Svära i text

Jaha..då var man sjuk igen. Ont i halsen och feber!
Vi verkar få alla virus som är i omlopp...

Brukar inte vilja svära i text men vad ska man göra???

Helvetes, jävla, skitvirus!!!!!!!!!!!!!!!!

Frisk luft

Efter all städning så var även jag värd en dag ute i solen.

Mamma tog med sig Izabelle till Team Sportia för inhandling av skidor och jag tog med Nathalie till Rocklunda för lite skridskoåkning. Adam och syrran vär där så kusinerna skulle kunna åka tillsammans.


Adam har blivit riktigt duktig på skridskorna.


Nathalie är oxå duktig med tanke på hur sällan hon åker.
Hon ramlar mycket men med lite övning så ska hon oxå fixa det.


Izabelle och mormor kom förbi och visade den nya utrustningen.
Nu ska det åkas skidor.

God söndag...

God morgon!

Äntligen söndag så det snart kan bli måndag...Hatar måndagar....

Fick sova till 8.20 i morse, inte klokt vilken sovmorgon. Ska sätta igång och städa igen men är inte ett dugg inspirerad :-( I går hade jag mer inspiration men idag är den helt borta, men jag MÅSTE...

Måste få någon ordning på mina barn, det funkar inte att "droppa" saker där man står utan man måste plocka undan efter sig...
Till slut blir jag en grinig mamma när jag inte får ha fint omkring mig.
Ok, jag kanske är slarvig jag med emellanåt, det erkänner jag men det är så lite att jag kan plocka undan det på en pisskvart och jag börjar helt enkelt lessna på att städa efter mina brudar HELA tiden...

Nu tror ni säkert att dom sitter bortskämda i soffan och ser på tv medan jag städar, ja, just nu gör dom det men annars är jag ganska hård med att dom ska städa sina egna rum. Nja, Nathalie får man hjälpa på traven ibland, men hon är lat av sin natur och blir ibland ursäktad för det. Illa, jag vet, men ibland är det enklare för att slippa all gråt och tandagnisslan...

Nej, så här blir det inte städat...Nu måste jag ta tag i det.



Kebab

Tog en promenad till Råbyrian och köpte en kebabtallrik, aktivitetspoint :-)

Nu delade jag naturligtvis med mina två brudar så det blir inte så mycket propoints för lite kebab...mums!!!


SingStar

Vi tog en paus i städandet så nu sjunger vi SingStar. Det är vi väl värda? Iaf jag som gjort det mesta. Brudarna finns mest i bakgrunden och tjafsar och bråkar med varandra.

Favvolåtarna hos tjejerna: Nanne Grönvall - Håll om mig, Linda Bentzing - Jag ljuger så bra

Men som sagt, nu är det SingStar som gäller en stund.


I städtagen...

Är helt slut nu och har en massa kvar...

När vi vaknade i morse började vi byta garderober...
Vilka stora projekt det måste vara här hemma när man ska städa.

Izabelle har nämligen haft sina kläder i en garderob i mitt rum och nästan varje kväll jag ska lägga mig så har det legat en massa kläder på min säng...grrrr
Efter mycket tjat och gnat från min sida så bestämde hon sig för att ta över en av garderoberna i hallen (som vi har pyssel i) Vi har alltså flyttat runt en massa kläder och har även fått en massa rensat. Nathalies garderob blev superfin nu och 2 pappkassar med kläder ska iväg till Lotta (om hon vill ha)

Har även fått undanstädat i mitt sovrum samt på toaletten på övervåningen. Toaletten som gud glömde kan man kalla den. Vi använder den endast på nätterna men nu är den fit-for-fight igen.

I dag borde jag få ihop aktivitetspoints då jag har hållit på så mycket. Aktivitetspoints får man när man gör sånt som man annars sällan gör och städa hör till det hos mig iaf...Vet inte vart Inga har tagit vägen för det är hon som brukar städa hos oss, men nu var det lääänge sen jag såg henne...


