öppnade hon asken och tog ut en inbillad kyss och mindes kärleken från barnet som hade lagt kyssarna där i. 

En verkligt underbar känsla, denna gåva till oss är en ask full med ovillkorlig kärlek och kyssar från våra barn, familjen, vännerna. Det finns inget  mer värdefullare än detta.  

Kram

Vad betyder jag?

Varför måste livet vara så komplicerat???
Det finns någon som har kommit att betyda endel för mig den senaste tiden, ok vi har inte träffats så många gånger, men de gånger vi träffats så har det känts underbart och bra.
Det jobbiga är att jag inte vet vad jag betyder för honom, eller, jag kanske vet det. Jag känner mig fruktansvärt osäker på hela situationen. 
Situationen är speciell och jag har aldrig varit i det här läget någon gång förut. Jag vill kunna planera när man kan träffas inte bara känna att kanske kan vi träffas då eller då. Känslorna i min kropp går upp och ner. Ena sekunden så känner jag mig nästan kär och nästa sekund så kan jag känna, skit i det här nu, du blir ändå sårad i slutet och det kan aldrig bli ni till 100% för han kommer inte att ta steget du väntar på.
Det som ändå får mig att må bra är när vi pratar i telefon och träffas, han är underbar!! Varför kan han inte bara vara min...



Kram

Slutsnoozat

Jag har blivit så pigg på morgnarna, snoozar inte längre, så nu har jag gott om tid på morgonen.
Hinner t o m göra ett inlägg och klockan är bara 7...
Just nu är det Bolibompa på i bakgrunden och jag har två barn som är helt inne i det, går inte att få kontakt med dom.
Tur att dom är klara.
Det som gäller här hemma är att man ska vara helt klar innan man får slå på tv:n. Jag vet hur det funkar om dom ska klä på sig medan dom ser på tv, då går det låååångsamt och då blir jag bara den tjatiga mamman som är dryg.

Nathalie sa, "Visst är jag stor nu mamma, jag kan knyta rosetter och så har jag tappat två tänder"
Ja, tänk om det hängde på det för att bli stor.

Nej, nu måste jag fixa det sista innan jag ska ut och cykla i mördarbacken.

Kram

Pollenallergi eller förkylning...

Har känt mig hängig sen förra veckan. Det kliar i halsen och jag är snuvig. Är det en förkylning eller är det björkpollen? Innan jag fick Izabelle reagerade jag på pollen varje år från att jag var 16 år, vissa år var bättre än andra.
Jag sover även med öppet fönster så då blir det väl mindre pollen inne eller inte...haha...
Smart jag är, får skylla mig själv att jag är täppt när jag vaknar på morgonen. Men det blir så varmt att ha stängt.

Snart har jag lunch, undrar just vad jag ska hitta på. En timme kan ibland kännas lite väl långt. Skulle kunna tänka mig att ha bara en halvtimmes lunch för att hinna äta.
Att ha en timme kan även bli dyrt med tanke på att man sitter mitt i stan med en massa affärer runt knuten, inte bra.


En favoritbild...den ger lugn

Kram

55 minuter...

...kan vara såååå långa. Den här dagen har varit otroligt lång. Jag längtar hem till mina brudar, behöver lite pussar och kramar känner jag.
Är inte på topp just nu så jag behöver verkligen kärlek för att överleva den här dagen...haha...Visst låter det drastiskt, men så illa är det inte, men ibland har man bara behov av lite extra och där är jag just nu. Gud, vad rörig jag är, verkar har svårt att fokusera tankarna oxå. Nåja, det jag vill komma fram till är att det är 55 minuter kvar av min arbetsdag och sen ska jag bråka med Oxbacken och Råbyledsbacken...ser fram emot det NOT!!!!

Kram

En bra natt

Äntligen en natt med bra sömn, det var länge sen jag sov så bra.

I morse blev det cykel till jobbet, känner mig superduktig. Men jag hatar, och då menar jag HATAR, Råbyledsbacken...hua...det blir inte enklare när jag ska hem för då är backen fortfarande där och lika jobbig.
Varför kan det inte vara enkelt att cykla till/från stan från mig???  Men jag får iaf motion och det kan jag behöva...måste träna upp flåset ;-)

I dag är det 19 dagar kvar tills vi åker till Mallorca, längtar verkligen efter att slappa i solen och se barnen bada och må bra.

