Lögarängen

Vi har haft en jättebra dag idag. Strax efter nio var vi på Lögarängen, vi var nog den 2:a familjen som kom dit, jag som hade hoppats på att vi skulle vara där först :-D
Var sen och firade Mors Dag hos mamma med fika och tårta.
 
Nu är det soffan och tv:n som gäller. Känner jag tjejerna rätt så sover dom snart.




Micke blåser upp flygplanet




Adam lycklig


Belle åker vattenrutschbana




En frusen Adam


Oscar är superglad att vi hälsar på

Kram

Mors Dag!

Jag har verkligen en underbar dotter som har stenkoll på allt vad gäller födelsedagar, namnsdagar och då även Mors Dag! I morse kom hon in med en present, ett jättefint smyckeskrin i svart skinn...Hon hade tänkt göra frukost på sängen men jag avvärjde det redan i natt när vi gick och lade oss. Jag är ju ingen frukostmänniska så jag orkar inte äta något när jag precis vaknat.

Hade en trevlig kväll med grannarna igår och den blev sen. Vi bröt upp vid 00.30. Izabelle var fortfarande vaken, hon och Tilda hade spelat spel hela kvällen.

I dag blir det sol och bad på Lögarängen och sen fika hemma hos mamma.

Kram


Sommarbilder


Mina älskade föräldrar


A är lite galen


Hans dotter likaså


Vackra syrener


Jag fastnade oxå på bild


Tidö Lindö


Naturligtvis hittade Nathalie en snäcka


Izabelle hittade ett hjärta till mig


Vackra Izabelle


På lekplatsen

Lördag 30 maj

Vilket underbart väder vi har haft idag :-D
Vi åkte till vårmarknaden vid 10-tiden i morse och då var det 20 grader, helt otroligt!!!





Efter marknaden åkte jag och köpte en systemkamera till mig...Jag är så nöjd med den, det blir kanonbilder!!!
Sen har jag säkert en massa att lära.

Lägger upp lite bilder senare.

Kram

Underbart att vara förälskad...

...om känslorna är besvarade vill säga.

Så här började det...
Vi träffades i september på en krog. Vid första intrycket så var det hans kompis jag var intresserad av men insåg direkt att jag hade haft fel, det var han med dom underbara ögonen och leendet som var intressant.
Han var sambo och jag var deppig för en kille jag precis gjort slut med så varken han eller jag hade några planer på att fortsätta ha kontakt efter denna kväll.
Han hörde av sig vid några tillfällen och vi träffades någon gång till, men mina känslor kunde jag hålla i styr. När vi sen träffades i mars så kände jag något mer för honom men visste att det var omöjligt då han fortfarande var sambo. Bara för mig att kliva åt sidan och försöka glömma honom.
I början av april ringer han mig och berättar att han ska separera...Gissa om jag blev glad, kände ett hopp att nu kanske tiden är inne för oss. Vi pratade flera gånger om dagen i telefon och träffades ett par gånger och allt kändes helt underbart och jag tillät mig att bli förälskad och kär...Men det skulle jag inte ha gjort för med det kommer hjärtsmärtan och nu smärtar det otroligt mycket...
Separationen mellan dom har inte gått framåt, vad jag vet, så jag bestämde mig för att jag måste bryta den här kontakten med honom för jag blir bara sårad och ledsen. Mailade honom och han ringde sen upp mig för att tycka att jag hade nog rätt. Det är kanske bättre att vänta tills jag bor helt själv.
Det är skitjobbigt att försöka att inte ha den dagliga kontakten, saknar den otroligt mycket.

Någon som vet hur man tar bort känslor för någon annan??? Eller ännu bättre, hur gör man för att någon ska snabba på en separation? Jag vet ju hur snabbt det kan gå om man bara vill.

Kram


Fredagkvällen...

...blev inte alls som fröknarna Bergengren bestämt.
Vi skulle ha mys framför tv:n men det slutade med att jag och Jessica satte oss ute i våra solstolar (hon har en likadan sen innan fast röd) och snackade skit. Mr C gjorde oss sällskap efter ett tag och bjöd på öl. Det blev riktigt trevligt så allt godis jag hade inhandlat för kvällen får bli i morgon kväll istället.
Fick dock en inbjudan till grillkväll hemma hos ett ex och hans barn, men vi blir nog hemma. Izabelle är inte så pigg och jag skulle faktiskt jättegärna mysa hemma i soffan med mina brudar istället, det är väl final i Robinson...eller?

Nästa fredag ska jag träffa Sharon, det var länge sen vi träffades nu så det ska bli mysigt att åka till Väsby.

Ska nog tänka på att gosa med min kudde nu...min kramkudde... :-D

Kram och godnatt mina kära och trogna vänner!!!


Fredagsmys hos Bergengren


Fast först är det middag, hemmagjord kebab :-D

Kram

Min nya solstol




Izabelle bloggar på sin blogg

Kram

Livad stämning

Hur gör man för att liva upp stämningen sista timmen på jobbet en fredagskväll när solen skiner från klarblå himmel...
Kanske ta och titta på bilderna från Mallis, nja, då längtar man bara tillbaka...Hmmm...Jag har kommit på det...Ringer till kollegan Ludde, han får mig alltid att skratta...