Let's Dance

Direktrapport från Let's Dance....

Björn Ranelid - Paso doble. Jag gillar honom inte alls, stel och tråkig. Izabelle och Nathalie vill att han ska åka ut.
Jurypoäng: 11 p

Frank Andersson - Slowfox. Vilken kille, en av mina favoriter faktiskt, trots att man knappt förstår vad han säger med hans mumlande. Han dansar kanon för att vara så stor och klumpig.
Jurypoäng: 21 p

Alexandra Pascalidou - Flamsigare människa får man leta efter *suck*. Izabelle gillar henne dock. Vilken fin slowfox hon gör ikväll, duracellkaninen hade hittat lugnet.
Jurypoäng: 19 p

Figge Norling: Slowfox. En till favorit för mig, han är verkligen superduktig, det märks att han är skådespelare och van med publik. Han har stor press nu med tanke på hur bra han varit hela tiden.
Jurypoäng: 18 p

Jessica Andersson: Paso doble. Hon är så snygg. Hoppas hon blir kvar länge i tävligen. Tror hon gör ett bra jobb ikväll. Japp, hon gjorde bra ifrån sig. Härligt att dansa en paso doble till Främling.
Jurypoäng: 24 p

Anders Bagge: Paso doble. Myskille!!!
Jurypoäng: 15 p

Tina Thörner: Slowfox. Underbara värmländska.
Jurypoäng: 27 p

Det blev inget mer skrivande för mig för Nathalie tog över min dator. Men det är helt ok, jag var ju med en stund iaf.


SVT Play

Hur gulligt är det inte när jag frågar Nathalie vad hon spelar på datorn och hon säger att hon inte spelar utan tittar på SVT Play.

Hur hittade hon dit??? Dom kan mer än man tror...





Ny header

Som ni ser har jag lagt in en ny header, är inte riktigt nöjd. Ska fila lite på det.

Längtar så otroligt mycket till sommaren och Öland och vill det ska bli semester nuuuu så vi får åka dit och njuta i fulla drag.
I år har jag t o m paxat på 4 veckor i rad, har nog aldrig haft det utan det har blivit 3 veckor på sin höjd.

Längtar, längtar, längtar....


T.G.I.F

Älskar den här rubriken och jag älskar verkligen fredagar, då vet man att man kan sova lite längre på lördag och söndag (om man kan) plus att man får vara ledig!

Sanna min kollega säger att veckorna består av måndagar och fredagar...Där håller jag inte med riktigt, jag upplever både tisdagar, onsdagar, torsdagar, dessa dagar sitter jag och längtar efter att det ska bli fredag.
Lördagar vill jag aldrig ska ta slut och söndagar längtar jag till fredagar igen. Konstigt va? Mina veckor består iaf av mån - sön, precis som i almanackan.




Feber..

Min tös mår lite bättre idag, hostar dock en massa. Som tur var hostade hon bara när hon skulle somna igår och sen har hon fått sova hela natten.
I morse hade hon bara 37,8, en liten övertemp. Hon är hos mamsen så jag kan jobba. Är så glad att jag har min underbara mamma som ställer upp för mig!!!
Älskar dig mamma ♥

Izabelle hatar att ta febern i stjärten, hon gråter som en stucken gris när det är dags och kramar mig och säger:

Jag är rädd mamma!

Försöker trösta så gott det går men till slut blir jag irriterad på att hon inte kan låta mig ta tempen, hon är ju ändå 9 år.
I går lyckades jag få till det iaf. Mutade henne med en tjuga plus att mormor mutade henne med ytterligare en tjuga om hon tog tempen.

Fick även ta den på henne i morse, så duktig hon är!!!

Försökte få mamma att ta den på henne nu för att se var hon ligger till nu på dan och det första hon sa: Då vill jag ha en tjuga mormor! Haha...vi får väl se hur det går. Mormor kan man ALLTID linda runt sitt lillfinger.