Nu är det dags för lunch...

Kram

Mamsen

Hon har gått och brutit handleden.
Hon och pappa var ute och lekte med Oscar och mamma trampade snett och ramlade. Hon var vid gott mod när vi pratades vid innan hon skulle till akuten. Jag kunde inte annat än skratta, tycker att hon är på lasarettet jämt. Är det inte operation så gör hon illa händer/handleder. Men hon har ett skört skelett så det är väl inte så konstigt att det inte håller så bra. Nu är det gips i två veckor och sen ska dom röntga igen och då kan man även se om båtbenet är av. Läkaren trodde det kunde vara så.

Älskar dig mamma och se till att du har koll på var du har dina fötter i fortsättningen ;-)

Kram

Baltic Queen

Wow, vad fin hon var, Baltic Queen. Allt var nytt och fräscht.
Jag, Marianne, chefen och hans fru var inbjudna till en brunchkryssning av självaste Bindefeld, nja, vi var inte direkt inbjudna av honom utan av TallinkSilja.
Det bjöds på buffé, underhållning och rundvandring. Kryssen gick från Värtahamnen till Skeppsbron och tillbaka.
Vi var hemma runt 17-tiden och sen fick jag besök vid 18...Mmmm...mysigt...




Baltic Queens gudmor, en liten rosa tjej på 5 år, så söt!


Eric Gadd


Executive Suite, så läcker...Där vill jag bo nästa gång jag åker



Jag lyckades fastna på kort oxå


Kram


Stilanalys?

Någon som vet hur en stilanalys går till? Jag var på en i fredags, kan berätta...
Vi var på Salong Nello och Lotta (som är salongägare) började med att berätta att hon inte trodde på stilanalys utan hon trodde på att man passar i alla kläder så länge man trivs i dom. Visst hon har säkert rätt, men det var inte det vi var ute efter. Men men, sen började stilanalysen, vi fick klippa ur tidningar och där skulle det framgå en stil vi inte gillar och en stil vi gillar. Wow, det lät ju inspirerande, det här kan jag, det brukar jag göra tillsammans med Izabelle och Nathalie, klippa och klistra alltså. När vi så var klara fick vi visa upp våra olika stilar för varandra, det var riktigt roligt med massa skratt åt våra icke gillande stilar. Men sen då???? Ja, sen hände inte mycket mer....Jag betalade 200:- för detta...Fatta 200:- för att klippa och klistra i veckotidningar...Som ni förstår så var jag inget klokare när jag gick därfrån än när jag kom dit, en riktig floppmänniska den där Lotta enligt mitt tycke...Synd, hon var ändå trevlig.

Efter analysen drog vi vidare till Harrys, och där var väl medelåldern vid 50 denna kväll. Träffade brorsan med kompisar och han var verkligen i gasen, fick säkerligen med sig någon "tant" hem...haha

Kvällen blev inte så varm som jag önskade, men några samtal värmde iaf :-D


Kram

En skoltjej?

Izabelle har blivit så stor, jag hänger inte riktigt med i hennes utveckling känner jag. Både i går morse och idag ville hon cykla själv till skolan, inte ha med mamma.
Jag har låtit henne cykla sista biten själv men inte hela, det får vänta ett tag till. Vi har nära till skolan som tur är.

I morse var ett par utav mina stamkunder här i butiken, vet inte varför dom är just mina kunder, det har bara blivit så. Hursomhelst, jag fick godis av dom som tack för all hjälp...Alltid kul när kunder uppskattar mig.

Underbart väder ute, solen skiner och det är varmt.
På lunchen gick jag ner till Vasaparken och satte mig, där var det massor av människor som åt sin lunch i gräset. Det såg riktigt härligt ut. Satte mig på en bänk och efter en stund så ser jag något i ögonvrån...en stor och då menar jag STOR spindel, den var säkert 5 cm mellan ögonen...haha...Nej, då men kroppen var kanske en halv cm bred och så hade den tjocka ben...hua...Som tur var kom det förbi en kille och ville dela bänk med mig och då förbarmade han sig över spindeln och bar bort den...Ja, han BAR bort den..fy sjutton, skulle ALDRIG ta i dom frivilligt...