Sagt och gjort...fick skratta endel...Han är galen helt enkelt!!!

Kram


Nere

Just nu känner jag mig som världens mest oälskade person... :-(

Snoozar igen

Hela den här veckan har jag snoozat, fattar inte att jag är så trött. Ok, igår fattade jag det med tanke på att jag vara vaken nästan hela natten när Belle hade krupp men annars har jag ingen ursäkt. Längtar redan tills i morgon bitti när jag får sova hur länge jag vill, men då vaknar jag säkerligen kl 7 hur pigg som helst.

Nathalie var väldigt lätt att få upp i morse. Berättade för henne innan läggdags igår att man får ha kjol utan strumpbyxor idag, så när jag väckte henne i morse flög hon upp ur sängen och sa: Är det kjolväder utan strumpbyxor idag??? :-D

Kram

Många till middag

Izabelle är fortfarande hängig. Har haft ont i huvudet hela dagen, snorar och hostar...

I kväll var vi många som åt våfflor hemma hos oss.
Jessica är borta i jobbet och Mr C jobbar kväll så Ronja, Saga och Tilda var här och åt (är glad att kunna ge tillbaka lite, Nathalie är ofta hos dom när dom äter och då äter hon oxå), samt mina tjejer.
Åsa och Ronja kom förbi en sväng och jag hade kvar lite smet så dom satte sig ner och åt oxå. Det var riktigt mysigt att få utfodra alla... :-D
Inte ofta jag ens orkar laga mat för det är bland det tråkigaste jag vet. Nej, det är nog fel, det som är trist med att laga mat är att man är själv att göra det. Att laga mat tillsammans med någon kan vara mysigt och roligt. När jag och tjejerna gör tacos funkar det bra, jag fixar köttfärsen och dom skär grönsakerna.

Åh, vad jag längtar till helgen, det ska bli kanonväder...då får jag sola så min bränna håller sig kvar längre :-D Ska nog åka och köpa en solstol i morgon...

Just nu ser jag på Grannfejden, snacka om att jag har haft tur med grannar i alla år och speciellt nu. Inget tjafs alls, bara underbara vänner som hjälper varandra. Love U!!! 

Kram 




TBC

Mamma har fått besked att hon kanske har tbc...Det låter helt sjukt men kan vara så.
Hon har ju reumatiskt och skulle ingå i en testgrupp under en period och för att få vara med där så var man tvungen att utesluta vissa saker, däribland tbc så dom tog prov på henne. Det visade sig att hon ev kan ha det. Man har nu tagit en massa blodprover så hon får besked om 2 veckor. Jag håller mina tummar för att hon inte har det oxå. Det känns som om mamma får allt man kan få.
Skulle det vara så att hon har det så är det ingen fara utan hon får då gå på medicinering under en längre period...
Mamma känner sig lite ledsen för det så det blir bra att Belle är hos henne i morgon och får henne på andra tankar.

Kram


Krupp

I natt fick Izabelle krupp eller falsk krupp som det heter, så idag vabbar jag, i morgon kan mormor ta henne.
Hon har haft falsk krupp sen hon var liten bebis och första gången trodde jag hon skulle dö.
När man har falsk krupp så andas man väldigt ansträngande och det låter som man inte får luft plus att man låter som en skällande hund när man hostar.
Första gången var hon iaf runt 6 månader och vi vaknade på natten att hon "skällde" och andades tungt, jag blev väldigt orolig. Ringde HSU omgående och de försökte lugna mig och förklarade att man inte kan dö av detta, det låter värre än det är. Vi fick iaf komma in akut och då blev man kvar några timmar för att andas i en mask med jämna mellanrum. Vi har varit där några gånger under hennes uppväxt.
Nu när hon är större är det lättare att hantera, det går att prata med henne om hur jobbigt det är och så har vi Ventoline som man ska ta vid dessa tillfällen.
Det blev inte mycket till sömn i natt så jag hoppas hon kan somna en stund under dagen så jag oxå kan ta en tupplur, känner mig ganska så trött.

Kram

Himlen öppnade sig

Värsta skyfallet inföll strax innan kl 18 idag, tur att chefen hade lite att prata med mig om så jag fick bli kvar på jobbet till 18.20, då var det uppehåll medan jag gick till bilen, sen började det igen...Men det finns fördelar med regn oxå, jag slipper vattna blommorna i trädgården :-D Man måste försöka se det positiva med allt.

Nu är det Roomservice som gäller...ser att mina två tjejer är på g att somna här i soffan, dom orkar nog inte se klart på det.

Är så sugen på att gå på bio, någon som har lust att hänga på någon kväll???

Kram

Utmaning nr 2

Jag har kämpat hela dagen för att jag ska må bättre...
Nu känner jag mig gladare och har insett att mitt liv inte är sämre än det jag gör det till.
Det lät klokt va???

Kram

Utmaning 1

Min första utmaning i dag var att få ett bord inne på "Tusen och en natt". Lunchtid kl 12 är ingen höjdare om man ska gå ut och äta för då är alla andra där oxå.
Vi lyckades ändå att få ett bord till slut... :-D

Kram


Ny dag, nya utmaningar

Det lät som en spännande rubrik men dessvärre så blir det nog inte lika spännande som det låter.
Ok, ny dag är det allt men nya utmaningar lär det inte bli, fast vem vet, kanske får jag något riktigt knepigt att bita i här på jobbet.