Bellis

Nu är hon inte pigg mitt hjärta.
Hon gråter, har ont i huvudet och 39,8 i feber.

Önskar jag kunde vara sjuk istället för henne...

Virus...

Har precis kommit tillbaka från sjukgymnasten. Hon kämpar med min onda nacke, idag blev det lite mer akupunktur. Hoppas, hoppas det kommer att hjälpa mig.

Izabelle är hemma från skolan idag, sjuk! IGEN!!!! Herregud, vilken jäkla vinter det här har varit för oss. Det känns som vi har varit ständigt sjuka.
Hon har varit hos vår läkare med mamma men det var bara ett virus, eller en massa virus skulle jag kalla det.
Jag träffade på vår läkare när jag var hos sjukgymnasten och hon sa att det är en massa virus i omlopp nu därför kan man ha oturen att bli smittad om och om igen...Det känns som vi hör till oturen!
Nathalie klagade i morse på att hon inte mådde bra men hon gick till skolan iaf, vi får se hur hon mår i morgon.
Mamma, pappa och Belle drar till Öland i morgon så då har jag ingen som kan ta henne om hon är sjuk så då blir det säkert vabb för mig igen :-(


Om viruserna var så här färgglada i verkligenheten så skulle man kanske inte må så dåligt!


Det finns snälla människor...

På lunchen var jag in på butiken Rut m. fl för att låna lite toppar som skulle provas här på jobbet.
(Vi ska få nya uniformer) Jag lämnade då mitt körkort i pant. När jag sen var tillbaka för att betala topparna så glömde jag ta med mitt körkort igen.
Märkte det inte förrän jag såg att dom hade ringt på min mobil.
När jag är påväg att ringa tillbaka till dom så ser jag tjejen som expedierade mig komma gående, hon kom tillbaka med mitt körkort.  Det kallar jag service!!!


Snorpan...


Pussar och kramar i massor...

I går kom min älskade tös hem från Tullinge. Åh, vad mysigt det var att pussa och krama på henne.
Belle sa till mig innan hon kom hem:
"Du kommer väl att sitta och pussa på henne i soffan ikväll förstår jag"
"Som jag gör med dig när du har varit borta då"...var mitt svar.
"Det var ju det jag menade"...sa hon då.

Gullungen, klart hon blir lite avundsjuk men hon har fått en massa kärlek av mig under den här tiden lillfia har varit borta.
Och självklart fick hon oxå pussar och kramar igår kväll.


Vem kan motstå att krama och pussa på en kanin med Musse Pigg-öron?
Inte jag iaf...♥

Host host...

I går kväll var jag och hämtade min älskade tös på Arlanda, åh, vad jag har saknat henne.
Men säg den lycka som varar för evigt!
Påväg hem åkte vi förbi Tullinge och lämnade henne hos A. Klockan var väl runt 00.30 när vi lämnade henne där. Alltså, jag saknar henne fortfarande! :-(

Varför lämnade jag bara Nathalie?

Izabelle skulle oxå varit där men när jag kom hem från jobbet igår så hade hon jätteont i halsen och ville inte äta. Vi satte oss i soffan en stund och hon somnade i mitt knä, sen kom febern som på beställning och det gick snabbt uppåt! Väckte henne så hon fick ta alvedon. Hon fick då bestämma om hon skulle vara hos A eller hemma hos mig och kurera sig istället. Det blev det sistnämnda som ni förstår.

Nu sitter vi här i soffan och mår dåligt båda två. Izabelles feber har kommit tillbaka, hon är het som en kamin.
Jag skulle varit på bio i kväll men har sån hosta att jag tror jag ska hosta ur lungorna snart...Är så in i helvetes jävla trött på att inte må bra (förlåt mitt ordval men det är exakt så jag känner) Jag vet, det är dom som har det värre, naturligtvis, men jag lever i min kropp och lever mitt liv och detta händer mig. Thats it!