Nu sitter jag här och väntar på att timmarna ska gå, det är lite segt, antar att man är ute i solen istället för att komma in till mig på jobbet. Jag skulle göra samma sak.

I kväll blir det tjejkväll med stilanalys. Det ska bli riktigt trevligt och sen kommer akvarie-Linda från Stockholm för att parta lite och sova över. Hoppas kvällen blir varm så man kan sitta ute på någon av krogarnas terrasser.

Kram

Mitt hjärta

Sitter här på jobbet och ser ut genom fönstret. Solen skiner och det ser ut att vara varmt, folk går i bara tröjor eller med öppna jackor. Jag önskar jag var där ute och fick njuta av solen, fast mest så önskar jag att jag fick vara med en speciell person som får mitt hjärta att slå lite extra ♥ ♥ ♥

Kram

Otroligt stolt och glad!!

Var på utvecklingssamtal i skolan idag och fröken hade bara postivt att säga om min stora tös. 
Hon är glad , skötsam, arbetssam och kompisarna tycker om att leka med henne. Hon är nu mogen att börja 1:an.

Izabelle såg fram emot det här utvecklingssamtalet.
I morse förklarade hon för Nathalie att hon skulle vara med på det och att när man blir så stor som Izabelle är så får man vara med på samtalen. Inte som på dagis där fröknarna bara pratar med mamma och pappa.

Nathalie har tappat sin andra tand idag...Hon tröttnade tydligen på att den inte lossnade själv så hon i princip drog ut den. Så i natt blir det öppet fönster igen, så tandfen kommer in...

Kram

Jag ligger på plus igen..

Tjejerna fick cykla till skola/dagis idag, så nu ligger jag på plus en liten stund igen...Man ska vara glad för alla tillfällen man får att ligga på plussidan :-D

Vi har fått nya telefoner på jobbet idag och det var minst sagt kaos i morse. Vi öppnar kl 9 men kunde kanske ta första samtalet strax före 10 och då ringde det massor istället. Nu har det lugnat ner sig och man kan komma ifatt med det som blivit liggande.

Får snart träffa akvarie-Linda, det ska bli kul, har inte sett henne på 3 veckor och inte hört ett ljud. Nåja, hon ringde för en timme sen och frågade om jag hade lust att äta lunch med henne och Sara, men idag är det min tur att gå kl 13 så jag hoppade över det, men det gör inget. Har ändå inga planer för lunchen och vädret ute är ju inget vidare så jag kan lika gärna vara kvar här och snacka skit med henne.

Kram

Heminredning

Jag älskar verkligen alla heminredningsprogram och jag verkar ha fört över det på Belle oxå, hon ser hellre på det än på någon film i sitt rum. Nathalie däremot ser mer än gärna på Pinocchio istället.

I kväll har vi sett på "Nytt Läge"...Jag blir sååå sugen på att ändra lite här hemma, blir nog aldrig riktigt nöjd.
Köket skulle jag gärna göra om, vi har tråkiga vita luckor som blir fläckiga bara man tittar på dom och så har vi grått trist kakel. Det lär inte bli någon förändring i köket de nämaste åren men drömma kan man väl göra iaf.
Mitt nästa projekt är att köpa ett nytt köksbord. Det jag har nu är bara provisoriskt tills jag hittar det jag vill ha. Jag tror jag har hittat det på Nordik och av en händelse så fick jag ett presentkort där nu när jag fyllde år... :-D 

I dag är det 26 dagar kvar tills vi åker till solen, fatta, det är snart!!! Jag längtar otroligt mycket, det ska bli så skönt. Hoppas bara Nathalie har kommit förbi den dryga trotsperioden.


Det fina kärleksparet jag fick av Åsa, sparbössor..

Kram

Trotsperiod???

Nathalie har blivit precis så som jag inte tycker om att barn är - gamig!!!

När vi var hemma hos en bekant igår och hon öppnade ett skåp så såg Nathalie att dom hade godis och sa:
-Kan jag få godis?

När jag hört att hon sagt så, skämdes jag, men tjejen övertygade mig om att hon inte hade varit gamig utan bara ställt frågan, men hur hon nu ställde frågan så gillar jag ändå inte sånt. Men hon är dryg på andra sätt nu ändå så det är bara en liten del av det hela.
Pratar jag med henne så nonchalerar hon mig eller sitter bara och fnittrar och vägrar lyssna...*suck*

När vi ska iväg på morgnarna så säger jag till i GOD tid för jag vet hur lillfia brukar kunna vara.
-Men hallå, säger hon då...jag hinner inte se på tv ju...och så ser hon surmulen ut.