Herregud vad det blåser idag. När jag kom ut i morse var min blåa bil gul...Snacka om att det yr runt en massa pollen. Tjejerna undrade vad som hänt, om någon kastat lera på den...
Det är i alla fall tur att man inte ska ut och åka båt i dag, ingen höjdare att bli sjösjuk...

Kram

Sluta tidigare

Helt underbart att få gå hem kl 16.30, jag var glad ända tills jag hämtade Nathalie, då började brudarna tjafsa med varandra.
Vi var och bytte ut ett par skor som Nathalie fått och då började Belle gnälla om att hon ALDRIG får några nya skor.
Nej, just det, stackars henne.
Jag frågade henne vad hon fick innan vi åkte på semester, när vi var till Lindex en kväll efter jobbet...
Då började hon gråta, för Nathalie hade ändå mer kläder än henne...Javisst, hon ärver kläder från sin syster, klart hon har mycket kläder men hon får sällan nya kläder...Inte i samma utsträckning som Izabelle iaf. Men det är till att aldrig vara nöjd. Blir så less...orkar inte med detta just nu. En annan dag kanske jag kan tackla det på ett annat sätt men nu är jag nere och då orkar jag inte tjafs från tjejerna oxå.

Ligger här på soffan och bloggar, så nice att bara göra ingenting. Fast jag har varit lite duktig oxå, har planterat om lite blommor i trädgården. Visst låter det bra med trädgård, dessvärre så är den inte speciellt stor, fast den räcker just nu. Hade dock varit roligare med lite större så tjejerna kunde ha en studsmatta.

I dag har jag tänkt VÄLDIGT mycket samt undrat varför jag gör saker som jag inte mår bra av att göra.

Nu är det dags att göra mat till mina brudar, de är JÄTTEHUNGRIGA!!!!!!!!  :-D

Kram

Usch...

Jag har en tomhetskänsla i magen, saknar en person massor!

RYCK UPP DIG MARLENE, det finns dom som har det värre än du!!!!!!

Kram


För klok för mitt välmående

Just nu mår jag inget bra, men kanske kan det vara positivt i slutänden att jag varit så klok, jag håller tummarna för det.

Kram


Trevlig lunch

Fick en oväntad lunchdejt med A idag, han var på stan i lite ärenden och så ville han luncha med mig...Trevligt!!

Kram

Back at work

Då var man tillbaka på jobbet igen då. I morse kände jag ett otroligt sug att ligga kvar i sängen, men det var bara att kliva upp när klockan ringde :-( och ta tag i alla rutiner igen som t ex att tjata på Nathalie att gå upp och klä på sig.

"Mördarbacken" har blivit jobbig att cykla uppför igen, jag som tyckte jag blivit bra på att ta den men nu är det bara att börja om med motionen igen.

Vi har mycket att göra här idag och jag känner inte alls för att vara här, skulle hellre ligga på en solsäng på Mallorca. Men, men, det är bara att rycka upp sig och tycka att livet är underbart!!!

Kram

Tycker sånt här är kul :-D

1. Hur gammal är du om fem år?  42 år 

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?  Mina barn, mamma, syrran, pappa

3. Hur lång är du?   162 cm                                                         

4. Vilken är den senaste filmen du sett?   Slumdog Millionaire

5. Vem ringde du senast?   Mamma

6. Vem ringde dig senast?   A

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?   Vad skönt att du är hemma igen!!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?   Gillar att höra rösten

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?   Gifta

10. När såg du senast din mamma?   För 2 timmar sen

11. Vilken ögonfärg har du?   Blå

12. När vaknade du i dag?   Kl 10

13. Vilken är din favoritjulsång?   White Christmas

14. Vilken är din favoritplats?   Med en sån underbar semester kan man inte säga annat än Cala Pi Club - Mallorca

15. Vilken plats föredrar du minst?   Sjukhus

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?   Tillsammans med min drömprins

17. Vad skrämde dig om natten som barn?   Inte mycket, har alltid varit modig och tuff, var tvungen att stötta brorsan istället.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?  Nathalies galna upptåg

19. Hur stor är din säng?   160 x 200

20. Har du stationär eller bärbar dator?   Både och

21. Sover du med eller utan kläder på dig?   Endast trosor (måste vara kul att få reda på)

22. Hur många kuddar har du i sängen?   6 st

23. Hur många landskap har du bott i?  Ett

24. Vilka städer har du bott i?  Surahammar och Västerås

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?   Barfota

26. Är du social?   Jag skulle ljuga om jag sa något annat

27. Vilken är din favoritglass?   Tip Top

28. Vilken är din favoritefterrätt?   Marängswiss

29. Tycker du om kinamat?   Önskar jag gjorde, det doftar godare än det smakar

30. Tycker du om kaffe?   Nä..blir nog aldrig vuxen

31. Vad dricker du till frukost?   Ett glas vatten till mitt piller

32. Sover du på någon särskild sida?   Helst magen
33. Kan du spela poker?   Ja, med mamma och pappa spelade jag och A mycket