Snart är det dags för lite lördagsmys, det måste man ju unna sig när man är sjuk.

Hoppas ni har en underbar lördag!

Kram

Knepiga drömmar och tandlös...

Nu var det några dagar sen jag bloggade men det har heller inte hänt så mycket.

Måndag, tisdag och onsdag skjutsade jag och Izabelle Oscar (mammas och pappas hund) till hunddagis.
Jag och Belle har dragit hemifrån vid 7,30-tiden och hämtat honom hemma hos mor och far (där syrran med familj huserar denna vecka) och sen lämnat honom på dagis vid 7,45. Sen iväg med Belle till skolan och sen hem och ta igen mig några minuter innan det varit dags att dra till jobbet.

I morse var det sååå skönt att slippa dagislämningen så jag hade verkligen gott om tid innan jobb. Izabelle gick till skolan tillsammans med granntjejen Tilda så henne behövde jag inte dra iväg med. Hann t o m fixa iordning allt inför dragningen av räkningarna på tisdag...Fy fan...vad det är tråkigt med dessa räkningar och speciellt den här månaden när jag var hemma och vabbade och var sjuk själv i december. Yammi..vad fett mitt konto kommer vara sen.

I dag har jag varit hos sjuktgymnasten och hon kan bara konstatera att jag har väldiga besvär med nackryggen, därav min jobbiga yrsel som nu två nätter i rad har hållit mig vaken. Har iofs kunnat sova en stund emellanåt och då har jag drömt och det har inte varit några vanliga drömmar direkt. I natt tappade jag t ex alla mina tänder, kul va?

Nej, nu är det dags att dra hem till min tös.

Sluta aldrig dricka vin tjejer...

Jag gick nerför gatan när jag tilltalades av en mycket smutsig hemlös kvinna som bad mig om lite pengar till mat. 

Jag fick fram min plånbok och tog fram en hundralapp och frågade: Om jag ger dig dessa pengar kommer du då köpa vin för dem istället för mat?


Nej, jag var tvungen att sluta att dricka alkohol för flera år sedan svarade den hemlösa kvinnan mig.

Kommer du att shoppa istället för att köpa mat frågade jag då.


Nej, jag slösar ingen tid på att shoppa svarade hon. Jag lägger all min tid på att försöka överleva!

Kommer du att lägga pengarna på en skönhetssalong istället för på mat frågade jag.

Är du TOKIG!!! svarade den hemlösa kvinnan. Jag har inte fixat håret på 20 år!!

Okay, svarade jag. Jag kommer inte att ge dig dessa pengar. Istället så ska du följa med mig och min man på middag ikväll.


Den hemlösa kvinnan var chockad. Tror du inte att din man blir vansinnig om du gör det? Jag vet att jag är smutsig och jag stinker förmodligen rätt mycket.
 

Jag svarade; det är okay. Det är viktigt för honom att se vad som händer med en kvinna som har slutat shoppa, slutat fixa håret och slutat med vin!!!
 




Söndag...all day long...

Vi vaknade tidigt idag oxå, jag och Izabelle, men klev inte upp förrän vid 10-tiden. När man är förkyld så tar det en lång stund att "sjunga upp" sig.

Dagen har mestadels spenderats sovandes i soffan medan Belle har haft en kompis här.
När kompisen gick tog vi en liten promenad för att få frisk luft men påväg hem igen så gick Belle in till granntjejen så nu är jag ensam igen, i soffan, dock lite renare denna gång då jag tog en dusch efter promenixen.

Mår inget bra alls, förkylningen sitter i huvudet, näsan, lock för öronen och så hostar jag. Måste iaf till jobbet i morgon, har inte råd att vara hemma. December månad med massa vab och egen sjukdom ruinerar mig den här månaden så jag måste släpa mig dit. Visst är det sjukt att det måste vara så?

