Däckad

I går blev jag och Nathalie sjuka oxå så jag har legat i min säng sen igår vid 17-tiden och nu är kl 13.23 och Izabelle frågar när jag ska gå upp. Jag hoppas orka gå upp senare under dagen för jag börjar bli mör i hela kroppen av att ligga i sängen.

A ligger på min soffa där nere, han mådde heller inget bra i går kväll så han kom hit och då visade det sig att han hade 39,5 i feber. Hoppas han klarar sig från magsjukan iaf.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hejan! Tack för dina fina och stöttade ord, det känns alltid lite bättre när man har någon mer på sin sida :-)



Det jag blev glad av att läsa var "Jag har några gånger undrat hur mitt liv skulle se ut om jag åkt men jag är glad för att jag gjorde det jag gjorde annars hade inte mitt liv sett ut som idag och det vill jag inte byta bort för allt i världen.".



Du tänker inte att du ångrade att du åkte, utan hur ditt liv hade sett ut. Man behöver inte ångra allt här i livet, allt händer av en mening och det är vad jag tror på just nu.

Jag tror att jag kommer sakna en hel del här och jag kommer nog sakna barnen när dom var så värst ibland också, men det hade jag gjort om jag stannat kvar hela året också, så det är bara något som kommer med det här äventyret :-)



Ta hand om dig och dina barn. Kramar.

2009-11-03 @ 16:16:21
URL: http://ettlivsomaupair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0