34. Tycker du om att mysa/kela?   Om jag gör... :-D

35. Är du en beroendemänniska?   Nja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?   Japp, en av mina vänner

37. Vill du ha barn?   Har ju mina brudar, vill nog inte ha fler..

38. Kan du några andra språk än svenska?   Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?   Nope, inget att stå efter heller

40. Föredrar du havet eller en bassäng?   Havet!!!

41. Vad spenderar du helst pengar på?   Inredning

42. Äger du dyrbara smycken?   Det finns någon i samlingen

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?   Deperate Housewives och Greys Anatomy

44. Kan du rulla med tungan?   Tror det

45. Vem är den roligaste människan du känner?   Det finns många roliga, men brorsan har kul humor

46. Sover du med gosedjur?   Jag har en kramkudde

47. Vad har du för ringsignal?   Någon av Ericssons egna

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?   Nej

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?   En barbie med röd klänning

50. Flirtar du mycket?   Haha...tjejerna hetsade mig hela semestern ;-)

51. Kan du byta olja på bilen?   Nej, det finns det andra som kan göra

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?   Nej men borde ha åkt dit många gånger

53. Vilken var den senaste boken du läste?   "Mamma sa att jag var sjuk"

54. Läser du dagstidningen?   På nätet

55. Prenumerera du på någon veckotidning?   Nej

56. Dansar du i bilen?   Visst, Nathalie tycker det är kul

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?   Rix FM

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?   Namn, adress och telefonnummer

59. När var du i kyrkan senast?   På mormors begravning

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?   Min tyskalärare, Agneta Börjesson

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?   Hua...minns inte, men när jag var liten så gjorde vi det säkerligen en hel vecka

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?   Mamma


Bilder från semestern





Mallorca i en fin solnedgång


Här spenderade vi många timmar




Utsikten från poolområdet


Stranden


Från stranden upp mot hotellet










Nathalie hittade en snigel i ett skal...supernöjd!!!


Kvällsbild från vår altan


Brudarna tillsammans med Joanna från Mini Cluben


Izabelle står på händer


Favoriten Klaus ♥

Hemkomna

3.58 i morse körde jag in bilen i carporten...Tjejerna sov hela flyg- och bilresan, själv sov jag inte en blund så jag var lagom trött och min säng var väldigt inbjudande. Vaknade sen kl 10, packade upp resväskan och slängde in den första tvätten. Var hembjudna till mamma och pappa på mat, härligt med hemlagad mat :-D
Syrran var oxå hos mamma  och pappa och hon hade verkligen saknat mig, kul att någon gör det...

Kram

Sista natten med gänget...

I kväll är det vår sista kväll här på Cala Pi Club, ett helt underbart hotell med underbar personal...några trevligare än andra :-)
I morgon har vi var sista soldag, flyget lyfter inte förrän 22.15 så vi åker från hotellet 17.30

Lägger upp lite bilder när jag kommer hem...

Kram

33 grader idag...

Helt underbart väder, jag blir lycklig av det...och sen att man fått färg gör inte heller ont :-D
Åsa har fått röda hund eller är det kanske soleksem???
Tjejerna njuter och vill inte åka hem, men nu är det inte många dagar kvar på både gott och ont. Jag vill hem samtidigt som jag skulle kunna tänka mig att stanna kvar här lite längre, eller varför inte för evigt?

Nathalie älskar att borsta mitt hår och det gjorde hon igår oxå...
-Mamma, du har många färger på ditt hår, varför färgar du det?
-Jag gillar inte de grå hårstrårna..
-Nej, det gör inte jag heller, dom är fula mamma...ta bort dom...

Tack ska du ha min lillfia!!!

Nu ska vi gå ner till baren här på hotellet, där håller vi till varje kväll, supertrevligt! 

Kram

Rapport från Mallorca

Nu är vi på Mallorca och vi har det kanonbra. Solen skiner från klarblå himmel, tjejerna badar i princip hela tiden och jag och Åsa ligger på varsin solsäng och läser. Och i vanlig ordning så har jag bränt mig...haha, när blir jag någonsin vuxen på den fronten???

Måste berätta om när vi skulle gå igenom säkerhetskontrollen på Arlanda...Jag kom igenom utan anmärkning (brukar alltid pipa om mig) När sen Nathalie och Izabelle skulle gå igenom så pep det och Izabelle ropade direkt -Det var hon och pekade på sin lillasyster...Alla runtomkring började skratta...Dom fick gå igenom igen och det var Nathalie det pep om, hon hade en liten foliebit i fickan på byxorna. Fråga mig inte varför, det är bara sånt hon går och samlar på...

De var en liten rapport, nu ska vi ner till baren, där har dom disco för barnen och drinkar till mammorna och säkerligen till papporna oxå... :-)

Kram


Nu bär det snart av

Nu åker vi snart till Mallorca, måste bara fixa det sista.
Förhoppningsvis kan jag blogga något där nerifrån, annars, ha en underbar vecka.

Kram

Ikväll

Jag och Jessica underhöll barnen med att hoppa långrep...Vi fick "stå" och dom hoppade.
Det var riktigt roligt. Provade hoppa själv oxå, men insåg att träskor inte är de ypperliga skorna att hoppa långrep med.