Nathis mår förträffligt på Grancan, hon ringde i morse när hon vaknade och hon har så mycket att berätta. Synd bara att det är så dyrt att ringa men de minuterna jag får är jag glad över.

Nej, nu ska tv:n på igen :-)

Kram

Kalaslördag...

Izabelle och jag vaknade redan strax efter 7 i morse, shit vad glad man blir när det är lördag och vaknar så tidigt :-(
7.45 var vi på Maxi för att handla inför Izabelles kalas idag. Det är inte billigt att ha kalas, endel tjatar om att det är så dyrt att leja bort dom till t ex Busborgen, badhuset etc...och jag kan säga, det är inte många kronor till det kostar att göra så och då slipper man även all disk. Men hur som helst så gick det jättebra, 5 glada tjejer kom och hade det så kul. Izabelle var nöjd.

Har fått ett par bilder via mms på min lillfia när hon ligger i poolen och när hon sitter på solsängen och fryser efter bad. Shit, vad jag saknar henne.

Nu sitter jag och Izabelle i soffan och hostar ikapp, ska nog ta oss en trappa upp och lägga oss i sängen och se på tv istället.

I morgon väntar en lugn söndag...


Ett samtal...

Tänk vad glad man kan bli av ett samtal.
Nathalie ringde och berättade att dom satt på bussen till hotellet nu.
Så härligt att höra att allt gått bra och nu väntar en veckas sol och bad för tösen och naturligtvis för mamma och pappa oxå.



Här kommer hon att spendera sin vecka, ser lite småtrist ut va...(avis)

Birthday Calculator

 

This is amazing!  Check it out!


Click on 'Birthday Calculator.' It tells you how many hours and
how many seconds you have been alive on this earth and when
you were probably conceived.

How cool is that


After you've finished reading the info, click again,
and see what the moon looked like the night you
were born.
Who says our time clocks aren't ticking...

Enjoy.


Birthday Calculator


Det är mycket nu...



Här är ett av våra bokningssystem...

Oooops! Jag spelar väl ändå ALDRIG Mahjong på arbetstid...


Gran Canaria-folket

Strax efter 20 igår gick vi och lade oss i min säng (jag, Izabelle och Nathalie) med en stor skål popcorn.
Vi såg på ett avsnitt av "Tre Kronor" och sen var det dags att sova med tanke på att klockan skulle ringa 02.45, hua!
Åkte hem till mor och far för att byta bil och sen körde vi ner dom till bussen som skulle gå 03.55. Fick snabb puss och kram från Nathalie, kanske kände hon att det var jobbigt att säga hej då. Hennes mamma tyckte iaf det.

Tårarna rann hela vägen hem från bussterminalen.

Separationen är jobbig men jag vet att hon kommer att få en kanonvecka tillsammans med mormor och morfar och vi ses snart igen, dock så blir det hämtning på Arlanda och direkt därifrån till Tullinge eftersom det är A-helg... :-( 
Man kan inte få allt här i världen och barnen har man bara till låns, bäst att vänja sig helt enkelt.

Om några minuter

Om några minuter är min arbetsdag slut och då ska jag hem och fixa våfflor. Sen blir det mys för hela slanten med brudarna, speciellt med en av dom, Nathalie. Hon åker nämligen till Gran Canaria i morgon bitti med mormor och morfar. Jag är inte ett dugg avundsjuk!!! Bara så ni vet.


Pics


Izabelle monterar ihop sitt sängbord hon fick av mormor och morfar igår


Nu är det klart, denna fina sänglampa fick hon oxå. Finns även i rosa som jag funderar på att köpa till mitt sovrum, love pink!


Nu har även Izabelle denna lampa i sitt rum, vi har ju den i vardagsrummet oxå.


Avslutningsvis en bild på mina töser som sällan ställer upp på bild tillsammans nu för tiden.