I morse skulle hon ABSOLUT ha på sig vinterstövlarna och när det är vinter så är det sommarskor som gäller...
Men det är säkerligen bara en trotsperiod hon genomgår nu. Trodde i min enfald att jag skulle vara förberedd med tanke på att storasyster redan varit där, men icke sa nicke, man verkar aldrig kunna vara förberedd på dessa perioder!!!

Dags att göra något vettigt, kanske jobba en stund. Har lite som borde göras idag.

Kram

Åter på hemmaplan

Nu är jag hemma igen och trött som bara den, har inte sovit ordentligt på hela helgen, men jag har bara mig själv och skylla.

I morgon är det dags för Belle att ta bort stygnen, hon längtar verkligen. Den mesta av tiden har hon haft en avklippt vante på handen för att skydda såret. Barn har lite svårt att få ett bandage eller omlägg att sitta kvar någon längre stund.

Nu kom Izabelle precis in och ville vi skulle gå på en promenad, trevligt!!!


Kram

Söndag...

...och solen skiner idag igen. Synd bara att det är så kallt.
Jag hade en underbar födelsedag igår, bättre kan man nog inte ha ♥

Hmmm...har inte så mycket att skriva, fast egentligen har jag massor trevligt att skriva men det håller jag för mig själv.
Lite taskigt va, för säger man A så ska man väl säga B...Men jag säger som en person sa till mig, lite hemligheter måste man ha ;-)

Ska snart åka och hämta Nathalie i Rotebro, hon följde med min moster hem igår efter kalaset och idag är det mosters tur att fylla år. Grattis!

Kram


18 april 2009

Betyder att jag fyller år. Blev lite förvirrad av Izabelles kuvert till hennes kort, där står det 37, har hon ingen koll att hennes mamma blir 27 idag??? :-D



Vaknade kl 6.16 i morse av att Izabelle kom med "frukost" på sängen. Vi hade dock ingen frukost hemma för min plan var att åka och köpa färskt bröd nu på morgonen. Men det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan lägga på brickan.


Ett glas med påskmust och 3 godisar :-)

Innan hon väckte Nathalie gosade hon en stund med mig och sa då "Jag vill vara med dig för alltid mamma".


Fick varsitt grattiskort av dom


Fick 5 nyckelringar av Belle

När Belle frågade vad jag önskade mig så sa jag en nyckelring med ett M, eftersom mitt gått sönder. Jag fick 5 nyckelringar, hon kunde säkert inte bestämma sig. Fick inget M utan ett hjärta istället eftersom jag älskar hjärtan sa hon. De andra två fick jag så jag kan dela dom med henne. De två nallarna till vänster står det "Forever Love" på och nallarna till höger står det "Love You" på. Och dessa ska jag dela med henne eftersom hon är mitt hjärta och att hon älskar mig mest i hela världen säger hon...Gullungen min!!!


Muggen jag fick av Nathalie

Hon var inte med och handlade present utan var hellre hemma och lekte med Adam så Izabelle fick ansvaret att köpa en present från henne och Nathalie ville det skulle vara en mugg så den ovanstående blev det. "Mammas Flicka", tyckte det var lite konstigt men enligt Izabelle så var det självklart. Nathalie är ju min flicka och jag har fått den av henne...Hmmm...
Gulligt var det iaf...♥


Denna fina blomma fick jag av Katja igår på jobbet...


Mina älsklingsgodisar fick jag av Marianne...

Nu ska jag åka iväg och handla lite frukostbröd, Maxi har ju öppnat. Klockan är nu 7.23...Har ju varit vaken över en timme redan...Kommer jag att orka hålla mig vaken i kväll?

Återkommer senare under dagen!