Kram

Promenad

Tänkte ta bussen till jobbet idag men insåg när jag lämnade Nathalie på dagis att vädret var så underbart så det blev en promenad istället. Normalt sett brukar det ta 40 minuter att gå ner men idag tog det bara 30 minuter, har vägen blivit kortare??? Tyckte inte jag gick fortare än normalt fast jag hade trevligt sällskap i telefonen så kanske berodde det på det.
Sista arbetsdagen idag, sen semester i en vecka :-D

Kram

Var är manualen?

Det måste ha följt med någon sorts manual/bruksanvisning när jag åkte hem från BB, men jag måste ha förlagt den.
Kan inte hitta den hur jag än letar...Jag som är så noga med att ha såna saker på en plats, men den kanske kom bort i flytten.

Kram

God natt

Jag går och lägger mig tidigt ikväll, känner mig trött och fryser som en galning.
Mitt fel att jag fryser, satt ute och pratade med Jessica i kväll, det var trevligt men det blåste massor så till slut var man iskall.
Sängen nästa alltså, nja, ska hänga en tvätt först.

Natti natti!!!

Kram

Istället för...

...att sitta här på jobbet kunde jag vara hemma och städa och fixa inför vår resa. Men nu sitter jag här och vet inte åt vilket håll jag ska rulla tummarna, fantasin är slut!!!
I går var det massor att göra och sen är det som att vända en hand, idag är det hur lugnt som helst istället *suck*
Vem vill vara på jobbet och inte ha något att göra? Inte jag iaf, det kryper i hela kroppen då, men som tur är slutar jag 16.30 idag, då hinns alla måsten med där hemma och tjejerna hinner leka med sina kompisar på gatan.

Kram

Väderprognos nästa vecka...

Tuesday May 19 Partly Cloudy High 75°F Low 52°F Precip 10 % Airport Conditions  Wednesday May 20 Partly Cloudy High 75°F Low 55°F Precip 20 %  Thursday May 21 Partly Cloudy High 75°F Low 55°F Precip 20 %  Friday May 22 Mostly Sunny High 76°F Low 55°F Precip 10 %  Saturday May 23 Sunny High 76°F Low 56°F Precip 0 %


Jag vet, det står i Farenheit, men jag fick det inte att funka med Celsius för nästa veckas prognos...Skumt!!
Det motsvarar i alla fall runt 23-25 grader...Helt ok. Tror jag börjar få resfeber. Izabelle är helt i uppror hemma så hon påverkar mig nog. Hon tjatar på mig att packa ner mina kläder i resväskan (hon har redan packat sina och Nathalies), hon frågar om hon, Nathalie och Ronja kommer att få gå själva till poolen och bada...etc, etc... Det låter som jag behöver ha en veckas semester när jag kommer hem från den här resan...haha.. Nej då, det kommer att bli en underbar resa.

Kram

Inlägg idag

Inte ett enda inlägg idag, det var dåligt!!! Men jag har inget att delge just nu.
Återkommer när det finns något roligt att skriva.

Kram

Till mina vänner


Dagliga samtal

Åh, vad jag saknar mina dagliga samtal :-(
Längtar tills i morgon när ordningen är återställd igen.

Kram

Dagens goda gärning

Nu har jag varit så snäll så en kund började gråta.

Så här var det, jag bokade in henne att åka reguljär till Åbo t/r med båt. Resan skulle kosta ca 2.500:- t/r. Hon tyckte det var dyrt men ok, jag får betala det sa hon. Jag hade frågat henne innan om hon hade Club One-kort (TallinkSiljas stamgästkort) hon var osäker på om hon hade det, hennes man hade precis avlidit och han hade hand om allt innan han dog. Jag ringde Kalix och där kunde Johan se att hennes avlidna man hade ett kort men han kunde inte ändra det till hennes namn så han kopplade mig till Club One-avdelningen...Där fick jag hjälp att ändra så hon fick ta över sin mans kort och vips så hamnade priset på 1.404:-. Hon blev så rörd att jag tagit mig tid att hjälpa henne så hon började gråta.

Kunden var precis förbi med en ask chokladhjärtan :-)

Kram

Spindelfobi

Jag har alltid varit rädd för spindlar, men tror att det blivit bättre. Nu klarar jag av att se en spindel utan att gråta.
Jo, du läste rätt, förr i tiden grät jag när jag såg en. Kommer speciellt ihåg en gammal lägenhet jag bodde i. Där var det spindlar som kröp på väggar och i tak för jämnan...Dom var små, men det spelade ingen roll, jag hatade dom ändå.
Jag tog fram dammsugaren och dammsög upp dom och så grät jag samtidigt...och sa: Jag hatar dig, jag hatar dig...haha
Pappa trodde nog inte att jag var så rädd så han tog med mig till Västerås Slott och Spindelutsällningen.
Jag vill vara ganska tuff så jag tog på mig "masken" och tyckte vi självklart skulle åka dit.
När vi var påväg upp i trappan så började tårarna komma och när vi väl var inne i utställningssalen så gick det inte att hejda gråten. Det var stora håriga spindlar som man fick klappa om man ville...Jag ville INTE...Efter det så förstod pappa att jag hade fobi.
Nuförtiden dammsuger jag inte upp dom utan nu stampar jag ihjäl dom, jag gör deras död så grym som möjligt!!!