GRATTIS!!!

I dag fyller min älskade Izabelle 9 år.


39 timmars värkar var helt klart värt denna underbara tös.

Jag Älskar Dig!!!


Istället för en tårta så blev det en muffins med ett hjärtljus i.


Paketöppning i sängen som innehöll, bok, Pet Shophus, Monopol, lång ram.

Dessvärre så hade hon feber och halsont när hon vaknade i morse och blev hemma från skolan, lite typiskt när alla kompisar skulle sjunga för henne. Men hon blir firad av familjen på eftermiddagen och ikväll ska vi njuta på Pizza Hut, ett önskemål från Izabelle.

Happy...

Känner mig så lycklig.
Ni vet när det liksom bara bubblar i en och man bara skulle vilja ta hela världen i famn och krama den.
Jag har ingen aning om varför jag känner så här för det enda roliga i mitt liv just nu är mina töser samt att jag gått ner endel i vikt. Kanske är det det som påverkar mig...Jag är så otroligt peppad, inte minst för att man igår fick på sig ett par jeans som är några stl under den jag haft under min feta tid.
Ja, jag kallar det min feta tid, för jag har bestämt mig för att ALDRIG hamna där igen. Ok, man ska aldrig säga aldrig men just nu så kan jag inte förstå hur jag i huvudtaget har hamnat där från början men nu är det hänt och nu kan det bara bli bättre.

Usch, vilket "äckligt" inlägg det blev. Eller jag tycker inte det, men kanske finns det några därute som tycker annorlunda.


Samsung Galaxy S

Nu har jag bestämt mig för vilken mobil jag ville ha...Det blev en Samsung Galaxy S och jag är så nöjd.


I dag har jag haft en underbar dag. När jag vaknade i morse, eller på förmiddagen heter det väl när man vaknar 9,30, så låg jag kvar i sängen och glodde på tv en timme. Tog mig ner i soffan och läste lite bloggar och åt en tidig lunch. Tog mig sen ner på stan för en fika med Anita. Gud vad skönt det var att bara sitta och prata och slappa.
Mr C (grannen) har hjälpt mig med tvättmaskinen så nu funkar det att låsa luckan igen, tjohoo, slapp köpa en ny. Tur man har såna hjälpsamma och duktiga grannar. Jessica var kvar en stund och pratade, nice!
Naturligtvis har jag även hämtat upp mina älskade ungar vid station, älskar dessa pussar och kramar man får efter en helg utan varandra. Nu ligger dom och sover och jag ska ta mig upp en trappa och krypa ner i min säng där Izabelle ligger ikväll. Dom turas nämligen att sova bredvid mig.

Love my life today ♥

Före och efter

I går var jag till frissan och blev ompysslad samt blev av med mina grå tinningar.


Före


Efter

Grattis!!!

Grattis till brorsan som fyller 40 i dag!!!


Vi hade i alla fall tur med vädret...

Innan skjutsning till mormor med tjejerna i morse åkte vi förbi OKQ8 för att tvätta bilen.
De har en ny biltvätt och jag var väääldigt fokuserad på att allt skulle klaffa så jag glömde helt bort att ta bort antenn till bilen. Kom på det precis när tvätten startade...Izabelle var snäll och erbjöd sig att klättra ut och ta bort den, det skulle inte göra något om hon blev blöt...Jag kunde inte tänka på annat än "Vi hade i alla fall tur med vädret" och där gick det inte så bra. Hon fick iaf INTE gå ut och ta bort den utan jag fick ta smällen att den skulle förstöras.
Varje gång maskinen gick förbi antenn så lät det väääldigt konstigt.
När tvätten var klar så visade det sig att den klarat det hur bra som helst, men i fortsättningen ska jag ändå komma ihåg att ta bort den.


SJ's trafikinfo...

Känner mig vääääldigt road just nu.