Kram

1-års jubileum

I dag firar jag 1 år med bloggen...Oj, vad tiden har gått fort. I början var jag dock väldigt dålig på att skriva men det senaste 7-8 månaderna har jag bättrat på mig.
Jag har inte så mycket läsare men jag är inte ute efter att ha så många heller utan det jag vill ha ut av det här är att få skriva och kanske kan jag även bli bättre på att uttrycka mig i text.
Man lär så länge man lever :-D

Dagen började bra, vaknade upp till att solen sken in genom den öppna springan i fönstret (sover med öppet fönster) Väckte Nathalie och hon var trött som vanligt, haha...När jag skulle väcka Belle så var hon inte i sin säng, och heller inte i min, hon hade gått ner och lagt sig på soffan. De flesta nätter kommer hon tassande till mig men i natt blev jag bojkottad.
Påklädningen flöt på, inte vanligt att det gör det, och så fick jag med två glada barn i bilen.
Nathalie är hemma med mormor idag oxå, de ska handla present till mig...iiii...ÄLSKAR presenter!!!
På väg till mormor lyssnade vi på Rix Morgonzoo och Roger sa att UNISEF-märket såg ut som en pung om man vände det upp och ner. Jag tittade till på Nathalie för att se om hon reagerade på det och såg hur hon funderade sen sa hon:
-Mamma, visst har kängurun en pung
-Ja, dom använder den till sina bebisar
-Inte är det fult att säga pung när man pratar om kängurur utan bara om människor?
-???
-Jag förklarade vad en pung på en människa var, kanske tidigt att gå in på biologi, men vad gör man när frågan kommer?
-Som Tarzan i Djungeln mamma, du vet ramsan...
-Jo, jag vet ramsan och du vet vad jag tycker om den ramsan
-Jo, det vet jag,
sa hon fundersamt

Man får vara med om många trevliga stunder med Nathalie...me like!


Som när hon t ex fönar håret och samtidigt föreställer killarna i Heat!!

Kram




En månad!!!

I dag är det en månad kvar tills vi åker till Mallis, jag och brudarna, på vår välbehövliga semester.
Det ska bli sååå skönt! :-D



Kram

Tappad tand

Nu är den första tanden tappad.
Nathalie är hemma hos mormor idag och när hon klev innanför grinden kom Oscar och hälsade och då tappade hon tanden som varit lös nu i några veckor, så i natt kommer Tandfen på besök.
Izabelle och Nathalie hade en diskussion om henne och kom fram till att hon faktiskt borde kunna lägga sedlar i glaset istället för en guldtia.
Nathalie tror inte att Tandfen finns för hennes kompis har sagt det. Svarade henne att förmodligen så har hennes mamma glömt att lämna ett fönster öppet åt henne. Så i natt får jag sova med öppet fönster så Tandfen kommer in :-D

Har gjort ett test på morgonen, superkul att se hur snabb man är.
http://swedish-speedtest.10-fast-fingers.com//
Testa du oxå, berätta gärna hur det gick. Jag fick 45 ord/minut, bra eller dåligt? Vet inte faktiskt.

Kram

Fullt upp

I dag har vi haft mycket att göra på jobbet, en typisk måndag på en tisdag...Hmmm...
Slutade tidigt idag, så skönt.
Tjejerna tycker det är underbart när jag hämtar dom tidigt och dom hinner leka med sina kompisar här på gatan innan det är dags för kvällsbestyren.
Under tiden dom var ute och lekte så städade jag...haha...nej, det gjorde jag faktiskt inte. Jag slappade och var in till Jessica och pratade stunt en stund. Det är så skönt att släppa alla MÅSTEN, dom finns kvar ändå, onödigt att stressa.
De måsten jag tog tag i var mat till brudarna, det kan/får man inte missa.

Har precis sett på film "My best friends girl"...Precis en film i min smak ♥...Kärlek, kärlek och åter kärlek med lyckliga slut...I love it!!! :-D
Dessutom var min favoritskådis med, Kate Hudson. Hon har en underbar utstrålning...



Nu ska jag gå och sova, längtar verkligen till min säng.

Sov gott och kram

Marley and Me

Det var länge sen jag grät så mycket till en film. Tur jag var själv...haha

Är du i behov av att gråta??? Se Marley and Me...

Nu ska jag gå och sova, dags för jobbet i morgon igen.

Natti Natti

Kram

Påskdagen, del 2

Jag hade lovat att hjälpa kalasmamman så vid 15-tiden var det dags att gå på kalas.
Kalaset gick ganska bra, men när 10 tjejer i åldrarna 5-10 är på samma ställe så blir det mycket tjafs, den ena vet bättre än den andra.
Det är så skönt att ha mina underbara grannar, Jessica och Vali...Jag fick annat att tänka på en stund! :-)

Det blev grilla idag, A hjälpte mig att fixa detta, han är kung vid grillen, oj, oj, oj, vad han njuter nu, men den bjuder jag på...