Kram

Sparka mig trött

Det var så svårt att somna igår kväll, ett tag tänkte jag nästan sparka mig trött. Istället snurrade jag runt, runt och runt, så tröttsamt. Tittade på klockan sista gången 02.39. Tror ni jag var trött när klockan ringde 6.15?? En aning, så jag snoozade fram till 7.00...*jäsp*
Håller tummarna för att jag kan somna lättare ikväll.

Kram

Vad nice...

Härligt att Sverige fick bronspengen :-D GRATTIS grabbar!!!!
Jag missade tyvärr matchen, hade en visning, som dock blev kanon...
Hann precis hem för att se prisutdelningen och höra våran underbara nationalsång, den får en verkligen att rysa.
Man känner sig otroligt stolt och så blir man lite tårögd. Såg förresten att Jörgen Jönsson oxå var lite rörd, säkerligen stolt över brorsan som gjort ett bra VM...



Kram

Slumdog Millionaire

Förmiddagen spenderade jag med att se på Slumdog Millionaire, en otroligt bra film, verkligen att rekommendera :-D



Kram

Tjejmiddag

Var på tjejmiddag igår kväll, jättetrevligt!
Vi var några kollegor som åkte hem till A-K för middag och gå husesyn. Gosade även med hennes 9!!! katter...Japp, hon har 9 katter. Endel gosigare än andra som knappt vågade komma fram. När vi åkte hem hade vi alla med oss varsin päls på våra kläder...haha...


Vilda var mest gosig och busig

Jag och Bettan hade tänkt att gå vidare på krogen efter men det blev lite sent. Vi bröt inte upp förrän 01.30 så det blev sängen istället. Kunde sova ända till 9 i morse, inte illa.

Kram

Jordgubbar

Tjejerna och A var förbi och åt jordgubbar hos mig igår eftermiddag.
Izabelle gjorde sin egen blandning: Jordgubbar, grädde, glass och cocosboll...smarrigt? Jag kan säga att hon åt inte upp...


Här har vi blandningen, en riktig gegga...


Var är Fjant?? Här mamma...

Kram


Vad jag saknar brudarna





Känner mig så otroligt ensam och tom utan dom!!!


Kram

Jag är en konstgjord behandlad blomma

Jag har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
( ) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 8

Jag ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag-
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Jag har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt = 13 p

0-10 den naturliga naturligaste tjejen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Sovmorgon?

Måste jag vakna så tidigt??? Och sen har jag ingen ro att ligga kvar i sängen och dra mig eller se en film.
Nej, upp ur sängen för att hitta på något. T ex städa, jättekul, det har jag längtat efter hela veckan, men det måste göras fast får vänta en liten stund till.

Nu ser jag på Melrose Place, det var en av mina favoritserier när den gick. Vilka intriger :-D



Kram

:-(

Tråkigt att det blev en förlust i semifinalen...Sverige - Canada 1 - 3
Nu är det brons som gäller...Håller tummarna för det.

Kram

Tröttnar dom aldrig på mig?

Mamma ringde och frågade om jag inte skulle komma förbi och äta landgång med henne och pappa...
Jag var inte sen att tacka ja, tröttnar dom aldrig på mig??? Tydligen inte, antingen så vill dom umgås med sin dotter eller så tycker dom synd om mig att vara själv nu när brudarna är hos A. Jag hoppas på det första :-D

Kram

Dom blir aldrig gentlemän

Småkillarna på ca 6 år slängde igen dörren framför näsan på mamman...haha
Dom blir aldrig några gentlemän och håller upp dörrar..Men söta var dom

Kram


Regn och (blogg)torka

Trodde att det skulle bli bra väder idag, men nu har det börjat regna lite smått. Tur jag tog bilen ändå ;-)

Nu är kl 15 och jag har bara 3 timmar kvar att jobba...visst låter det tragiskt...haha
Det är så lugnt här på jobbet, kunderna sviker oss idag, men nu ser jag att det kommer några.

Tänk så tydligt det är när det är kunder på väg in. Man kan se det redan när dom rundar huset nere på gatan...Dom går med bestämda steg och vet vad dom vill.

Tänk om jag hade något roligt att blogga om, men det är helt tomt i huvudet på mig just nu....Hmmm...vad ska jag hitta på...Nej, kommer inte på något. Bloggtorka!!!!!!!!!!!

Ja, vi får se,  kanske kommer jag på något och tittar in senare...

Kram

Lite om mig...

10 FAVORITER

Dialekt: Östgötska och Göteborgska

Mat: Spaghetti och köttfärssås (jag vet, barnsligt)

Låt: Som en saga - Shirley Clamp

Film: Sex and the city

Tecknad figur: Nemo

Sport: Hockey

Komiker: Björn Gustavsson och David Helenius

Veckodag: Fredag

Glassmak: Pecannöt

Soloartist: Måste bli Shirley Clamp då


9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Nedstämd (saknar mina tjejer redan)

Tanke: Party i morgon?