Sanna (kollegan) är ledig idag så jag har ingen att prata med förutom de som sitter och kurar på sina kontor.

Det enda nöjet jag har är att kolla uppdateringen på SJ:s trafikinfo...
Gör det dock bara för att se om A kommer med tåget för att hämta brudarna idag.

Det har gått iväg, några minuter sent, men han kommer iaf fram.

Tåget sen tillbaka till Stockholm är ännu inte inställt men man vet ju aldrig vad som händer när det gäller SJ, jag menar, det blev ju vinter i år oxå och det var ju en överraskning.


Megamind

I dag har jag och Nathalie varit på bio "Megamind" i 3D. Jag är inte så förtjust i barnfilmer men för hennes skulle följde jag ändå med.


Visst är vi läckra med 3D-glasögonen...Kanske skulle man använda dom till vardags oxå...haha


Mobilbekymmer...

14 december lämnade jag in min mobil till Elgiganten för den gick inte att ladda.




I dag ringde dom från Elgiganten och berättade att inget gick att göra med mobilen, den var bara att skrota...
Jag får välja en ny mobil istället. Så klurigt det blev nu, vad ska jag då välja för en? Får jag pengarna tillbaka så tror jag att jag behåller den gamla jag har nu och sen köper en ny någon gång framöver.


Uppskattade kommentarer...

Tack Jennifer, Marie och Anneli för er kommentarer till inlägget Vv ♥

Jag har mååånga kilo kvar innan jag är helt nöjd, typ 35 st för att vara exakt...Låter helt sjukt men jag lovar, det är behövligt och jag kommer inte att försvinna utan bara vara normalbyggd igen.

Och vet ni vad, jag ska klara det!!!! :-)

Före- och efterbilder kommer jag säkert att bjuda på men inte ännu...

Kram



Vv

Totalt -16,5...känns riktigt nice!!!

Myskväll med en av döttrarna...

Nathalie och jag hade myskväll igår och vi tittade på ett av Nathalies favoritprogram "112 - på liv och död".
Det var jättemysigt tills jag fick myror i brallan och kom på att julen skulle plockas bort. Sagt och gjort, ut i förrådet och plocka in alla kartonger och börja plocka ner.
Nathalie var med på det och tyckte det var kul till en början, men som alltid med henne så blir allt tråkigt efter 5 minuter och så även den här gången. Jag fick alltså fortsätta själv.
Efter ett tag tyckte hon att jag var en dötråkig mamma. Det var inte speciellt kul att ha en ensamkväll med mig när jag städar...haha

Men nu är iaf julen utstädad, någotsånär iaf, ikväll blir det dammsugning, alla saker är iaf i kartonger och ligger i förrådet.

Andersdagen del 2

Kom att tänka på inlägget på Anders-dagen den 30 november.
Nu har vi facit i hand och julen braskade även fast Anders braskade...Vi kan alltså glömma det gamla ordspråket:

"Anders braskar - julen slaskar...osv"

Provade ett par brallor i går som jag inte kunde ha i somras, det fattades 1 dm i midjan, i går fick jag igen dom och då fanns även lite marginal...Tjohoooo!!! Mina älskade korta jeans jag hade i somras satt tajt, inte bekvämt alls, men igår var det inga problem att ha dom...

Var hos mamma idag och fick med mig en massa byxor hem. När man går ner i vikt så blir kläderna större och jag har inte råd att köpa nya hela tiden men nu har jag lite på lager. Mamma har ju oxå gått ner en massa i vikt så hon kan inte ha sina kläder och eftersom hon har mindre storlek så får jag ärva, bra va?

Nu ska jag ta mig upp till sängen och se på "Tre Kronor", ni vet den gamla såpan från början av 90-talet, har fått låna boxarna av systra mi.

Natti natti mina vänner! En nyhet, bloggen är öppen igen för alla. Tror det är roligare att skriva då.

RSS 2.0