Ser på "Sanningens ögonblick"...har aldrig sett någon svettas så mycket i tv, förutom om man utövat någon sport....Killen vann 500.000:-...Inte illa!!!

Nu ska jag gå och lägga mig i min tomma säng, fast, den är säkert inte tom så länge till. Izabelle kommer säkert smygandes i natt.

God natt!!!

Kram

Påskdagen

Vaknade tidigt i morse igen, svårt att sova, har tankarna på annat håll mest hela tiden, drygt som bara den!! Fast egentligen borde det vara tvärtom.

Det som är underbart med den här dagen är tanken på att man är ledig i morgon oxå :-D
Brudarna kommer hem idag, vi ska åka och köpa present, kalas idag kl 16, antar att jag lovat att hjälpa kalasmamman....

Tvättmaskinen går för fullt nu, sen ska tvätten hängas ute, det blir premiär för det i år. Underbart med kläder som doftar friskt.

Är sugen på att grilla, ska jag dra igång grillen själv???

Vi får se vad som händer.

Kram

Full igen

Nu är jag full av energi igen.
Tröttnade på att vara själv så jag ringde A och han och tjejerna kom hit en sväng.
Tjejerna blev superglada att se mig, som om jag varit borta i en vecka, i verkligheten så träffade dom mig senast igår eftermiddag.
Tjejerna var verkligen i sitt esse, dom var bästa kompisar ikväll och skrattade och fjantade hela tiden. Jag och A tittade bara på varandra och skrattade vi oxå. Det är så underbart att se hur glada och tokiga dom är ibland.
Innan dom gick hem så skulle det pussas en massa och A tyckte dom var larviga som skulle pussas med mig så mycket men jag sa bara...-En gång i tiden gillade du oxå att pussa på mig...Äh...sa han bara...haha...
Det känns bra att ha den relationen med A, viktigt för tjejerna att se att man inte behöver vara osams fastän man är skilda. Japp, skilda är vi nu. Rent pappersmässigt så var det klart den 25 mars, så nu hör man till de ogifta igen, men jag gillar efternamnet så det behöll jag. Jag känner att jag inte kan identifiera mig med mitt flicknamn längre, hon har gjort sitt.

Nu ska jag se klart på Robinson. Känner mig uppåt igen :-)

Kram

Påsk

För mig blev inte påsken som jag tänkt, hade kanske för höga förväntningar, jag vet inte.

Jag befinner mig i en jobbig sits nu och många gånger under det senaste halvåret har jag sagt åt mig själv, det är ok så länge du inte blandar in för mycket känslor. Men nu har jag gjort det (jag fick god hjälp med det) och vet inte hur jag ska ta mig ur det här. Helst så vill jag inte ta mig ur det alls, men jag blir otroligt rädd att bli sårad. Kanske är det bättre att vara helt själv och bara koncentrera mig på mina underbara tjejer, som jag gjort den senare tiden. Men jag vill ju ha någon att pussa på oxå. Hmmm...Det är inte lätt det här. Vill gärna berätta för honom vad jag känner men det rätta tillfället saknas.
Mitt liv står inte och faller med det här, tvärtom, jag har mycket kvar att ge... :-)




Kram

Akuten och 2 stygn

Nathalie och jag gick upp tidigt idag, solen sken och fåglarna kvittrade.
Jag började städa och Nathalie såg på barntv.
Strax efter nio ringde mamma, Izabelle hade skurit sig och hon ville att jag skulle komma dit och titta. Hon var rädd att det skulle behöva sys. Jag hörde Belle i bakgrunden, hur hon grät. Jag och Nathalie slängde oss i bilen och åkte omgående.
När vi kom hem till mamma såg jag att det var ett djupt sår i handflatan och hon hade fått det av en potatisskalare. Helt otroligt, trodde inte dom var så vassa.
Ringde HSU (Hälso- och sjukvårdsupplysningen), dom var överbelastade så där kom man inte fram. Jag ringde 112 för att kolla med dom hur jag skulle göra och dom bad oss åka till akuten så en läkare fick titta på det.
Sagt och gjort...
En läkare tittade på det och konstaterade att det behövde sys, det var för djupt för att tejpas. Izabelle blev helt förstörd, hon såg väl en vanlig synål och tråd framför sig. Men hon var superduktig, fick först en bedövningsspruta och sen sydde dom 2 stygn. Hon får även äta penicillin i förebyggande syfte.
Måste även klappa mig själv på axeln som lyckades behålla lugnet även fast jag hatar att se sprutor och sen var det ingen lek att höra Belle skrika och gråta. Izabelle berömde mig efteråt och bedyrade mig sin kärlek...
Du är BÄST mamma, jag älskar dig!!!