Kläder: Uniform

Bakgrund: Radio Rix

Känsla: Ledsen

Tid: 10.39

Bästa sak: Att jag åker till Mallis snart

Irritationsobjekt: Att jag inte kan lära mig att vara utan mina barn


8 FÖRSTA

Bästa vän: Helena
Husdjur: Vår katt Putte

Utlandssemester: Rhodos (jag var 16 år)

Piercing: I öronen när jag var 7 år

CD skiva: Oj, CD-skiva...hmmm...ingen aning faktiskt

Bil: Volvo 460, vit 

Ord: Säkert mamma


7 SENASTE

Telefonsamtal: Johan påTallinkSilja i Kalix

Mat: Digestivekex

Dryck: Vatten

Biltur: Till jobbet (lat) 

Tv-program: Hockey Sverige - Tjeckien 3-1

Spelad låt: Pink "So What"

Köpta klädesplagg: Kläder till min dotter


6 HAR DU NÅGONSINN

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej

Brutit mot lagen: Varje gång jag kör bil

Blivit arresterad: Nope

Badat naken: Har inte alla det??

Varit med på TV: Japp, frågesport på 4:an som Linda Bengtzing höll i 

Varit med i tidningen: Jag var linslus en gång i tiden


5 NEJ TACK

Skolämne: Matte & Fysik

Mat: Fisk och skaldjur

Musik: Jazz

Dryck: Whiskey

Djur: Spindlar



4 SAKER

Du gör när du har tråkigt: Surfar på porrsidor...trodde du va...nej, jag är anständig

Du gjorde igår kväll: Hälsade på mina kära föräldrar, IGEN

Du kan höra just nu: Radion

Du inte kan leva utan: Izabelle och Nathalie


3 PERSONER

Du kan berätta allt för: Min mamma

Du tycker om: Brudarna, min familj och M ;-)

Du inte gillar: Falska människor


2 VAL

Coca cola eller fanta: Coca-cola

Hund eller katt: Katt


1 ÖNSKAN

Att må bra


Hoppas det känns bättre senare

Usch, i dag har jag en ledsen klump i magen...
Det blir en helg utan tjejerna, dom ska vara hos A :-(
Hatar dom här helgerna, jag vet, jag tjatar om det jämt, men jag tycks aldrig lära mig att leva utan dom.
Det hade varit lättare om man haft någon att umgås med dessa helger, då skulle jag nog fixa det bättre, men "I'm still single"
Kanske kan jag hitta någon snygg spanjor på semestern....Nä, tror inte det. Jag har aldrig fallit för sydlänningar, nja, någon gång kanske...haha...men då var man ung och på semester enbart för att parta och flörta. Nu åker jag med tjejerna, det skulle se ut om jag går ut och raggar på spanjorer då...

Hoppas jag mår bättre senare under dagen, nu har jag nästan nyss pussat och kramat på tjejerna...

Kram


Kärlek

Här har vi kärlek nu på morgonen, på högsta nivå...Eller INTE!!!
Förmodligen så fick Izabelle för mycket kläder igår så idag kan hon vara sur och tvär...
-Du bara tjatar mamma!!!!!!!!!
Visst jag tjatar att hon ska ha på sig vettiga kläder till skolan idag, inte ha på sig ett par korta haremsbyxor så benen blir bara, tror inte det blir så varmt idag.
-Du vill att jag ska svettas ihjäl!!!!!!!!!
*suck* Orka lyssna på sånt på morgonen...Men jag låter det gå in genom ena örat och ut genom det andra, tycker inte det finns någon anledning att kommentera det hela då jag redan förklarat innan varför hon inte får ha så lite kläder på sig. Jag låter henne hållas, hon blir säkert glad snart igen...

Kram

Shopping godkänd

Jag fick godkänt på alla kläder jag lagt undan :-D
Men så ville hon ha lite till men då fick hon välja bort något annat istället.
Det blev kläder för 900:- men som tur var hade jag en kupong på Lindex med 300:- rabatt så det slutade på 600:- istället...Känner mig otroligt ekonomisk just nu...
Efter shoppingen åkte vi hem till mamma och pappa. Där var syrran med familj och brorsan, kändes nästan som en liten familjeträff.
Nu ligger brudarna i min säng och ser på "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show", dom bråkar oxå hör jag *suck*
Själv så ser jag på hockey...Heja Sverige!!!!


Svårt att lista ut den nya favofärgen, eller..

Kram

Spanska Ambassaden

Ringde Spanska Ambassaden för att stämma av vad som gäller ang. pass till Spanien.
Presenterade mig och ställde frågan: Kan jag prata med dig vad gäller pass?
-Så länge passet är giltigt under vistelseperioden så går det bra, fick jag till svar...Haha, undrar just om någon annan har ställt frågan förut, jag hann inte ens ställa min fråga...
Som tur är så slipper vi göra pass till lillfia idag för hennes pass är giltigt under vistelseperioden :-D
A hade lite annat att pyssla med ikväll så han blev glad när jag ringde och sa att han inte behöver åka ner med henne.
Skönt att kunna göra någon glad ibland oxå.

Ska försöka göra Belle glad oxå, var in på Lindex och lade undan lite kläder så hon kan få lite nya sommarkläder, hon har verkligen dåligt med kläder (ja, Jessica, hon har faktiskt det...) Tar med henne ner efter jobbet så hon får titta på vad hon vill ha, är inte helt säker på att det jag lagt undan duger...Den som lever får se.

Kram

Pass

Det är bra att ha ett giltigt pass när man ska ut och resa. Det har jag och Izabelle men inte Nathalie.
Av en ren slump och då menar jag verkligen slump så kollade jag om mitt pass är giltigt. Visst inga problem, det går inte ut förrän 2014...puh!!! Just ja, jag har ju två döttrar som ska med oxå.
Det var då jag upptäckte att Nathalies pass går ut 4 oktober 2009...Passet ska vara giltigt 6 månader från inresedatumet...Så det var bara att ringa A och be honom ta med henne ner på stan så fixar vi nytt pass åt henne när jag slutar jobba i dag...Sen håller vi tummarna för att det verkligen tar 5 arbetsdagar och inte längre tid för då blir det lite körigt...
Reser man inom schengen så är dom inte så noga ibland utan det räcker att du har med ett pass som är inom giltighetstiden, men jag vågar inte chansa på att vi inte kommer från Mallis. Fast å andra sidan kan vi ju flytta dit isf.. :-D




Kram

Lite, men bara lite bättre...

Jag mår lite bättre idag men känner mig ändå lite ledsen...

Så här skulle jag vilja känna mig...


Kram

Desperate...

...Housewives...
Helt underbar serie, låt den aldrig ta slut! Me like...
Gabrielle är nog den roligaste av dom alla, hon har så roliga kommentarer.

I dag är det 11 dagar kvar till Mallis, det ska bli riktigt nice att ligga på en solsäng och lapa sol och förmodligen någon god drink oxå. Man känner sig mycket fräschare och piggare när man är brun :-D
Skulle behöva åka redan i morgon, jag behöver komma bort och få tankarna på annat håll, men jag får hålla mig till tåls några dagar till...

Kram

Underbara Izabelle

Hon är verkligen det gulligaste som finns och jag kan inte annat än le emellan tårarna..Japp, jag gråter ännu...haha
Nej då, nu känner jag mig gladare, tur man har underbara vänner att prata med som får en på andra tankar. Tack Petra, Bettan, Jessica och Linda...
Tillbaka till Belle...
Hon har ju sett mig gråta hela dagen och varje gång har hon sagt, gråter du igen mamma...
Nyss kom hon och frågade vad vi skulle äta till middag...Det finns falukorv i kylen, vad ska vi hitta på sa jag...Jag fixar det mamma, jag steker på lite falukorv...Ok, hon är duktig, men vill inte att hon ska använda spisen ännu. Hon gjorde istället smörgåsar med falukorvskivor på...Mums!!! Hon är för go min tjej.


Hittade en gammal bild på bruden, nysminkad

Kram

Hur mycket tårar kan det finnas?

Fattar inte att jag inte kan sluta gråta, någon gång måste väl tårarna ta slut?
Jag vet, jag är ju en person som har stor tillgång till tårar och nu märks det tydligt!!! Tjejerna undrar varför jag är ledsen hela tiden och varför jag kramar dom så hårt...Och i helgen ska dom vara hos A, hur ska det gå???

Det gör så ont att veta att jag inte kommer att få pussa och krama på honom något mer...
Jaja, jag kommer väl över det tids nog men den tiden är inte just nu så jag får nog dras med tårarna ett tag till.



Kram

Sista gången

Det var sista gången jag lät mig själv bli kär.
Det är ingen idé att man ger sina känslor till någon annan för det slutar iaf  med att man blir sårad. 
Det jobbiga är att det kändes såå bra med den här killen och jag tror att det hade kunnat bli ett bra förhållande av det.
Varför blev det så här??? Jag vet varför, men jag kan tänka mig att vänta tills allt krångliga löser sig, men vill han ha mig då?

När jag kommit över den här smärtan så ska jag bara leva för mina tjejer, dom älskar mig för alltid, den kärleken får jag tillbaka gång på gång..


Kram

Nu vet jag vem jag vill ha...

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '


Ärr

Så här ser Izabelles hand ut nu, jättefint läkt...


Hundvakt

Det blev inget bra att vara hundvakt hemma i mitt hus, Molly blev för orolig av miljön. Hon är fortfarande valp och det var första gången som hon skulle "bo" hos någon annan.
Jag och tjejerna fick sova hemma hos henne istället och då var hon betydligt lugnare. Vaknade dock 6.30 i morse efter en i princip sömnlös natt. Nu känner jag mig ganska så trött, men jag har lite att fixa med här hemma så att ta en tupplur får bli ett senare projekt.

Kram

Valborg 2009

Jag slutade 16 igår, så skönt att få åka hem tidigt och sätta sig på baksidan och prata med Jessica.
Syrran, Micke och Adam dök upp vid 18-tiden och då började vi grilla. Jag är verkligen INTE bra på att grilla, men det är en annan historia.
Efter middagen åkte vi till brasan vid Lögarängen, första året jag är där faktiskt. Barnen fiskade fiskdamm.
Kvällen blev lagom lugn, ingen fylla här inte :-)


Den lilla brasan


Adam och Nathalie kastar sten


Belle fryser


Vackert och harmoniskt


Tittut Nathalie

Kram

RSS 2.0