Det var ett litet äventyr på långfredagen!!!


Kram


Våren?

Det känns som jag befinner mig i drömmarnas land just nu, har gjort hela dagen tror jag....Vaknade jag inte ordentligt i morse?
Jag älskar att drömma mysiga drömmar, då vill jag bara somna om igen och fortsätta le...Kanske blir det så oxå.

Jag har en sån underbar känsla i kroppen men jag vet inte vad det är ännu, det får tiden utvisa, förhoppningsvis vet jag snart. Skulle bara vilja skrika rakt ut men det får oxå vänta.

Här är några vackra bilder som kan vara det som gör mig så nöjd just nu


Hacke Hackspett


Solens strålar

Är det våren som får mig att känna mig så här förväntansfull tro??? :-)

Kram



Spexfoto

Fick en bild av granntjejen Ronja på en av mina älsklingstjejer...


Ny energi

Nu har jag fått ny energi som ska räcka för resten av dagen på jobbet.
Träffade min älskade tös på lunchen. Hon har påsklov den här veckan och ska vara hos mormor så i natt sover hon borta men kommer hem i morgon kväll igen. Tänk om man kunde ha så här varje dag, träffa barnen på lunchen. Då skulle inte eftermiddagen var så jobbig att överleva.
Hon fick nya basketkängor så hon var oxå glad och nöjd.

Love u Belle!!!

Kram

Dagens utflykt: Lek- och Buslandet i Örebro
















Vi avslutade med ett besök på Plantagen för att köpa lite
penseér

Kram

Underbar vårdag

och min och Izabelles namnsdag, Marlene heter vi båda. Grattis mitt hjärta!

Dagen har varit bra med variation av städning och prata "strunt" med Jessica.
Jag kan säga att jag var inte direkt svårövertalad att ta ett avbrott i min städning och njuta av solen och henne en stund istället. Åh, vad jag har saknat dessa dagar Jessica, tack för att du förgyller min dag emellanåt ♥

Har tvättat en massa, däribland alla vinterkläder ,så nu kommer jag att hänga ut dom i förrådet för säsongen.
Det blir säkerligen ett bakslag i vädret men jag hoppas det inte blir så kallt att jag måste ta fram dom igen.

I kväll har vi haft mys till "Sveriges smartaste barn" och "Robinson" men som vanligt så däckar brudarna innan det sista programmet är slut och jag blir lämnad i min ensamhet.
Nejdå, det är ingen fara, jag klarar mig och är ju själv ganska kvällstrött så då får jag chansen att krypa till kojs tidigare, så nu är det snart dags för mig oxå.

Kram



Fredag 3 april


Dagen började med att jag och Izabelle var och tankade

Det blev lite strul senare vid hämtning av barn vid skola/dagis men det löste sig utan problem.
Efter jobbet var vi hem och hälsade på Lotta, Jon, Julie och Edward. En supermysig kväll. Tack snälla, det var härligt att träffas igen, längtar redan till nästa gång!!


Nathalie tokar sig


Lotta tokar sig mer


Munnen är upp och ner, men vad gör det...hihi

Fick även några mysiga samtal... ;-)

Kram

Robert Wells

I går kväll var jag och Åsa på konsert med Robert Wells (vi blev bjudna)
Måste erkänna att han är inte alls vad jag kan tänka mig att lyssa på till vardags men när jag såg honom spela så blev jag imponerad. Herregud, vilken duktig kille! Han vet verkligen hur man spelar piano.
I dagens VLT fick han inte så bra kritik men som recenserar är väl aldrig nöjda med något så det är väl inget att hänga upp sig på. Huvudsaken vi som var där var nöjda med kvällen.



Kram

RSS 2.0